2025 LGS Anneleri

Yks de iyi bir başarı için fen lisesi olabilir
Eğer uzak değilse neden olmasın
Evet okul her şey değil başarı daha çok gayrete bakıyor

İyi okul iyi öğretmen arkadaş daha iyi ortam olabilir
Yks de ama herkes tek🙈
Tabi ki çok haklısınız yks de üzülen kendim ve diğer arkadaşlar için atmıştım beklenti altı gelenlere ☺️ilk sınav istenilen gibi yönetemediler kendim den biliyorum 😏 dünyanın sonu gibi çok üzüldüm başta kabullenmek zor oldu
Eşimin yeğeni, %14 lük bir fen lisesini bitirdi bir ilçenin fenlisesiydi yani ... bugün yks de 12 bininci oldu... veee tıp yazacak yani öğrencinin kendisinde bitiyor ...
tebrikler maşallah 🧿 evet çocukta bitiyor lgs sonuç ilk açıklanıp beklenti olmayınca çok yıkım oluyor insan sağlıklı düşünemiyor ilk bir iki gün ama diğer okullardan da güzel başaran çocuklar var

Tabi ki çok haklısınız yks de üzülen kendim ve diğer arkadaşlar için atmıştım beklenti altı gelenlere ☺️ilk sınav istenilen gibi yönetemediler kendim den biliyorum 😏 dünyanın sonu gibi çok üzüldüm başta kabullenmek zor oldu

tebrikler maşallah 🧿 evet çocukta bitiyor lgs sonuç ilk açıklanıp beklenti olmayınca çok yıkım oluyor insan sağlıklı düşünemiyor ilk bir iki gün ama diğer okullardan da güzel başaran çocuklar var
Başaracağız hep birlikte. O mühendislikler , o tıp gelecekkkkkkkkk

Kızlar biz tercihleri tamamladık geçen hafta. Birkaç okul gezdik. Kendi okulumuza da gittik. Şimdiki aklım olsa özele hiç bulaşmazdım diyorum. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Özele girince sana yapışıyorlar resmen. kötülemedikleri okul yok.
Yarın biz de gideceğiz tercihleri onaylatmaya. Bursunuz hazırr diyecekler elbette🙈

Buraları onların olsunnnn. Her türlü teklife kapalıyızzzzz🙈
Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya of

Kızlar biz tercihleri tamamladık geçen hafta. Birkaç okul gezdik. Kendi okulumuza da gittik. Şimdiki aklım olsa özele hiç bulaşmazdım diyorum. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Özele girince sana yapışıyorlar resmen. kötülemedikleri okul yok.
En en gönlünüzdeki gelsin inş ❤️
Sınıf öğretmeni okuldan ayrıldı bana soruyordu ben çok araştırıyorum diye bugün okulda kaç kişi bizim tercihlerin aynısı İngilizce seçene bile gidip Almanca seçtirmişler şok oldum ya

Allah aşkına çocuğun sınıftakilerden 140/160/180 200 puanlar duydum ki bizim puana o kadar üzülüyordum ki çocuğum iyi almış bu sınıf ortamında ben tercihleri verdim 2.5/3 dilim fazlasını yazdım ama şimdi de değiştrsem mi açıkta kalır mı korkusu geldi milleti okuya okuya of
Oy ne kadar dusukmus ..
Ben de kizimin bsska bir arkadasinin daha yuksej yuzdelik yaptigini gordum.dersanedeki arkadaslarinin, dogru cevaplarini gordum.
kizimin dersane airalamasini dikkate alarak. Direk kizim yapamamis diyorum. Uzuldum ama işte kısmet diyorum sonra.

Yani daha düşük yukdelikli yazdin ama gelmeyebilir mi diyorsun, gelebilir ya

İnşallah gönlünüze göre olur.%2,5-3 dilimde iyi duruyor ama bilemiyorum.Bir okul müdürü bizim okulun yüzdesi düşecek ama bir anda o kadar düşmez 6 yıldır bu okulda müdürüm demişti. Birde özel okul ön kaydını yaptırıp tercih yapanlar çok fazla. Şuanda bile olmasa nakille istedikleri okullara girme şansları yüksek bence.
En en gönlünüzdeki gelsin inş ❤️
Sınıf öğretmeni okuldan ayrıldı bana soruyordu ben çok araştırıyorum diye bugün okulda kaç kişi bizim tercihlerin aynısı İngilizce seçene bile gidip Almanca seçtirmişler şok oldum ya
amin inşallah.İnşallah hepimizin gönlüne göre olur. İstedikleri okulda okurlar.
Yarın biz de gideceğiz tercihleri onaylatmaya. Bursunuz hazırr diyecekler elbette🙈
Kaç kere arandık anlatamam. O kadar kafa karıştırıyorlar ki. Okul rehberliğine gidiyorsun devlet okulları hakkında bilgi versin. Hepsini kötüleyip bir sürü laf söylüyor. Hiç iyi okul yok kendilerinden başka. Ticaret mantığı. Çok ayıplıyorum hepsini.

Korkunç düşük puanlar da var yüksek de. Kime göre neye göre tercih yapacağımızı şaşırdık. Üst okulları yazmadık . 1 tane 1.5 dilimli yazdık sadece. Alt okullara indik ama. Kolejden de ücret vs teklifi aldık lgs başarımıza göre. 4 Ağustos belirliyor herşeyi. Ne desek boş. Geçen yıl tutan okullar riskte hep bu yıl. Bu da çocukların suçu değil.

Oy ne kadar dusukmus ..
Ben de kizimin bsska bir arkadasinin daha yuksej yuzdelik yaptigini gordum.dersanedeki arkadaslarinin, dogru cevaplarini gordum.
kizimin dersane airalamasini dikkate alarak. Direk kizim yapamamis diyorum. Uzuldum ama işte kısmet diyorum sonra.

Yani daha düşük yukdelikli yazdin ama gelmeyebilir mi diyorsun, gelebilir ya
Büyük şehirlerde gelmeme ihtimali daha yüksek. Dershane de okul da aynını dedi. Uçmadık o yüzden. Yüzdelikler değişecek çünkü. 462 küsür puana 478 lik okul yazmadık. Gelmez belli.

M yardımcısı ile de görüştüm . Lgs Yks durumlar vahim. Bana pimpirikli veli diyenler , yazacak okul bulamıyorlar . Yok o puanlara. Kolejler de burs koklatmıyor. Vahim durumdalar. Doğu da tıp , Kırşehir de tıp a gülenlerin sonu da aynı olacak. Hayaller ODTÜ hayatlar Çemişgezek olacak 🙈

Büyük şehirlerde gelmeme ihtimali daha yüksek. Dershane de okul da aynını dedi. Uçmadık o yüzden. Yüzdelikler değişecek çünkü. 462 küsür puana 478 lik okul yazmadık. Gelmez belli.
Zaten puanlara göre yuzdelikler farklı. Yuzdeliklerinde biraz yükselmesi bekleniyor. Biz de yuzdelige göre yazdık. Hayirlisi bakalım. Ben de heyecanla bekliyorum ilk 3 okula okeyim. Sonrakiler kismet

Merhaba arkadaşlar, tercihleri yapanlara hayirlisi olsun umarım en gönlümüze göre olanı olur .
Bizim okuldan hic size burs falan verelim oralar kötü bize gelin diyen olmadı .
Zaten benim devlette kararlı olduğumu bildikleri için mi bilmem .
Okul da reklam yapacak şu şu okullara öğrenci gönderdik diye düşündüm.
Ama arkadaslari anadolu yakasındaki okullari da yazmış ona şaşırdım gidip gelmeyi göze almışlar.
Ben hiç risk almadım acaba yanlış mı yaptım diye düşünmedim de değil.
0.89 dan bir anda 2.2 lik okulu yazdım yakın diye .
Cocuk ikna oldu artık napalim hangisi gelirse .
Gecen yıl 0.47 olan okul neredeyse imkansız geliyor bu yazılan çizilenden kafalar çorba oldu .
Tekrar ora olur deyip de hayal kırıklığı yaşatmak istemiyorum çocuğa.
Yeni kurtuldum sinav telaşından, daha fazla düşünmek de istemiyorum

Back
X