2025 LGS Anneleri

Bizim ilçe fen bile olmayacak galiba, geçen senelik dilime ve kontenjana göre kesin girer gözüyle bakıyorduk ki 90'dan 60 düşürdüler ve aynı zamanda yüzdelik dilimi de düşürdüler. Bu durumda yakın puanlarda büyük yığılma olur dedi öğretmenleri, gelmezse üzülmeyin diye teselli etmeye çalıştılar. Biz buraya zor ikna etmiştik çocuğu, yavaş yavaş alışmaya başlamıştı ki şimdi de olmayacak galiba diye yıkıldı. Yemin ediyorum beynim durdu artık, bütün dengem bozuldu. İlçe fenden sonra en iyi olan proje Anadolu Lisesi var, o da 90'dan 60'a çekmiş ama kesin olur dediler. Burası da olmazsa hiç şaşırmam ama çocuğu nasıl toplarız artık bilemiyorum.
Ah yavrular bu sene hep darmadağın oldular .
Bir de bu kadar belirsizliğe kontenjan düştü halbuki ki ek önlemler olmalıydı madem sinav sonucu böyle biz beceremedik ,ölcemedik, siralayamadık o zaman her okul bir sınıf kontenjan arttırıyor deseler bir nebze rahatlar .
Ama bu defa okullar sıkısır çünkü en geniş en ferah okullar hep yarısı boş kalacak şekilde ihl oldu .
Nerde güzel bina nerde güzel kampüs talep var mı yok mu demeden yapistirdilar etiketi .
Onlar da olsun olmasın mı tabii ki olsun ama bi bak arz talep ne durumda ?En tepe okulların binası yetersiz okul pansiyonlu okul ama yer yok !

bugün karşıda bir proje okula gittim maşallah mehter marşı Kuranı kerim karşılama videosu sıcak dünya yol sürdü birde bu söylentiler valla hi daralıyorum Bilgi işlem müdürü MEB görevden almış olay kitapçık resimleri değil PDF olarak dolaşması zaten ne diyeyim iki cihanda gün görmesinler çoluk çocuk düşünmüyorum şaibe gerçekse büyüğü küçüğü çıksın! Net

Üç okul kesin gibi idi kafam da kurs hocası evin arkasındakini eletti branş dışı hocalar giriıor die fen e işte yks de kurs laızm olacak niye başka ilçeye taşınacaksınız diyor sanki onlardan çok memnunduk da diğerine bişi demedi sözde bilmediğimizi söyler dedik daha çok kafam karıştı hiç böyle düşünmemiştim ben bu seneyi

Obp biz hiç düşünmedik bu sınavda herşey oluyor son orası gelirse yeni yer açılmış ilk öğrenci alacak okulu veren kişi sözde yüksek obp istemiş ve seneye proje puanlı olacak dediler nerden bileceğiz bunu ya MEB’den bilinir mi

Hiç moralim yok valla . Taşındım ev nanay. Tercih listemiz bile yok daha. O sınav sonucu tüm moralimi yerle bir etti.Çalındı soruları duydukça tercihe bile heves kalmadı . Yarın gidip dershaneye yapacağız tercihler artık. Bu çocukların akşamın 9 un da eve döndüğünü düşündükçe delleniyorum okul , dershane özel hoca. Dürüst bir evlat yetiştirmiştim . Artık öyle düşünmüyorum. İlaç firmalarının hediyeleri , bedava tatillerinden tut , fazla tahlil tetkik istemeye kadar hepsini yapsın diyorum artık. Aylarca o kadar yoruldum ki maddi manevi . Akşama kadar oturanlar daha yüksek puanlar aldı ya. Eninde sonunda bu emeklerin karşılığını alsın istiyorum. İsteyen paragöz desin isteyen kötü. Cidden çok yorulduk veli olarak da öğrenci olarak da. Daha da uzun bir yolumuz var. Eve gelen kadın 3000 e geldi 2 kişi 6 bin . Pislik içinde yarım yarım yapıp kaçtılar. Eğitimli insanlar hep sömürülüyor bunlar tarafından . Ustası , kuaförü vs. Biz de sömüreceğiz zamanı gelince. Dürüstlük sadece dostlarıma ve arkadaşlarıma olacak. Fikirlerim bunlar bu ara. Hissettiklerim😡
Ceycey bak sana story hazırladı hepimize 🤣🤣benim yapay zeka

Eklentiler

• IMG_1613.webp
    IMG_1613.webp
    18 KB · Görüntüleme: 31
H Heytttt be ay hakikaten yeni evin hayırlı olsun.😊

Biz de kısmetimize razı geldik. Ama hak yiyenlere de hakkımızı helal etmiyoruz.

Bugun instada bir videoya denk geldi. Hikayesini anlatıyor, moral vermek için.
Lgs de istediği puanı yapamamış, gittiği liseyi 1. Olarak bitirip, hacettepe tıp kazanmis.

Yani inşallah cocuklar iyi arkadaş ve öğretmenlere denk gelsin ,yaparlar ya🧿

Obp biz hiç düşünmedik bu sınavda herşey oluyor son orası gelirse yeni yer açılmış ilk öğrenci alacak okulu veren kişi sözde yüksek obp istemiş ve seneye proje puanlı olacak dediler nerden bileceğiz bunu ya MEB’den bilinir mi
Hic fikrim yok sormak lazım.
Ama bence lgs phaniyla yerleşsin, okul size yakınsa, seneye sinavli olursa nakil için talepte bulunabilirsiniz

H Heytttt be ay hakikaten yeni evin hayırlı olsun.😊

Biz de kısmetimize razı geldik. Ama hak yiyenlere de hakkımızı helal etmiyoruz.

Bugun instada bir videoya denk geldi. Hikayesini anlatıyor, moral vermek için.
Lgs de istediği puanı yapamamış, gittiği liseyi 1. Olarak bitirip, hacettepe tıp kazanmis.

Yani inşallah cocuklar iyi arkadaş ve öğretmenlere denk gelsin ,yaparlar ya🧿
Kuzum , allahtan bir şey gelmezse ben inanıyorum tıp kazanacağına, tüm hocaları da öyle. Ama bu lgs ye çok emek verdik . Sonucu bu olunca hala şoklanmış gibiyiz🙈

Mühendislik ölecek , tıp ölecek , Öğretmenlik ölecek diyenler, madem bu yapay zeka hepimizi işsiz bırakacak , leynnnn başka gezegene taşınır , orda sıfırdan başlarız , gene pes etmeyiz morallllkl bozanlarrrr. Naşşşşl naşşşşşş. Kışşşş kışşş🤣🙈

He Evet o da seçiliyor doğru
En az 5000 öğrencinin de 1 ya da 2 yanlışı varmış. İçlerinde 2000 i hakedenlerdir. Valla 3 bini hakkında yorum yohhhhh. Korkunç bir yığılma olacak üst dilimlerde. Hatta bizim dilimleri yazacaklar mecburen bazıları. Kolejlere de varoş öğrenci dolacak , kalite düşecek. Yapacak birşey yok. Durum bu. Buna göre okul tercih edeceğiz.

Evet ya öyle . Aslinda bana göre zaten çoğu kolej kaliteli gelmiyor, sadece özel.
Yani cevremde yeğenlerim de dahil , cok kolej öğrencisi var. Kolej ogretmenleri var . Çoğu aynı şeyi söylüyor.
Kaliteli kolejler fiyat olarak daha yuksek zaten.

Bilgi işlem müdürü görevden alınmış, biz yaptık tercihimizi bekleyeceğiz bakalım sonucu . Bugün yengem yoğun bakıma alındı, kızıma dua et, sen çocuksun kabul olur dedim. Anne benim dualarım kabul olmuyor ki dedi 😔

kızlar bir yandan hamilelik bir yandan tercih stresi ve şaibeler canım sıkkın nasıl bir döneme denk geldik bilemiyorum bu kadar herşey basitti biz niye göndermedik imamhatiplere de totomuzu yırttık bunca yıl özel okul özel hoca dersane diye
sizin durumlar nasıl
Vallahi aynısını dedim gel lise de göndereyeyim dedim 😅 bizim çocuklara herşey denk geldi birde yks si var bunun o da şaibeli diye şimdi başladılar

Bilgi işlem müdürü görevden alınmış, biz yaptık tercihimizi bekleyeceğiz bakalım sonucu . Bugün yengem yoğun bakıma alındı, kızıma dua et, sen çocuksun kabul olur dedim. Anne benim dualarım kabul olmuyor ki dedi 😔
Çok geçmiş olsun yengenize kızınıza kıyamam ya bu çocukların tertemiz hayalleri duyguları ne hale geldi biz konuşmadık hiç haberi yoktu dün dershane de konu açıldı çocuk şok oldu

Back
X