- 7 Nisan 2016
- 1.225
- 2.162
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #3.341
Amin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?
Teşekkür ederim ama benim aradığım hangi ortaokullar hangi liselere yerleşmiş o bilgiyi arıyorumTercih dönemi net var. Buradan bir lise seçiyorsun ve mezunları hangi unilerde buluyorsunuz.
Benim oğlum lgs den önce oranın burs sınavına girmiştiBende kız için ba do ile görüşecektim do çok aradı oğlana manyak kocam çocuk obp ye gelirse gelir selam veririm demiş o yüzden kız için beni kabul etmediler randevu veripdokunmuş sanırım dediği yeni açılan bir yere vereceğiz sanırım oğlan için taşınma olmazsa o okulda iyi bir akademisyen danışman hoca müfredat için hemde onlardan daha uygun butik
Kendim gibi manyak 3 5 lgs anasıyla konuşuyorum işte de gitsinNasil uyuyacağız belli olsa da uyuyamam olmasa da uyuyamıyorum.
Eşim yatardı bu saate kalmazdı o da nöbette benimle ,neye gülüyorsun, kime yazıyorsun deyip duruyor
Bizim evde de durum öyle şimdide kadınlar kulübüne mi sardın boşluktan diuor eşim ama çok saçma geliyor ona bizim bu gerginliğimizNasil uyuyacağız belli olsa da uyuyamam olmasa da uyuyamıyorum.
Eşim yatardı bu saate kalmazdı o da nöbette benimle ,neye gülüyorsun, kime yazıyorsun deyip duruyor
Benimki de yok vize için iki günlüğüne istanbula geldimNasil uyuyacağız belli olsa da uyuyamam olmasa da uyuyamıyorum.
Okul çok çokkkk tanıdık geldiBenim oğlum lgs den önce oranın burs sınavına girmişti
Puan söylemiyorlarmış falan filan
Sonra ısrarla aradılar lgsden sonra
Daha sonuçlar belli değildi
Puanı öğrendim 480 gibi bişeydi galiba
Yüzde 50 yada 60 gibi bir burstan bahsetti
Kitap servis ve yemek ücretleri de yüksek oluyor
Ba ya kayıt ettirecektim anaokulunda ilkokul ile aynı şubede değildi başka şubesine gitmek gerektiği için do olsun aynı yerden ilkokula da devam etsin dedim
4. Sınıfta okul öğretmen maaşını ödemedi
Greve gitti öğretmenler herkes kaydını aldı sınıf 6 kişi kaldı
Sonra da pandemi oldu filan ilkokul öyle bitti
Öğretmenleri ve müdür çok iyiydi
Hala görüşüyorum bazı öğretmenleri ile
O bilginin bir listesi falan yoktur ama okullar ,dershaneler yerlestirmeler belli olunca kendi sayfasından şu ögrencimiz şu okula yerleşti diye yayınlar bi kısmını.Teşekkür ederim ama benim aradığım hangi ortaokullar hangi liselere yerleşmiş o bilgiyi arıyorum
Bizim evde de durum öyle şimdide kadınlar kulübüne mi sardın boşluktan diuor eşim ama çok saçma geliyor ona bizim bu gerginliğimizNasil uyuyacağız belli olsa da uyuyamam olmasa da uyuyamıyorum.
Offf en kötü döneme gelmişsiniz ya bende 5 de gönderdiğim butikti ünlü bir hıldingin kızının yazılım üzerine eğitim diye çok nish gelmişti okul hiç haberimiz yok kadın öğretmenlere maaş vermiyormuş dahası kira da ödememiş pandemiden dolayı 2 senelik kira borcu var haciz geldi çocukları haberimiz olmadan sabah oraya yollayıp akşam başka okuldan almıştıkBenim oğlum lgs den önce oranın burs sınavına girmişti
Puan söylemiyorlarmış falan filan
Sonra ısrarla aradılar lgsden sonra
Daha sonuçlar belli değildi
Puanı öğrendim 480 gibi bişeydi galiba
Yüzde 50 yada 60 gibi bir burstan bahsetti
Kitap servis ve yemek ücretleri de yüksek oluyor
Ba ya kayıt ettirecektim anaokulunda ilkokul ile aynı şubede değildi başka şubesine gitmek gerektiği için do olsun aynı yerden ilkokula da devam etsin dedim
4. Sınıfta okul öğretmen maaşını ödemedi
Greve gitti öğretmenler herkes kaydını aldı sınıf 6 kişi kaldı
Sonra da pandemi oldu filan ilkokul öyle bitti
Öğretmenleri ve müdür çok iyiydi
Hala görüşüyorum bazı öğretmenleri i
Neye manyakmisiz ,bizden iyisi mi var ?Yok benceKendim gibi manyak 3 5 lgs anasıyla konuşuyorum işte de gitsin
Pasaport yenileme için biometrik fotoğraf çektirdik bugün. Bir gördüm fotoğrafları amanın. Benim fotoğrafa anacığımmmm diye el öpmeye gitsem olur. 20 kilo fazlam var üstüne de ablak bir yüzBenimki de yok vize için iki günlüğüne istanbula geldim
Alt katta koltukta yatıyorum
Sabah üşümüşüm üzerime koltuk örtüsü örtmüşüm
Kocam gelsede insan gibi uyusam ben de
Özel okul diye nelere katlanmışız gerçektenBizim evde de durum öyle şimdide kadınlar kulübüne mi sardın boşluktan diuor eşim ama çok saçma geliyor ona bizim bu gerginliğimiz
Offf en kötü döneme gelmişsiniz ya bende 5 de gönderdiğim butikti ünlü bir hıldingin kızının yazılım üzerine eğitim diye çok nish gelmişti okul hiç haberimiz yok kadın öğretmenlere maaş vermiyormuş dahası kira da ödememiş pandemiden dolayı 2 senelik kira borcu var haciz geldi çocukları haberimiz olmadan sabah oraya yollayıp akşam başka okuldan almıştıkşok olarak herkes gitti siz gibi yine bu çocuklara sizin kadar olmasa da ben iyi alt yapı yapmaya çalışmışım
Bizim de salı günüPasaport yenileme için biometrik fotoğraf çektirdik bugün. Bir gördüm fotoğrafları amanın. Benim fotoğrafa anacığımmmm diye el öpmeye gitsem olur. 20 kilo fazlam var üstüne de ablak bir yüz
Evet bu burs olayları öyleburslara yüzde yüz olmadıktan sonra ben inanmıyorum bir arkadaşıma yüzde 70 vermişler benim burssuz aldığım rakamo kadar çakallar ki liste fiyatını 750 gösterip size 70 burs yaptık demişler
Koçluk daha iyi fikirHep beraber bir kolej mi kursak?lgs mağdurları fen lisesi olur adı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?