2025 LGS Anneleri

Ben ciddi ciddi düşünmüştüm sertifika alıp yapmayı önce bursluluk sınavına hazırlarım diye geçiyordu içimden. Ama çok yoruldum hic halim kalmadı bir de bir çok hayal kırıklığına uğrayan çocuk oldu bunu her sene yaşamak asla istemem vazgeçtim.

Benim arkadaşlarım hoc oyle hala elin üstünde mi falan demedi ,aksine senin payın büyük çok iyi kalktınız altından dediler .Senesi gelmeyen cocugu olan arkadaşlarım da sen ögrendi artık bizimkilerin zamanı bi el atarsın dediler .
Çok destek gördüm özellikle okul arkadaşlarımdan, sinav günü mesajlar dualarimdasiniz demeler ,eksik olmasınlar.

Amin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?

Tercih dönemi net var. Buradan bir lise seçiyorsun ve mezunları hangi unilerde buluyorsunuz.
Teşekkür ederim ama benim aradığım hangi ortaokullar hangi liselere yerleşmiş o bilgiyi arıyorum

Benim oğlum lgs den önce oranın burs sınavına girmişti
Puan söylemiyorlarmış falan filan
Sonra ısrarla aradılar lgsden sonra

Daha sonuçlar belli değildi
Puanı öğrendim 480 gibi bişeydi galiba
Yüzde 50 yada 60 gibi bir burstan bahsetti
Kitap servis ve yemek ücretleri de yüksek oluyor

Ba ya kayıt ettirecektim anaokulunda ilkokul ile aynı şubede değildi başka şubesine gitmek gerektiği için do olsun aynı yerden ilkokula da devam etsin dedim
4. Sınıfta okul öğretmen maaşını ödemedi
Greve gitti öğretmenler herkes kaydını aldı sınıf 6 kişi kaldı
Sonra da pandemi oldu filan ilkokul öyle bitti

Öğretmenleri ve müdür çok iyiydi
Hala görüşüyorum bazı öğretmenleri ile

Nasil uyuyacağız belli olsa da uyuyamam olmasa da uyuyamıyorum.
Eşim yatardı bu saate kalmazdı o da nöbette benimle ,neye gülüyorsun, kime yazıyorsun deyip duruyor
Bizim evde de durum öyle şimdide kadınlar kulübüne mi sardın boşluktan diuor eşim ama çok saçma geliyor ona bizim bu gerginliğimiz

Eşim yatardı bu saate kalmazdı o da nöbette benimle ,neye gülüyorsun, kime yazıyorsun deyip duruyor
Benimki de yok vize için iki günlüğüne istanbula geldim
Alt katta koltukta yatıyorum
Sabah üşümüşüm üzerime koltuk örtüsü örtmüşüm
Kocam gelsede insan gibi uyusam ben de

Okul çok çokkkk tanıdık geldio zamanlar bir yüksek burs dağıtmış. Bize yüzde elli zor vermişti. Şimdi bize burs yağdırıyor ama ı ıhhhhhh diyoruz

Teşekkür ederim ama benim aradığım hangi ortaokullar hangi liselere yerleşmiş o bilgiyi arıyorum
O bilginin bir listesi falan yoktur ama okullar ,dershaneler yerlestirmeler belli olunca kendi sayfasından şu ögrencimiz şu okula yerleşti diye yayınlar bi kısmını.
Daha sınavda şu soru en az yapılan, şu soru en çok yapılan, kızlar şu kadar başarılı, erkekler soyle diye bi istatistik bile paylaşılmadı.
Saçma ama girdiğimiz sınavdaki sıranimizi bile tam bilmiyoruz aralik veriyorlar .
Halbuki orta öğretim puanlari ,yaşları herseyleri ellerinde bize bile siraniz şu demiyorlar .Bir garip işler işte

Bizim evde de durum öyle şimdide kadınlar kulübüne mi sardın boşluktan diuor eşim ama çok saçma geliyor ona bizim bu gerginliğimiz
Offf en kötü döneme gelmişsiniz ya bende 5 de gönderdiğim butikti ünlü bir hıldingin kızının yazılım üzerine eğitim diye çok nish gelmişti okul hiç haberimiz yok kadın öğretmenlere maaş vermiyormuş dahası kira da ödememiş pandemiden dolayı 2 senelik kira borcu var haciz geldi çocukları haberimiz olmadan sabah oraya yollayıp akşam başka okuldan almıştık şok olarak herkes gitti siz gibi yine bu çocuklara sizin kadar olmasa da ben iyi alt yapı yapmaya çalışmışım

Benimki de yok vize için iki günlüğüne istanbula geldim
Alt katta koltukta yatıyorum
Sabah üşümüşüm üzerime koltuk örtüsü örtmüşüm
Kocam gelsede insan gibi uyusam ben de
Pasaport yenileme için biometrik fotoğraf çektirdik bugün. Bir gördüm fotoğrafları amanın. Benim fotoğrafa anacığımmmm diye el öpmeye gitsem olur. 20 kilo fazlam var üstüne de ablak bir yüz

Özel okul diye nelere katlanmışız gerçekten
Gerçekten bizim emeklerimizle çocuklarımız iyi puanlar almışlar

Pasaport yenileme için biometrik fotoğraf çektirdik bugün. Bir gördüm fotoğrafları amanın. Benim fotoğrafa anacığımmmm diye el öpmeye gitsem olur. 20 kilo fazlam var üstüne de ablak bir yüz
Bizim de salı günü
Birkaç evrak hazırladım
Eşim yapacak geri kalanları
O fotoğraflarda güzel çıkan varmı ki
Ben hiç görmedim

Bizim de 7.sinifta bi ortak aldılar, bina değiştirdik ama daha güzel bir binaya geçtik ,üstelik eve daha yakındı .
Ama çok öğretmen değiştirdi, temeli hep ben destekledim evde ,simdi sıra küçüğe geçti, insallah aynı enerjiyi bulabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…