2025 LGS Anneleri

9 lar olursa gelirim tabi ama bazılarınız hazırlık olacak
Bence direkt 9 hazırlık falan değil de başka bir başlık olabilir sohbet topigi falan varsa ,adı sınıfla eğitimle ilgili olmasa da olur ama ana konu eğitim, sinif not falan olur olmaz mi ki öyle bir şey?

Geçen seneyi 3 e katlayıp dörde bölmüşler diyeceğim de neyse başarı grafikleri de önemli geçen sene kaç tane bu sene kaç tane ama sorun 1. Çocuklar değil 5000 bir boş ile üst dilime giren çocuklar dediler hep tartışanlar birinciler üzerinden gidiyor tartışmalar bildiğin 1.5/2 dilim kaynak çocuk var diyorlar bakalım bir sürü davalar var artık gerçekten yerleştikten sonra soru iptali falan düşünmek istemiyorum ben

Benim oğlan do daydıilkokulda
Bende kız için ba do ile görüşecektim do çok aradı oğlana manyak kocam çocuk obp ye gelirse gelir selam veririm demiş o yüzden kız için beni kabul etmediler randevu verip dokunmuş sanırım dediği yeni açılan bir yere vereceğiz sanırım oğlan için taşınma olmazsa o okulda iyi bir akademisyen danışman hoca müfredat için hemde onlardan daha uygun butik

Bende kız için ba do ile görüşecektim do çok aradı oğlana manyak kocam çocuk obp ye gelirse gelir selam veririm demiş o yüzden kız için beni kabul etmediler randevu verip dokunmuş sanırım dediği
Öyle yüksek not biz de vermezlerdi. Yüksek olanlar zaten çalışkandı . Başka okulların veya şubelerin verdiklerini biliyorum ama.

Biz muhtemelen, insallah ,çok isteriz ki hazırlık oluruz ama yine de 9 grubunda olurum
Değil değil 5 bin 1 yanlış olan
2 Türkçeye 0.40 geliyor 3850 den başlıyor, 2 Türkçeye gelene kadar bir boşlar var bir yanlışlar ara ders ana ders falan
Onu çok duydum yorumlarda ama bizim sıra 3850 den başlıyor

Birinci çok ama 0.01 0.07 arasi hep tam puan .
Yani 719 birinciden sonraki kişi 2.olmuyor 720.kiso oluyor ,rahat ol

Butik tavsiye ederim

Eğitim koçu gibi olmuşuz valla. Ek iş olarak yapsak mı ki?
Bizi istemezler ceycey
Çok bunaltıyormuşum çocuğu

Her gittiğim soruyor hala elin üzerinde mi diye
Ders çalışırken yardımcı olmak destek olmak rahatsjz ediyor insanları

Fikir filan istemiyorlar
Elimden gelen görevim olan anneliği yaptım diyorum

Burdan kendim gibi düşünenlere yazıyorum

Öyle yüksek not biz de vermezlerdi. Yüksek olanlar zaten çalışkandı . Başka okulların veya şubelerin verdiklerini biliyorum ama.
Ben bizimkinin obp ye şişirme demiyorum bizim dinde aldığının aynısı en düşük din dersimizdi özel de olsa 90/100 olmadı haklarını yiyemem adamların lgs gibi bir ideali yok kazara bir tane birinci çıkardılar çalmayı bile beceremediler ay sinirden yazıyorum okula

Ya zaten biz anlıyoruz milletin umurunda mı değil çocukları daha o seneye gelmediği için anlamıyorlar mı

Doğrusun. Beni bile pimpirikli görürlerdi . 400 ve altı kaldılar görenler. Noldu paşinyannnnnnn demek geliyor içimden onlara. Yazacak okul bulamadınız demiiiii demek geliyor Recep İvedik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…