2025 LGS Anneleri

Ben de dert ediyordum hoş hala ediyorum ama yapacak bir şey yok

Onlar çok kolay alışıyorlar
Dert etmeyin lütfen
O alışsın çok mutluyum desin de dert etmem heralde 🙂Simdi de öyle bi geliyor bi gidiyor 🙂
Alışsın ,sevsin ,başarılı olsun da ben boşa evham yapmis olayım insallah

Biz ilk kazandığımızda kalacağız millet bi karışmazsa. Daha yüksek puanlısına niye geçmiyoruz baskısı devam ediyor. Daha yüksek puanlısı sadece sizin okul ama farkında değiller😂
Ceycey okulunun imkanları güzel soyledigin kadarıyla, bence aklını bulandirma. Yine de tercih yap, 5 dklik is olursa olur ,olmazsa çok önemli degil😊

Yarın nakil isteyecek misiniz ? Bize hala baskı var. G uzaksa o zaman niye daha iyisi a ya nakil istemiyor muşuz?🙈Bu 3 okuldan da bir halt olmayıp paralı üniversite yazanlar var ayol. Çocuk boşsa okul napsın? Sonradan da başarıları düşebiliyor ya da yükselebiliyor. Taşra ve küçük il liselerinden ODTÜ boğaziçi Hacettepe kazananlar yok sanki.1 soru fazla çözünce lgs den Harvard alırız sanıyor millet🙈😂
Siz durun okulunuz da 🤣☺️ ben istedim canım dün okul çağırdır imzaladı da gözümün önünde olması önceliğim İstanbul için okul gerçekten çok eski sürekli incelemeleri temiz deseler de bu ülkeye zerre güvenmiyorum hiç bir belgesine raporuna olursa nasiptir derim hayırlısı olsun diyerek istedik olmazsa mecbur gidecek okuyacak hazırlık tek okul sokağımızı seçtik bana da ilçeye gönderseydin fene dediler iyice ana kuzusu yapıyorsun dediler gereksiz çocuğu pohpohluyormusım bir benim mi varmış hakkım da böyle izlenim olması şaşırttı

bu arada şimdi eve gelince gördüm geçmiş olsun ❤️‍🩹 aramızda Balıkesir ve çevresinde yaşayan varsa umarım can kaybı olmamıştır

Back
X