2025 LGS Anneleri

Ben de dert ediyordum hoş hala ediyorum ama yapacak bir şey yok

Onlar çok kolay alışıyorlar
Dert etmeyin lütfen
O alışsın çok mutluyum desin de dert etmem heralde 🙂Simdi de öyle bi geliyor bi gidiyor 🙂
Alışsın ,sevsin ,başarılı olsun da ben boşa evham yapmis olayım insallah

Biz ilk kazandığımızda kalacağız millet bi karışmazsa. Daha yüksek puanlısına niye geçmiyoruz baskısı devam ediyor. Daha yüksek puanlısı sadece sizin okul ama farkında değiller😂
Ceycey okulunun imkanları güzel soyledigin kadarıyla, bence aklını bulandirma. Yine de tercih yap, 5 dklik is olursa olur ,olmazsa çok önemli degil😊

Yarın nakil isteyecek misiniz ? Bize hala baskı var. G uzaksa o zaman niye daha iyisi a ya nakil istemiyor muşuz?🙈Bu 3 okuldan da bir halt olmayıp paralı üniversite yazanlar var ayol. Çocuk boşsa okul napsın? Sonradan da başarıları düşebiliyor ya da yükselebiliyor. Taşra ve küçük il liselerinden ODTÜ boğaziçi Hacettepe kazananlar yok sanki.1 soru fazla çözünce lgs den Harvard alırız sanıyor millet🙈😂
Siz durun okulunuz da 🤣☺️ ben istedim canım dün okul çağırdır imzaladı da gözümün önünde olması önceliğim İstanbul için okul gerçekten çok eski sürekli incelemeleri temiz deseler de bu ülkeye zerre güvenmiyorum hiç bir belgesine raporuna olursa nasiptir derim hayırlısı olsun diyerek istedik olmazsa mecbur gidecek okuyacak hazırlık tek okul sokağımızı seçtik bana da ilçeye gönderseydin fene dediler iyice ana kuzusu yapıyorsun dediler gereksiz çocuğu pohpohluyormusım bir benim mi varmış hakkım da böyle izlenim olması şaşırttı

Siz durun okulunuz da 🤣☺️ ben istedim canım dün okul çağırdır imzaladı da gözümün önünde olması önceliğim İstanbul için okul gerçekten çok eski sürekli incelemeleri temiz deseler de bu ülkeye zerre güvenmiyorum hiç bir belgesine raporuna olursa nasiptir derim hayırlısı olsun diyerek istedik olmazsa mecbur gidecek okuyacak hazırlık tek okul sokağımızı seçtik bana da ilçeye gönderseydin fene dediler iyice ana kuzusu yapıyorsun dediler gereksiz çocuğu pohpohluyormusım bir benim mi varmış hakkım da böyle izlenim olması şaşırttı
Üniversiteye gitmiyor bunlar. Pohpohlanacak yaştalar zaten. Çocuk bedensel daha gelişmiştir tek başına bile uzak okula gidebilir ona amenna. Ama benim çocuk ufak tefek ve regl ağrısı korkunç olur 3 gün ağrı çeker , sık sık da hastalanır okuldan gidip alırdım. Uzak okul bu yüzden de olmaz sen de istediğini seç boşver milleti.

Ceycey okulunun imkanları güzel soyledigin kadarıyla, bence aklını bulandirma. Yine de tercih yap, 5 dklik is olursa olur ,olmazsa çok önemli degil😊
Tercihe direkt gelir eski okuldan oluruz. Yapmayacağız. Şu anda da hasta . Tüm gece kustu .

Gözlük ısmarladık numarası değilmiş. Camıyla çerçevesi ki çerçeveyi ilk kez markalı da almadık, 14.5 K. Valla iyi kazanacak meslekler edinmeliler. Herşey kötüye gidiyor. Para önemli değil diyenlere hadi ordan diyorum. Parasız sağlık bile yok.

Gözlük ısmarladık numarası değilmiş. Camıyla çerçevesi ki çerçeveyi ilk kez markalı da almadık, 14.5 K. Valla iyi kazanacak meslekler edinmeliler. Herşey kötüye gidiyor. Para önemli değil diyenlere hadi ordan diyorum. Parasız sağlık bile yok.
ne kadar pahalı :olamaz: o kadar artmış mı ya:(

ne kadar pahalı :olamaz: o kadar artmış mı ya:(
Camlar çok pahalı valla. Okul alışverişini de erken yapın diyorlar. Fırsatçılar ortaya çıkmadan. Çanta vs aldık biz. Occasion indirim yapmıştı 10 gün önce. 1019 tl ye converse ayakkabı aldık. Aynısı Avm de 3999 tl. Buldukça almak lazım. Sweat vs hep yazdan aldık.

Fıstıklıçikileta biliyor lgs nin son ayları zor zamanlar geçirdim. Çocuk o şartlarda girdi lgs ye. Gene de kurtardı kendini çok şükür. Ama bu olay faydalı da oldu bize. Her şer de bi hayr var olayı. Dostumu düşmanımı öyle iyi tanıttı ki. Silkeledim attım sırtımdan . Bu lgs de öyle bir nevi. Şu anda kazandıkları okullarda başarıları daha yüksek olacak belki de. 🙏Okuldan çok iyi arkadaşları edinsinler. Ömür boyu sürebilecek dostluklar. Çıkarcı olmayan . Kendini çok akıllı sanan insanlardan uzak dursunlar. Başarılarına sevinen, zor durumlarında da kapı gibi yanlarında duran dostları olsun hepsinin de. Bir de sağlık oldu mu tmm. Kimse yıkamaz çocuklarımızı 😍

Camlar çok pahalı valla. Okul alışverişini de erken yapın diyorlar. Fırsatçılar ortaya çıkmadan. Çanta vs aldık biz. Occasion indirim yapmıştı 10 gün önce. 1019 tl ye converse ayakkabı aldık. Aynısı Avm de 3999 tl. Buldukça almak lazım. Sweat vs hep yazdan aldık.
çok uyguna almışsın ya. Bende pumadan ikinciye %70 indirimle 2 ayakkabı aldım 2 çocuğa. Allahtan aynı mağazadan beğendiler :) İnternetten almayacağım artık aldırıp kenara koyduruyorlar. Denesinler beğensinler öyle artık.

Fıstıklıçikileta biliyor lgs nin son ayları zor zamanlar geçirdim. Çocuk o şartlarda girdi lgs ye. Gene de kurtardı kendini çok şükür. Ama bu olay faydalı da oldu bize. Her şer de bi hayr var olayı. Dostumu düşmanımı öyle iyi tanıttı ki. Silkeledim attım sırtımdan . Bu lgs de öyle bir nevi. Şu anda kazandıkları okullarda başarıları daha yüksek olacak belki de. 🙏Okuldan çok iyi arkadaşları edinsinler. Ömür boyu sürebilecek dostluklar. Çıkarcı olmayan . Kendini çok akıllı sanan insanlardan uzak dursunlar. Başarılarına sevinen, zor durumlarında da kapı gibi yanlarında duran dostları olsun hepsinin de. Bir de sağlık oldu mu tmm. Kimse yıkamaz çocuklarımızı 😍
bizim bahar alerjimiz var. Biz sınavdan önce en çok ondan etkilendik. Dışarı çıktığı anda grip gibi gözlerde sulanma, kızarıklık, burun akıntısı bizi mahvediyor. İlaç fayda etmiyor.

bizim bahar alerjimiz var. Biz sınavdan önce en çok ondan etkilendik. Dışarı çıktığı anda grip gibi gözlerde sulanma, kızarıklık, burun akıntısı bizi mahvediyor. İlaç fayda etmiyor.
Benimkileri ikisinde alerjik ekim sonu başlıyoruz çiğneme tableti var mayis sonuna kadar ,ona rağmen senede bir rinit oluyor .Şimdinin iyi ilkokul zamanı kabustu büyük oğlumun büyüdükçe azaldı.Kucuk ondan bi tık iyi

Aa iyi hatırlattınız biz mayis gibi bir ayakkabı almıştık nike .1 haftada açıldı mağazaya götürdük inceleyelim bilmem ne .Biz de tüketici hakem heyetine verdik .Onlar kusurlu bulundu ücretini iade ettiler ,daha doğrusu cek verdiler .
Ben de numarası buyur nasil olsa dedim ,okul açılmaya yakın alacaktım.Bugun spora gidince ona da bakıp alalim bari yoksa eriyecek para

Erken alınca da hemen büyüyor benimkiler 43 numara giyiyor 44 olmak üzere belki de olmustur durduramiyoruz😊
Kucuk bile 2.sinifa başlayacak 35 aldım en son bir sandalet .

Ama büyük oğlum öyle güzel diyete ve spora başladı ki ,dun ben gitmeyecektim.Baban götürsün her yanım ağrıyor dedim hayır ikimiz gitmeliyiz diyerek beni de götürdü. Oyle kararlı ve azimli davranıyor ki masallah .
Bu Lgs azcık hırpalasa da öğretmiş bir şeyler

Tercihe direkt gelir eski okuldan oluruz. Yapmayacağız. Şu anda da hasta . Tüm gece kustu .
Cok gecmis olsun. Ben üst puanli zannettim. Hrm daha yakin hem de yeni okul.
O zaman okulun güzel, yeni olması da bence önemli 🤭 Kalsın.
Ben de nakilden vazgeçtim okulumuzu çok beğendim.

Aynen ne çok olmuş. Benim kii d göz dr un goturucem. Un gozluk kullanmıyor ama kullanacak gibi gözüküyor.
Aynen kesinlikle para cok onemli.
Birisi yazmış geçen okudum. Yapay zekayla bir suru iş imkanı azalacağı için, tek çocuk yapın çocuğunuza ek olarak bir meslek de edindirin diyordu.
Valla ne olacak halimiz bilmiyorum . Emekli maaslari zaten cok az olacak git gide.
Cocuklar ve kendimiz için birikim yapmak şart

Back
X