- Emoji Skoru
- 127.557
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #5.961
Şimdi gördüm buradan bana bildirim gelmiyor . Hayırdır ? Umarım herşey iyidir artık.Okudum yazdıklarınızı da yazamadım, sağlık sıkıntilariyla uğraştık, diğer hersey önemini yitirdi ,ancak düze cıkabildik şükür, selamlar hepinize
Tekrar geçmiş olsun canımHic uzun uzun anlatamıyorum, eşime bir hastalık teşhisi, hemen ardından operasyon ,simdi düze çıktık şükür, simdi hersey yolunda ,ama son 1.5 2 ay zordu .
Tesekkur ediyorum arkadaşlar
Hastalık işleri de zor hastane işleri de zor . Allahım bir daha yaşatmasın çok çok geçmiş olsunHic uzun uzun anlatamıyorum, eşime bir hastalık teşhisi, hemen ardından operasyon ,simdi düze çıktık şükür, simdi hersey yolunda ,ama son 1.5 2 ay zordu .
Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.Hic uzun uzun anlatamıyorum, eşime bir hastalık teşhisi, hemen ardından operasyon ,simdi düze çıktık şükür, simdi hersey yolunda ,ama son 1.5 2 ay zordu .
Amin inşallah, hiçbirinize yaşatmasın, tesekkur ederim .Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Bana da bildirim gelmiyordu . Yeni gordumOkudum yazdıklarınızı da yazamadım, sağlık sıkıntilariyla uğraştık, diğer hersey önemini yitirdi ,ancak düze cıkabildik şükür, selamlar hepinize
Çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım benim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
hangi okulmuş orası acaba biz de tercih yaptık busene sizlerin paylaşımları bize de örnek oluyor.Valla şimdi o okulun da sayfasina baktım.ilk tercihi bu okuldan yapana burs veriyorlarmışşimdi anlaşıldı 6 puan nasıl arttı ben nasıl görmedim bunlari önceden
MERHABA ACABA HANGİ OKULMUŞ İLK TERCİHE BURS VEREN DUYUMUNUZ NEYDİ.Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
Hangi şehirdesiniz?MERHABA ACABA HANGİ OKULMUŞ İLK TERCİHE BURS VEREN DUYUMUNUZ NEYDİ.
antalyaHangi şehirdesiniz?
Antalya'daki okullar hakkinda bilgim yok ne yazık ki. Ama bazı proje okullarda oluyor bursantalya