• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

15 yaşından önce isteğe bağlı sanırım biz gecen yaz yeniledik pasaportlarla birlikte fotolu istiyoruz dedik oyle oldu .
Ama 15 yaştan önce mecburi değil, Lgs de de mecburi değil, hatta eski kimlikler bile oluyor .

Motivasyon yayınları diye bir deneme oldu mu çocuklar arkadaşlar motivasyon denemeleri süreç takip Türkiye geneli derecesi nedir zorluk

Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
O kadar yoğunluğun arasında bir de ateş, bogaz ağrısıyla uğraşıyoruz, yarin daha iyi olur inşallah, antibiyotik başladık ve serum aldı bugün 😔

Hic bilmiyorum ,duymadım da daha önce ,bizde 345 yayinlari ve Ankara vardi .Oğlum hastalandı bogaz enfeksiyonu .Birine girdi batırdı, diğerine de göndermedim, hep yatti 2 gündür yarin da okula gitmeyecek .
O kadar yoğunluğun arasında bir de ateş, bogaz ağrısıyla uğraşıyoruz, yarin daha iyi olur inşallah, antibiyotik başladık ve serum aldı bugün 😔

Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim

A Alyasena Duymadım hiç bizim okul dersanede sona yaklaştıkça adı duyulmamış denemeler yapıyorlar

Umutyeniden Umutyeniden Çok geçmiş olsun biran önce toparlar inşallah
Uygulama indirip baktım 2 sorusu inkılap hatalı Türkiye geneli nasıl hatalı olabilir 😏merak ettim kayda değer bir deneme değil demek li

Cok gecmis olsun. Ben de gecen hastalandim. Yani kizim degil ,ben hasta olayim dedim.
Yani oyle bir sinav ki, en ufak sey bile etkileyebilir.
O yuzden cok stres oluyorum.
Sonra unutmaya calisiyorum. Sonunda ölüm yok

çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak toparlar.
3d yayınlarında da bir fen sorusu iptal edilmiş sanırım ama sonuçlara yansımadı. bizim girdiğimiz denemelerde de çokça yanlış oluyor. çocuk soruyu bulmak için epey vakit kaybediyor ama çok yanlış. moralde bozuyor.

Motivasyon yayınları diye bir deneme oldu mu çocuklar arkadaşlar motivasyon denemeleri süreç takip Türkiye geneli derecesi nedir zorluk
Yok . Okula gidiyor mu sizin çocuklar? Biz de deneme sınavı olmadığı günler çoğu öğrenci gitmiyor. Çalışkanlar kütüphaneye gidip ders çalışıyor deneme çözüyorlar . Oradan da dershanesi olan dershaneye gidiyor

En son limit yayınları Türkiye geneline girdi. Bugün hangi yayın bilmiyorum.bazen Saçmasapan yayınlar da yapılıyor

Yok . Okula gidiyor mu sizin çocuklar? Biz de deneme sınavı olmadığı günler çoğu öğrenci gitmiyor. Çalışkanlar kütüphaneye gidip ders çalışıyor deneme çözüyorlar . Oradan da dershanesi olan dershaneye gidiyor
valla bizim okul problem yapmaya başladı. deneme sınavına girdikten sonra alıyorduk ama sorun ettiler. sınavın olduğu haftaya kadar gideceğiz herhalde:(

Ben dilekçe verdim Salı çarşamba perşembe kursta deneme çözümler sonrası branş deneme programı var cuma okulda özdebir diye mesaj attılar perşembe Çanakkale gezisi var gönülsüzüm ama mecbur yolluyorum o yorgunlukla ne gelirse artık
Haftaya yazılılar başlıyor ama biz muhtemelen telafiye bırakacağız 5 günlük soru çözüm kampı var onla sanırım kurs bitirecek görevini

En son limit yayınları Türkiye geneline girdi. Bugün hangi yayın bilmiyorum.bazen Saçmasapan yayınlar da yapılıyor
Ya internetten almıştım limit yayınlarının bir denemesini evde çözdürdüm 5 mat doğru inme iniyordu 🫣😅 matematik öğretmenine attık meğer gönderdikleri cevap anahtarı hatalıymış doğrusunu bulamadım hala o denemenin hiç bir yerde
Matematik de motivasyon da full yapsa da ben bir soru değil hatalı kaç soru buldum sözelden insanın gözünden nasıl kaçar o kadar dikkate alma bunu dedim MEB zorlarsa da demek istediği belli en azından

Merhabalar 2025 LGS anneleri ben 10 yıllık fen bilimleri öğretmeniyim. Mesajları biraz üstten okudum. Heyecanınızı ve kayginizi anlıyorum.
Ama size naçizane bir kaç öneride bulunacağım.

Çocukları lütfen bir yarış atı olarak görmeyelim her birinin farklı bir kapasitesi ve seviyesi var.
Anne babanın tutumu çok önemli bu süreçte..
Hele ki sınava bir aydan az bir zaman kalmışken..
Lütfen onları motive edelim, strese sokmayalim çünkü zaten onlar yeterince stres oluyor. Ergenlik döneminde olan çocuklarımız henüz 14-15 yaslarindalar. Yani aslında daha çok küçükler yuklenmeyelim onlara. Çünkü herbirinin tasiyabildigi yük kapasitesi farklıdir. Onları anlayarak çözümcu yaklasirsaniz çok daha kolay hedefe ulaşmalarını sağlayacaksınız.
Çocuklarımızı arkadaşlarıyla karşılaştırmayalım lütfen. Kıyas stres, kıskançlık, haset gibi duyguların ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bu da onların aleyhine bir durumdur.
Her çocuğumuza basarilar diliyorum çok emek veriyorlar inşallah emeklerinin karşılığını alırlar..🌸

Çok geçmiş olsun .Bir an önce toparlanır inşallah.

Tesekkur ederim gündüz iyiydi yine çıkıyor ateşi ilac verdim erkenden yatti ,yarin da tekrar ederse yine götureyim bari .
Dershane ,okul ,sinav hepsi unutuldu .Allah önce sağlık versin yavrularimiza insallah
Çok geçmiş olsun. Bir iki gün ara vermek iyi aslında. Beyin dinleniyor. Benim kız ara verdi sadece müzik dinledi film izledi 2 gün uyudu bol bol. Son denemeleri 15 puan arttı en az. Hergün çalışmaya zorlamak strese sebep oluyor

Nasıl gidiyor Anneler son ayın verimini alıyormusunuz
Bizim çok karışık dersanede ki denemeler ümitli okulun denemeleri kötü geliyor napıcağımızı şaşırdık okulda ki denemede tedirgin oluyorum diyorum lgs sınavında napıcak bilmiyorum 😭

Nasıl gidiyor Anneler son ayın verimini alıyormusunuz
Bizim çok karışık dersanede ki denemeler ümitli okulun denemeleri kötü geliyor napıcağımızı şaşırdık okulda ki denemede tedirgin oluyorum diyorum lgs sınavında napıcak bilmiyorum 😭
Selam bugün rekor bir sonuç geldi yolda cevapları kontrol edince. Ha bu durum devam eder mi bir seferlik mi onu bilemiyorum. Diğer denemeler gösterecek bunu. Kaç puan aralıklarında peki? İstediği okullara yakın mı?

Back
X