2025 LGS Anneleri

Burası bitti sabahlara kadar Facebook lgs gruplarını okuyorum 🤣 bizim gibi sabitleyip denemeleri yukarı kıran oldu mu diye

Varmı umut verici hikayeler😄
🤣olmaz mı bacım ne anlatayım ya umut verici kadar çöküşte fazla şaka maka da bir yerden sonrası kesinlikle çocuk stres yönetimi ve nasip ben diyorum stres yapmaz gibi ama yanında kusan ağlayan yada burun kanayan olsa panikler geçen seneyi geçtim bu sene kursların son provada çok fazla heyecandan dökülmüş bazı çocuklar ona çalışacağız diyenler de vardı

Bizimkiler son provayı Maltepe de bir lise ve Sinan kuzucuyla noktalıyorlar bakalım 🤔 oraya götüreceğiz erken kalkma bize de prova olacak

4 haziranda belli olacak ,okullar verecek giriş belgelerini .
Taban puanların yükseleceği şimdiden bilinemez ki ,sınava giren öğrenci sayısı, ayrılan kontenjan ,sıralama hepsi etkiler .
Oğluma da öğretmenin biri bu sene bayram sonrası sınava az kişi girer şanslısınız taban puanlar düşer demis ama saçma .
Zaten her çocuk kendi cizgisindekilerle rekabet içinde, bayramdan sonra bi daha sınava girmeyeyim diyen çocukla zaten rakip değiller ki .
Az kişi girse de sıralama sinavi olduğu için yuzdelik bakacağız.
Puanların yükselip düşeceği bizimkilerin ne kadar iyi yaptıkları, sınava girenlerin iyi mi kötü yaptığı, okullara ayrılan kontenjan a bağlı şimdiden kim ne dese boş .
Ve biz bunu tercih sonuçlarına kadar oğrenemeyecegiz .
Sinav bitince kitapçığı bakıp aşağı yukarı puan tahmin ederiz ama yuzdelik yine belirsiz olur ,düşer mi çıkar mı kim ne dese inanılmaz.
Tercih sonuçları açıklanınca görürüz düştü mü cikti mi ?
Simdi bunlara enerji harcamayalım cocuklar en iyilerini yapıp çıksınlar yeter ,yoksa puan yuzdelik bilmem ne içinden cikilamiyor

4 haziranda belli olacak ,okullar verecek giriş belgelerini .
Taban puanların yükseleceği şimdiden bilinemez ki ,sınava giren öğrenci sayısı, ayrılan kontenjan ,sıralama hepsi etkiler .
Oğluma da öğretmenin biri bu sene bayram sonrası sınava az kişi girer şanslısınız taban puanlar düşer demis ama saçma .
Zaten her çocuk kendi cizgisindekilerle rekabet içinde, bayramdan sonra bi daha sınava girmeyeyim diyen çocukla zaten rakip değiller ki .
Az kişi girse de sıralama sinavi olduğu için yuzdelik bakacağız.
Puanların yükselip düşeceği bizimkilerin ne kadar iyi yaptıkları, sınava girenlerin iyi mi kötü yaptığı, okullara ayrılan kontenjan a bağlı şimdiden kim ne dese boş .
Ve biz bunu tercih sonuçlarına kadar oğrenemeyecegiz .
Sinav bitince kitapçığı bakıp aşağı yukarı puan tahmin ederiz ama yuzdelik yine belirsiz olur ,düşer mi çıkar mı kim ne dese inanılmaz.
Tercih sonuçları açıklanınca görürüz düştü mü cikti mi ?
Simdi bunlara enerji harcamayalım cocuklar en iyilerini yapıp çıksınlar yeter ,yoksa puan yuzdelik bilmem ne içinden cikilamiyor
Örgütlenip müshilli şeker vs dağıtma fikrim hala aklımda. Çıkkkk aklımdan çıkkkkk🙈🤣🙈

Bu defa bizim çocukların psikolojisi bozulur noluyor bu rakiplerime hepsi kıvranıp duruyor diye 🤣
Ne garip bir sınav çocuğun iyi yapması yetmiyor ,iyi yapanlardan da iyi yapsin istiyoruz ,Allah yardımcımız olsun emek veren herkesin yüzü gülsün sonuçta insallah

Bu defa bizim çocukların psikolojisi bozulur noluyor bu rakiplerime hepsi kıvranıp duruyor diye 🤣
Ne garip bir sınav çocuğun iyi yapması yetmiyor ,iyi yapanlardan da iyi yapsin istiyoruz ,Allah yardımcımız olsun emek veren herkesin yüzü gülsün sonuçta insallah
398 görmüşlüğümüz de oldu 495 e yakın da gördük. Valla sonumuz Allah’a kalmış😃

Ben her sene bu zamanlar çok mutlu olurum 😇😇😇yaz geliyor günler uzuyor, tatile az kalıyor, yılın en sevdiğim zamanları mayis sonu haziran ilk yarısı.
Hamileliklerimi bile böyle hissettiğim zamanlarda öğrendim, bu sene yine öyleyim çok şükür.
Bazen moralim bozulsa da içimdeki umut hiç gitmiyor ,bir ses boş ver ya bak gör iyi olacak diyor ,züğürt tesellisi değildir umarım 🤲🤲🤲
Bana rabbimin bir işaretidir

Tabanları bilmem ama bu sene genel itibariyle çocuklar başarılı zeki diye duydum ve özel okullardan biz gibi kurtulmak isteyen de çok başvurunun düşeceğini sanmam isteğe bağlı yapsalarda

Tabanları bilmem ama bu sene genel itibariyle çocuklar başarılı zeki diye duydum ve özel okullardan biz gibi kurtulmak isteyen de çok başvurunun düşeceğini sanmam isteğe bağlı yapsalarda
Ben de öyle düşünüyorum. Özel okulların zeki çocukları hep devleti düşünüyor. Rekabet kıran kırana olacak büyük şehirlerde hele.

398 görmüşlüğümüz de oldu 495 e yakın da gördük. Valla sonumuz Allah’a kalmış😃
Biz de öyle hatta bazı denemelerde sonra keşke puani alıp burda çekilebilme şansımız olsaydı dedim😇😇
Keske oyle bir imkan olabilseydi ,diyorum ya borsa gibi inişler çıkışlar, az biraz stabil sonra yine değişiyor
Sinav bitsin de bi anket falan açalım bizden sonrakiler hep görsün
En düşük deneme neydi
En yüksek neydi
Ortalama neydi
Sinav neye benzedi
Bir amme hizmeti olsun gelecek nesillere 🤣

Biz de öyle hatta bazı denemelerde sonra keşke puani alıp burda çekilebilme şansımız olsaydı dedim😇😇
Keske oyle bir imkan olabilseydi ,diyorum ya borsa gibi inişler çıkışlar, az biraz stabil sonra yine değişiyor
Sinav bitsin de bi anket falan açalım bizden sonrakiler hep görsün
En düşük deneme neydi
En yüksek neydi
Ortalama neydi
Sinav neye benzedi
Bir amme hizmeti olsun gelecek nesillere 🤣
Kesinlikle işte Facebook da onları okudum 🤣🤣🤣 eşim oğlanın lgs taktığın kadar KPSS çalışsan meclisteydin diyor 😄😄

Çoğunluk son deneme ortalamalarını görmüş
Bir güruh son özdebir ile paralel puanda
Orta öğrenciler geçen sene sınav sürpriz yaptığı için 440 geçmeyenler deneme de az bir sayı değildi okuduğum en yüksek 487 olmakla birlikte iyi yapanlar olmuş
Bazıları gerçekten full çekenler ve yakın olanlar çok stres yüzünden 430/440 larda kalmış onları toparlamaları epey zor olmuş çok sisteme sövüyrodu anneler tam şöyle değil ama her çocuk kendi hikayesini yazmış

Back
X