- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.381
Arada bi nasipten ötesi yok diyorum ama yinede stres oluyorum çocuğa rahatmışım gibi yapsamda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmı umut verici hikayelerBurası bitti sabahlara kadar Facebook lgs gruplarını okuyorumbizim gibi sabitleyip denemeleri yukarı kıran oldu mu diye
Varmı umut verici hikayeler![]()
Sınavda girilecek okullar ne zaman belli olur acaba? Oranın da bir provası lazımBizimkiler son provayı Maltepe de bir lise ve Sinan kuzucuyla noktalıyorlar bakalımoraya götüreceğiz erken kalkma bize de prova olacak
4 haziranda diye biliyorum takvime göre okul müdürleri verecek bize mühürleyip çok kalmadı ona daSınavda girilecek okullar ne zaman belli olur acaba? Oranın da bir provası lazım![]()
Bu sene taban puanları yükselecek deniyor. Hiç mutlu değilim, hiç mutlu değilim4 haziranda diye biliyorum takvime göre okul müdürleri verecek bize mühürleyip çok kalmadı ona da![]()
Örgütlenip müshilli şeker vs dağıtma fikrim hala aklımda. Çıkkkk aklımdan çıkkkkk4 haziranda belli olacak ,okullar verecek giriş belgelerini .
Taban puanların yükseleceği şimdiden bilinemez ki ,sınava giren öğrenci sayısı, ayrılan kontenjan ,sıralama hepsi etkiler .
Oğluma da öğretmenin biri bu sene bayram sonrası sınava az kişi girer şanslısınız taban puanlar düşer demis ama saçma .
Zaten her çocuk kendi cizgisindekilerle rekabet içinde, bayramdan sonra bi daha sınava girmeyeyim diyen çocukla zaten rakip değiller ki .
Az kişi girse de sıralama sinavi olduğu için yuzdelik bakacağız.
Puanların yükselip düşeceği bizimkilerin ne kadar iyi yaptıkları, sınava girenlerin iyi mi kötü yaptığı, okullara ayrılan kontenjan a bağlı şimdiden kim ne dese boş .
Ve biz bunu tercih sonuçlarına kadar oğrenemeyecegiz .
Sinav bitince kitapçığı bakıp aşağı yukarı puan tahmin ederiz ama yuzdelik yine belirsiz olur ,düşer mi çıkar mı kim ne dese inanılmaz.
Tercih sonuçları açıklanınca görürüz düştü mü cikti mi ?
Simdi bunlara enerji harcamayalım cocuklar en iyilerini yapıp çıksınlar yeter ,yoksa puan yuzdelik bilmem ne içinden cikilamiyor
398 görmüşlüğümüz de oldu 495 e yakın da gördük. Valla sonumuz Allah’a kalmışBu defa bizim çocukların psikolojisi bozulur noluyor bu rakiplerime hepsi kıvranıp duruyor diye
Ne garip bir sınav çocuğun iyi yapması yetmiyor ,iyi yapanlardan da iyi yapsin istiyoruz ,Allah yardımcımız olsun emek veren herkesin yüzü gülsün sonuçta insallah
Ahahaha çok iyi fikirÖrgütlenip müshilli şeker vs dağıtma fikrim hala aklımda. Çıkkkk aklımdan çıkkkkk![]()
Ben de öyle düşünüyorum. Özel okulların zeki çocukları hep devleti düşünüyor. Rekabet kıran kırana olacak büyük şehirlerde hele.Tabanları bilmem ama bu sene genel itibariyle çocuklar başarılı zeki diye duydum ve özel okullardan biz gibi kurtulmak isteyen de çok başvurunun düşeceğini sanmam isteğe bağlı yapsalarda
Biz de öyle hatta bazı denemelerde sonra keşke puani alıp burda çekilebilme şansımız olsaydı dedim398 görmüşlüğümüz de oldu 495 e yakın da gördük. Valla sonumuz Allah’a kalmış![]()
Kesinlikle işte Facebook da onları okudumBiz de öyle hatta bazı denemelerde sonra keşke puani alıp burda çekilebilme şansımız olsaydı dedim
Keske oyle bir imkan olabilseydi ,diyorum ya borsa gibi inişler çıkışlar, az biraz stabil sonra yine değişiyor
Sinav bitsin de bi anket falan açalım bizden sonrakiler hep görsün
En düşük deneme neydi
En yüksek neydi
Ortalama neydi
Sinav neye benzedi
Bir amme hizmeti olsun gelecek nesillere![]()