2025 LGS Anneleri

Dün akşam benim kız rahatsızlandı. Sabah bir kalktı boğaz ağrıyor ses gitmiş burun akıyor. Okula göndermedim sağlık ocağından antibiyotik ve şurup aldık . Hala tek sayfa çalışamadı . Dershane denemesine de gidemedi bugün. Yapacak birşey yok. Siz de üzülmeyin. Çok zorlayınca bile düşüyor netler. Gerçek sonuçları değil o. Aşırı mental ve bedensel yorgunluktan
Cok gecmis olsun ,şifalar diliyorum

Bende çok üzüldüm duyunca çocuklar da etkilenmiş
Ara da es vermek lazım bir iki saat dinlenme için spor müzik oyun
Yazik yaa ,benimki de hiç canım çalışmak istemiyor ,yoruldum ,bunaldım ama bırakmak da istemiyorum az kaldı dedi dün .
2 gün mola verdik .Ben bile yoruldum yazik cocuklar ne yapsın

Daha eve gitmedim ,cocuklar babalariyla gidince bakariz artık. Zor kolay hic belli olmuyor bizim de bi bakıyorsun iyi ,bi bakıyorsun olacak gibi değil.

Bu son 15 gün uzaması dezavantaj oldu bizim cocuklara ,konular bitince her gün deneme yıprattı.
Her gün aynı yemeği yapsak bile aynı olmuyor ki ,deneme sonuclari benzer olsun .
Girmese yanlış mı yaptık diyoruz girse qcaba bu kadarına gerek var mı son 10 günde moral bozmaya değer mi ?
Sırf bırakmadık çabalıyoruz diye giriyorlar işte yavrular .
En güzeli Lgs insallah

Daha eve gitmedim ,cocuklar babalariyla gidince bakariz artık. Zor kolay hic belli olmuyor bizim de bi bakıyorsun iyi ,bi bakıyorsun olacak gibi değil.

Bu son 15 gün uzaması dezavantaj oldu bizim cocuklara ,konular bitince her gün deneme yıprattı.
Her gün aynı yemeği yapsak bile aynı olmuyor ki ,deneme sonuclari benzer olsun .
Girmese yanlış mı yaptık diyoruz girse qcaba bu kadarına gerek var mı son 10 günde moral bozmaya değer mi ?
Sırf bırakmadık çabalıyoruz diye giriyorlar işte yavrular .
En güzeli Lgs insallah
Haklılar çok yoruldular, bizde öyle. güzel düşünmek istiyorum en güzel sonuç lgs olacak 🤍

Yazik yaa ,benimki de hiç canım çalışmak istemiyor ,yoruldum ,bunaldım ama bırakmak da istemiyorum az kaldı dedi dün .
2 gün mola verdik .Ben bile yoruldum yazik cocuklar ne yapsın
Dün ve bugün biz de mola verdik. Avm den dönüyoruz hatta. Hasta bile olsa gitmek istedi. Hep ev okul dershane kütüphane olmazdı. Psikoloji bozuldu çocukların böyle böyle. Arayı tavsiye ederim valla.

Bizde bugün palme enerji denemesine girdik. Sene başı bile almadigimiz kadar düşük bir puan gelecek. Türkçe sorularına baktım. Çok uzun ve bir paragraftan 3 soru sormuşlar. Paragraf küçük harflerle yazılmış ve yarım sayfa. Oğlum dönüp dönüp küçük harflerle yazılan paragrafı okumak zor oldu dedi. Birde 3 soru var aynı paragrafta. Sonuç felaket. Neyse moral olsun diye eve gelince 2024 sözeli cozdurdum.1 din 2 Türkçe yanlış. Çocuğun azıcık morali yerine geldi. Üstüne fen ve mat branş deneme. Fen full mat 1 yanlış. Ama gel gör ki sabahki deneme sonucu taş çatlasa 380 puan. Bıktık artık bitsin biran önce.

Haklısın. Yarın fen çalışacak ama. Mat düzeldi fen bozuldu 🙈
Benim kizim da hep feno fulluyordu. Ama lgs de fen ful yapamam diyor, cok zor. Mat da iyiydi dusurdu ama nedense o da lgs daha kolay bekliyor. 🙈
Hayirlisi , Allah bugun dualarimizi kabul etsin. Burada yazan tum velilerin ,cocuklari lgs de iyi bir liseye yerlessin🥰🌸😅

Back
X