- 10 Nisan 2014
- 43.636
- 116.109
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.781
Banım bitti geri döndüm. Bugün krallar karmasına girdi. Sözeli zormuş . Ordan fire verdi. Sayısal iyiydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın sabah da deneme var. Çok stresli çocuklar. Dershaneden okula geçiyor sonra tekrar dershaneye dönüyor. Fiziken de zihnen de bitiyor. Hepsi aynı durumda aslında. Kaç puan alacaklarını kestirememe stresi bu.Hoş geldin ,daha banlanmaSon günler birbirimize ihtiyacımız var
Bugün oğlumun denemesi de düştü hem de sözel sayısal karışık.
Önümüzdeki denemelere bakacağız hatta denemelere de değil pazar gününe güzel haberler insallah
O bizimde içimizden geçti Türkçe ve sosyaliBanım bitti geri döndüm. Bugün krallar karmasına girdi. Sözeli zormuş . Ordan fire verdi. Sayısal iyiydi
Neden banlandın bir hafta bandan muaf tutsunlarBanım bitti geri döndüm. Bugün krallar karmasına girdi. Sözeli zormuş . Ordan fire verdi. Sayısal iyiydi
Cumartesi mutlaka dinlenilmeli. Beyin resetlenmeli. Yorucu aktivite de yaptırılmamalı. Evde film keyfi olur müzik dinleme olur , psikolojik hazırlanmalı. Bu arada bize hala verilmedi sınav giriş belgesiNeden banlandın bir hafta bandan muaf tutsunlar
9 da okulda 2 de kursta girecek bizim ki de
Starter yapmadılarsa yaparlarsa yazsana izlenimini benimki de bu kadar kolay sorulamaz diye üç yanlış çıkarmış onda da o deneme genel olarak kolay diyorlar motivasyon arttırıcı diye soru bankaları branşlar derken kolay soruyu unuttu sanki cuma bende son tekrar basit birde örnek sorular son iki yıl baktırırım belki yeter artık dua vs geçeriz cumartesi![]()
Ceycey oyun oynamak istiyorCumartesi mutlaka dinlenilmeli. Beyin resetlenmeli. Yorucu aktivite de yaptırılmamalı. Evde film keyfi olur müzik dinleme olur , psikolojik hazırlanmalı. Bu arada bize hala verilmedi sınav giriş belgesi
Oynasın o da kafa boşaltıyor. Benim ki de oynuyor ayrıca arkadaşları ile de konuşuyor almadım telefonunu falan elinden. Konuştular mesela yarın bizim dershanede denemeye girecekler birlikte.Ceycey oyun oynamak istiyorbir saat belki izin veririm bilemedim de
Ahaha iyiymiş bende ailecek oynayalım araba yarışı dedimStresli olduğum zaman, kendim de batak oynarım![]()
Ben üye olmadan oynarım yıllardır. Tek kötü yanı konuşma hakkımın olmaması. Beni erkek üye sanıp gavat bile dediler hatta karını bilmemne bile dedilerAhaha iyiymiş bende ailecek oynayalım araba yarışı dedimabartmadan alsın bizde telefona full el koymadık çok baskıda hissetti ama PC yi kendi kaldırdı verdi çok sevinecek oyun olayına batak bir öğrenemedim okey oynardım bağımlılık diye sildim
![]()
evet ya bizimki uzun boyuna gelmiyor ama benim boyum kadar kitap üçte ikisi çözülmüş çözmesi gerekenleri çözmüş benim kafama göre aldıklarımı çözmediTüm yıl çalıştılar emekleri büyük. Dağ gibi olmuş test kitapları , deneme kitapçıkları. Artık pozitif düşünme ve dua vakti. Lgs annesi olarak Yks ye girecekler için de emeklerinin karşılıklarını alsınlar derim. Onlar da stresli .
Çok geçmiş olsun. Bugün dershane de deneme de şu an. Mesaj geldi . 2. Bir deneme daha koymuşlar bugüne. Girer mi bilmiyorum. Konuşmam lazım çocukla. Süreç çok zorlaştı, stres tavan . Tüm çocukların Rabbim yardımcısı olsunGünaydın güzel anneler. Bizimde okulla dersane aynı saatte deneme yapıyorlar birine katılıyor. Dünde merdivenlerden düştü dizleri kötü parçalamış korkuttu bizi.
Bende bi bizde mi var diyordum çalışmaya ara verip denemeye girince çok daha iyi yapıyor. Okulun ilk günleri sb denemeleri oluyor genelde çocuklar dökülürken bizimki yılın en iyi netini yapıyor orda.