2025 LGS Anneleri

Evet sadece su ,kimlik,giris belgesi ve kalem silgi falan diye biliyorum.
Kalemlerinde arkadalarini aciyorlarmis, acmakla uğramamak icin. Sanirim, uclu kalem de konulabilirmis
Aa uçlu kalem serbest mi bilmiyordum. Bugün 3 hb kalem bir de özel silgi aldım. Mimarlar kullanıyormuş. İyi silmezse sınav sonrası kırtasiyeciyi yolarım. 80 tele verdim bir silgiye

Aa uçlu kalem serbest mi bilmiyordum. Bugün 3 hb kalem bir de özel silgi aldım. Mimarlar kullanıyormuş. İyi silmezse sınav sonrası kırtasiyeciyi yolarım. 80 tele verdim bir silgiye
Bizimde alıp gelmiş sanırım 80 liralık silgilerden 3 kalem 1 silgi 1 uç 300 tl vermiş

Çikolata önerilmiyor hanımlar, kısa sürede endokrin veriyor tamam ama sonra şeker düşüşü hızlı oluyormuş
Ben bir tane muz vereceğim verebilirsen bir de yeni su veririm .
Normal her zamankingibi kahvaltı, bina önüne gelince hurma o kadar
Yemesem bile olur dert etme diyor oğlum ,ama bir muz için şansımı deneyeceğim.
Bazı okulların kantini acik olabiliyor ,muz ulaştırmama ihtimaline karşılık cebine para koyacağım. Sadece çubuk kraker al dedim alabilirse .
Aslında tam acıkmazlar bile bin tane denemeye girdiler hangi arada bir şey yediler ?
Kan şekerini yavaş çıkarıp, hızla düşürmeyecek bir şeyler vermek lazimmis biz muz seçtik
Yarin okuldan bir öğretmeni 3 5 cocuk toplayıp çay içelim dedi ,okeyledik oraya gidecek. Akşamda evden yemek hazırlayıp açık havada yiyip toprağa basacagiz, bizim olan bu şekilde.
Cok da normal günden farklı olmasın ki çocuklar noluyoruz demesinler.
Ben temizlik bile yapıp toplayın şunları artık diyeceğim, gerçekçi olsun

Internette bitter cikolata onermisler ama muz ve hurma da mantikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…