- 12 Nisan 2012
- 5.075
- 7.581
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
-
- #1.921
Evet sadece su ,kimlik,giris belgesi ve kalem silgi falan diye biliyorum.Su sadece değil mi? Şeker çikolata vs yasak
Aa uçlu kalem serbest mi bilmiyordum. Bugün 3 hb kalem bir de özel silgi aldım. Mimarlar kullanıyormuş. İyi silmezse sınav sonrası kırtasiyeciyi yolarım. 80 tele verdim bir silgiyeEvet sadece su ,kimlik,giris belgesi ve kalem silgi falan diye biliyorum.
Kalemlerinde arkadalarini aciyorlarmis, acmakla uğramamak icin. Sanirim, uclu kalem de konulabilirmis
Bizimde alıp gelmiş sanırım 80 liralık silgilerdenAa uçlu kalem serbest mi bilmiyordum. Bugün 3 hb kalem bir de özel silgi aldım. Mimarlar kullanıyormuş. İyi silmezse sınav sonrası kırtasiyeciyi yolarım. 80 tele verdim bir silgiye
Tövbe. Kafesteki maymun gibi şeker, bitter neyim atacağız ha bir deBu gün bi gözetmenden duydum minik şeker alabilirsin diyordu. Çikolatayıda anlaştığımız duvarın oraya gelicek ordan atıcaz ona
Ahh lgs bizi ne hallere soktunTövbe. Kafesteki maymun gibi şeker, bitter neyim atacağız ha bir de
Dolandırılmış olabilirizBizimde alıp gelmiş sanırım 80 liralık silgilerden3 kalem 1 silgi 1 uç 300 tl vermiş
SanırımDolandırılmış olabiliriz
Bahçede su atmak serbest mi peki?Ahh lgs bizi ne hallere soktun
Bahçede herşey serbestBahçede su atmak serbest mi peki?
Konu vs de anlatabiliriz yani. Son bi tekrarBahçede herşey serbest
Evet kizimin okulundan öyle yazmışlar.Aa uçlu kalem serbest mi bilmiyordum. Bugün 3 hb kalem bir de özel silgi aldım. Mimarlar kullanıyormuş. İyi silmezse sınav sonrası kırtasiyeciyi yolarım. 80 tele verdim bir silgiye
Mavi evde vardı. 3 silgi 5 kalem koyacağım. Nolur nolmaz.Evet kizimin okulundan öyle yazmışlar.
Ben direkt mavi silgi aldim
Silgiyi okuyup üfledin mi peki? Yapsammı ki? Lgs yaklaştıkça kayış koptu hepimizdeEvet kizimin okulundan öyle yazmışlar.
Ben direkt mavi silgi aldim
Ben patatesli yumurta yanina simit kahvaltilik dusunuyorumSabah ne yedireceksiniz? Doğruları yazın ha. Şûrada müttefikiz düşman değiliz
Evet ahahaSilgiyi okuyup üfledin mi peki? Yapsammı ki? Lgs yaklaştıkça kayış koptu hepimizde
Internette bitter cikolata onermisler ama muz ve hurma da mantikliÇikolata önerilmiyor hanımlar, kısa sürede endokrin veriyor tamam ama sonra şeker düşüşü hızlı oluyormuş
Ben bir tane muz vereceğim verebilirsen bir de yeni su veririm .
Normal her zamankingibi kahvaltı, bina önüne gelince hurma o kadar
Yemesem bile olur dert etme diyor oğlum ,ama bir muz için şansımı deneyeceğim.
Bazı okulların kantini acik olabiliyor ,muz ulaştırmama ihtimaline karşılık cebine para koyacağım. Sadece çubuk kraker al dedim alabilirse .
Aslında tam acıkmazlar bile bin tane denemeye girdiler hangi arada bir şey yediler ?
Kan şekerini yavaş çıkarıp, hızla düşürmeyecek bir şeyler vermek lazimmis biz muz seçtik
Yarin okuldan bir öğretmeni 3 5 cocuk toplayıp çay içelim dedi ,okeyledik oraya gidecek. Akşamda evden yemek hazırlayıp açık havada yiyip toprağa basacagiz, bizim olan bu şekilde.
Cok da normal günden farklı olmasın ki çocuklar noluyoruz demesinler.
Ben temizlik bile yapıp toplayın şunları artık diyeceğim, gerçekçi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?