2025 LGS Anneleri

Kizlar sikayet varda yanlis optik okumayla ilgili sik

Ben bayramda lgsye 1 hafta daha var saniyordum
Ya o şikayetleri bende okudum aklıma getirmek istemiyorum itirazlar da olumsuz dönmüş MEB birkaç da optiği düşürmüş öğretmen acil yollamışlar ama sınav iptal yazmış çocuklar da

Bulandırmayin kafanızı arkadaşlar ,olmayacak oyle bir şey, girip yapacaklar nasipleri nereyse oralara yol alacaklar .
Artik bugünden sonra bizim yapabileceğimiz tek şey dua etmek ...
Kötü senaryoları atın aklınızdan ben bugün cuma saati Allahim sen en iyisini bilirsin bu telaşımı sıkıntımı al benden ,yavruma yakisacagi yerler nasip et ,elimizden geleni yaptık sonucu sana bırakıyorum. Senden gelene gönlümüzü razı et diye dua ettim .
Öğrenci yoktu okul bahçesinde ayakkabılarımı çıkarıp toprağa bastım, oyle hafif hissediyorum ki kendimi ,tavsiye ederim ...
Artik bundan sonrası nasip kısmet ,hepimizin yavrusu yakışacagı yerlerde olsun ,sağlıklı ve mutlu olsun .Artık o okul ya da bu okul sonuçta liseyi bitirmeye mecburlar
İçimize sinerek göndereceğimiz okullar olsun ,başarıyla sağlıcakla bitirebilsinler, iyi insanlar çıksın karşılarına insallah ,ben yükün büyüğünü attım kendimi daha iyi hissediyorum .

Ya o şikayetleri bende okudum aklıma getirmek istemiyorum itirazlar da olumsuz dönmüş MEB birkaç da optiği düşürmüş öğretmen acil yollamışlar ama sınav iptal yazmış çocuklar da
Ay mesaj yarim kalmis. Evet gorunce cok sasirdim. Yani boyle ihmalkarlik olur mu? Ne kadar sacma bir sey. 1 yillik emek diyecegim ama daha fazlasi var

Ne guzel dualar etmissin. Ben de heyecanliyim ama olacaga da raziyiz. Cunku kizim emek verdi. Planli olsa daha da iyisini yapsbilirdi. Ama bu ona tecrube oldu. En cok lisede iyi arkadaslar ve ogretmenlere denk gelsinler istiyorum
Iyi ogretmen derken, destek veren halden anlayan.
Ay kizimin bir matematik ogretmeni vardi.capadan gelmis. Tecrubeli ,bilgili. Cok iyi ogretmen ama sinifa uygun hic davranmadi. Son senemizde fatkli bir ogretmen geldi. O kadar iyi ki. Orta 1 de olsa ,sinif cok daha iyi olurdu sanirim. Kisa surede sevdirdi kendini.

Yaa ne güzel dua amin amin amin...

Kızlar bende okumuştum bir kaç ay önce endişe verici ama takılmayalım dua ederken sınav anındaki sıkıntılı işlerden Allaha sığının

Metro hattımızda intihar oldu bugün öğleden sonra. Durduruldu hat. ODTÜ de indirildik. Oradan otobüslerle kütüphane önü oradan da tekrar metro. Gençmiş kız. Çok etkilendim. Ahhh be kız derdin neydi? Çözerdik be ahhh

Yazik kim bilir ne derdi vardi.
Allah ailesine sabir versin.

Savaş da çıkmış ya ben evde yokken. Altın uçmuş borsa çökmüş. Yarabbiiiii 15 Haziran günü birşey olmasın. Başarılı olsunlar grubumuzdaki çocuklar
Dünyadan haberim yok sen diyince baktım market gezdik kırtasiye gezdik risk diye bir oyun aldık el mecbur eşimle istemesek de şimdi oynayacağız bilmediğimiz için el mecbur diyoruz notlar yollandı okumadı benim ki yatarken okur belki yarın zaten zoom dan taktiklerimiz var dedi dershane gölge etmeseniz mi desem bilemedim

Savaş da çıkmış ya ben evde yokken. Altın uçmuş borsa çökmüş. Yarabbiiiii 15 Haziran günü birşey olmasın. Başarılı olsunlar grubumuzdaki çocuklar
Ay benden sebep tum ailem borsayi takip ediyor. Borsa cokmus mu diyorlar.
Evet insallah kisa surer. Savaslar olmasin ya.
Kisa surer diyorlar ama belli de olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…