- 19 Şubat 2021
- 6.559
- 18.623
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
Benim oğlumun da 5 yıl5 yıl lise mi okunur diyor kız. Haklı
Ben daha mantıklı buluyorum
Üniversite için daha aklı başında oluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oğlumun da 5 yıl5 yıl lise mi okunur diyor kız. Haklı
Tıp istiyor 6 yıl da o. Yoksa hazırlık okumak büyük şansBenim oğlumun da 5 yıl
Ben daha mantıklı buluyorum
Üniversite için daha aklı başında oluyorlar
Hüseyin avni sözen ve sakıp sabancı çok güzel okullarBöyle mesela hep . Bu okullar nerede nasıl fikrimiz yok
Küçüğü mü hazırlanıyor şimdi de?Hüseyin avni sözen ve sakıp sabancı çok güzel okullar
Biri Avrupa biri anadolu yakasında
Benim oğlumun ikisine de yetmedi puanı maalesef
Yok canım geçen sene girdiKüçüğü mü hazırlanıyor şimdi de?
Hüseyin avni Üsküdar da iyi bir okul sadece bahçesi falan küçük diyeceksin takıldığın bu mu ben ap ib falan da bakıyorum Anadolu liselerin de Hüseyin avni çok duydum methini hatta ÖSS başarısında kendi içlerinde sistemleri var sanırım kurs gibi son seneler de ama taban yanlış çok yüksek Hüseyin avni de diğerleri deBöyle mesela hep . Bu okullar nerede nasıl fikrimiz yok
Özelden yazmanız mümkün mü tahmin ettiğim okul mu acaba Fatih de mi okulu tabi ki yeterki olsun en azından metro olan bir yere taşınırız benim küçük de var onu düşünmeden kaydettirdik ilkokul öğretmenin den ayrılmasın diye belirsizlikler işte bu sene herkes gibi bizde de yolu açık olsun oğlunuzunUzaklığı çok dert etmeyin
Oğlumun okuluna istanbulun her ilçesinden gelen var
Zor oluyor illaki ama güzel bir okul olursa uzak diye vazgeçmeyin
İnşallah gönlünüze göre olur
Evet Fatih deÖzelden yazmanız mümkün mü tahmin ettiğim okul mu acaba Fatih de mi okulu tabi ki yeterki olsun en azından metro olan bir yere taşınırız benim küçük de var onu düşünmeden kaydettirdik ilkokul öğretmenin den ayrılmasın diye belirsizlikler işte bu sene herkes gibi bizde de yolu açık olsun oğlunuzun
Ankara liselerinin bazıları çokmkaliteli. Ankara fen, Pursaklar fen, aziz sancar fen, Atatürk Anadolu en iyileriHüseyin avni Üsküdar da iyi bir okul sadece bahçesi falan küçük diyeceksin takıldığın bu mu ben ap ib falan da bakıyorum Anadolu liselerin de Hüseyin avni çok duydum methini hatta ÖSS başarısında kendi içlerinde sistemleri var sanırım kurs gibi son seneler de ama taban yanlış çok yüksek Hüseyin avni de diğerleri de
kartal ihl için bişey diyememAnkara’da fen liseleri nasıl genel puanlar burada yeni açılanlar da var 460 a falan işte mezunlarını görmeden insan tereddütte de kalıyor
Ib programı nasıl gidiyor kızınBeşiktaş sakip sabanci çok güzel okul ,ama taban puana 461 demis değil .Kac yıl öncenin puani acaba daha yüksek puanı, arkadaşımın kizi gidiyor ib programı alıyor çok memnun ,başka bi arkadaşım da orda ogretmen
Lisede mi var sadece bu program ? Bizim okulda ortaokulda yok meselaIb programı nasıl gidiyor kızın
Çok zorlanıyor muymuş
Okuldan tanıdığım yok soramıyorum
Oğlum a bir kaç kişi çok zor bıraktım demiş
Kimi ona başlarsan Türkiye den ünv kazanamazsın çünkü çalışmaya fırsat kalmıyor demiş
Öğrenebilirseniz ayrıntılı bana yazabilir misiniz
Burdan olur özelden olur farketmez
Cok iyo gidiyor diye konuşmuştuk 1.donem ,çok zorlanıyor ama hallediyor demisti .Yarin yine sorayım detayları ,yazarım size .Zekan amacı yurt dışına gidebilmek buradaki sinav için neler yapıyor onu bilmiyorum ,öğreneceğim, yazacağım mutlakaIb programı nasıl gidiyor kızın
Çok zorlanıyor muymuş
Okuldan tanıdığım yok soramıyorum
Oğlum a bir kaç kişi çok zor bıraktım demiş
Kimi ona başlarsan Türkiye den ünv kazanamazsın çünkü çalışmaya fırsat kalmıyor demiş
Öğrenebilirseniz ayrıntılı bana yazabilir misiniz
Burdan olur özelden olur farketmez
Sat sınavına mı hazırlıyor ? O derece de bilgim yokIb programını ben de geçen dönem öğrendim
Onlarda soyle olmuş bir sınav açılmış okulda ve belli bir kontenjan ,kazananlar ayrı bir sınıfta toplanmış .Yanılmıyorsam 9.sinif sonunda ,çok da emin değilim.
Belli bir ödemesi de var euro üzerinden.
O sınıftakiler normal derslere ek ingilizce bazı dersleri de almış ,iyi gidiyor diyordu en son .Kiz da zaten çok aktif başarılı bir çocuk.
Iste o programi bitirince dil sertifikası almis olacak uluslararası geçerli.
Sanırım ders ortalamasına göre de Yurt dışı üniversitelere bas vuracak mezun olurken. Kabul alırsa gidecek .
Daha fazla detay bilmiyorum biraz da unuttum
Yarin detay detay tekrar soracağım