2025 LGS Anneleri

Böyle mesela hep . Bu okullar nerede nasıl fikrimiz yok
Hüseyin avni Üsküdar da iyi bir okul sadece bahçesi falan küçük diyeceksin takıldığın bu mu ben ap ib falan da bakıyorum Anadolu liselerin de Hüseyin avni çok duydum methini hatta ÖSS başarısında kendi içlerinde sistemleri var sanırım kurs gibi son seneler de ama taban yanlış çok yüksek Hüseyin avni de diğerleri de

kartal ihl için bişey diyemem🙈 Ankara’da fen liseleri nasıl genel puanlar burada yeni açılanlar da var 460 a falan işte mezunlarını görmeden insan tereddütte de kalıyor

Uzaklığı çok dert etmeyin
Oğlumun okuluna istanbulun her ilçesinden gelen var
Zor oluyor illaki ama güzel bir okul olursa uzak diye vazgeçmeyin
İnşallah gönlünüze göre olur
Özelden yazmanız mümkün mü tahmin ettiğim okul mu acaba Fatih de mi okulu tabi ki yeterki olsun en azından metro olan bir yere taşınırız benim küçük de var onu düşünmeden kaydettirdik ilkokul öğretmenin den ayrılmasın diye belirsizlikler işte bu sene herkes gibi bizde de yolu açık olsun oğlunuzun

Özelden yazmanız mümkün mü tahmin ettiğim okul mu acaba Fatih de mi okulu tabi ki yeterki olsun en azından metro olan bir yere taşınırız benim küçük de var onu düşünmeden kaydettirdik ilkokul öğretmenin den ayrılmasın diye belirsizlikler işte bu sene herkes gibi bizde de yolu açık olsun oğlunuzun
Evet Fatih de
Yazarım tabi
İbb nin oralarda🙈
İb programı var
Pasch programı var
Okul güzel şimdilik bakalım ileride nasıl olacak

IMG_9509.webp
Arkadaşlar link beceremedim ama yargı yayıncılık sanırım böyle bir program yapmış 10 günde tüm konuları atacaklar ödevlendirme kendi kitaplarından ama videoları izleyip bizimkiler kendi kitaplarından o konuları çözebilir isterlerse

Hüseyin avni Üsküdar da iyi bir okul sadece bahçesi falan küçük diyeceksin takıldığın bu mu ben ap ib falan da bakıyorum Anadolu liselerin de Hüseyin avni çok duydum methini hatta ÖSS başarısında kendi içlerinde sistemleri var sanırım kurs gibi son seneler de ama taban yanlış çok yüksek Hüseyin avni de diğerleri de

kartal ihl için bişey diyemem🙈 Ankara’da fen liseleri nasıl genel puanlar burada yeni açılanlar da var 460 a falan işte mezunlarını görmeden insan tereddütte de kalıyor
Ankara liselerinin bazıları çokmkaliteli. Ankara fen, Pursaklar fen, aziz sancar fen, Atatürk Anadolu en iyileri

Beşiktaş sakip sabanci çok güzel okul ,ama taban puana 461 demis değil .Kac yıl öncenin puani acaba daha yüksek puanı, arkadaşımın kizi gidiyor ib programı alıyor çok memnun ,başka bi arkadaşım da orda ogretmen

Benim oğlum önce İstanbul erkek diyordu ,geziye gitti bayıldı ama puani 500 olunca caydı 🙂
Simdi Cagaloglu istiyor büyük bir hevesle 🥰🥰
Ben rüyamda Kabataş gördüm 🤩🤩
Galatasaray olsa ,Sabancı olsa ,Vefa olsa nasıl güzel olur ,ilk sene servisle bibgider gelir sonra biz de tayin ister yakın yere tasiniriz 😍
Ya da Çapa fen ,ben Atatürk Fen de çok isterdim 🤩
Oralar olmazsa da ilçemizde Fen lisesi var %2 lik dilimle kapattı gecen yıl, ora da olur güzel havalarda yürüyerek bile gidilir 😇😇

Hayaller buralar ,olmazsa da yakın anadolu liseleri var yine yakında %5 %6 lik dilimdeler .
Ne heyecanlı bu aşamalar 😍😍

Hafta sonu denemeler var mı kızlar?
Bizimki mozaik denemesine girecek bu ay tek boş hafta sonu bu haftaydı onu da doldurduk .

Ay sonu Sinan Kuzucu var 2021 benzerliginde 🫠
Kolaylıklar hepsine de

Beşiktaş sakip sabanci çok güzel okul ,ama taban puana 461 demis değil .Kac yıl öncenin puani acaba daha yüksek puanı, arkadaşımın kizi gidiyor ib programı alıyor çok memnun ,başka bi arkadaşım da orda ogretmen
Ib programı nasıl gidiyor kızın
Çok zorlanıyor muymuş
Okuldan tanıdığım yok soramıyorum

Oğlum a bir kaç kişi çok zor bıraktım demiş
Kimi ona başlarsan Türkiye den ünv kazanamazsın çünkü çalışmaya fırsat kalmıyor demiş
Öğrenebilirseniz ayrıntılı bana yazabilir misiniz
Burdan olur özelden olur farketmez

Çok zorlanıyor muymuş

Kimi ona başlarsan Türkiye den ünv kazanamazsın çünkü çalışmaya fırsat kalmıyor demiş
Lisede mi var sadece bu program ? Bizim okulda ortaokulda yok mesela

Çok zorlanıyor muymuş

Cok iyo gidiyor diye konuşmuştuk 1.donem ,çok zorlanıyor ama hallediyor demisti .Yarin yine sorayım detayları ,yazarım size .Zekan amacı yurt dışına gidebilmek buradaki sinav için neler yapıyor onu bilmiyorum ,öğreneceğim, yazacağım mutlaka

Ib programını ben de geçen dönem öğrendim 🙂
Onlarda soyle olmuş bir sınav açılmış okulda ve belli bir kontenjan ,kazananlar ayrı bir sınıfta toplanmış .Yanılmıyorsam 9.sinif sonunda ,çok da emin değilim.
Belli bir ödemesi de var euro üzerinden.
O sınıftakiler normal derslere ek ingilizce bazı dersleri de almış ,iyi gidiyor diyordu en son .Kiz da zaten çok aktif başarılı bir çocuk.
Iste o programi bitirince dil sertifikası almis olacak uluslararası geçerli.
Sanırım ders ortalamasına göre de Yurt dışı üniversitelere bas vuracak mezun olurken. Kabul alırsa gidecek .
Daha fazla detay bilmiyorum biraz da unuttum 😀
Yarin detay detay tekrar soracağım

Ib programını ben de geçen dönem öğrendim 🙂
Onlarda soyle olmuş bir sınav açılmış okulda ve belli bir kontenjan ,kazananlar ayrı bir sınıfta toplanmış .Yanılmıyorsam 9.sinif sonunda ,çok da emin değilim.
Belli bir ödemesi de var euro üzerinden.
O sınıftakiler normal derslere ek ingilizce bazı dersleri de almış ,iyi gidiyor diyordu en son .Kiz da zaten çok aktif başarılı bir çocuk.
Iste o programi bitirince dil sertifikası almis olacak uluslararası geçerli.
Sanırım ders ortalamasına göre de Yurt dışı üniversitelere bas vuracak mezun olurken. Kabul alırsa gidecek .
Daha fazla detay bilmiyorum biraz da unuttum 😀
Yarin detay detay tekrar soracağım
Sat sınavına mı hazırlıyor ? O derece de bilgim yok

Back
X