- 11 Ağustos 2008
- 12.204
- 1.399
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.461
İnsanları dinlemeyin arkadaşlar. Evladınızı en iyi siz tanırsınız. Kişiliğini, kapasitesini, strese girme sebeplerini , hedeflerini vs . Dışarda gerçekten kötü , haset insanlar var. Aslında çocuklarımızın başarısını istemiyorlar , istiyormuş gibi rol yapıyorlar. Siz bildiğiniz yol da ilerleyin. İnşallah 15 Haziran da iyi sonuçlar alacağız
Akraba çok tehlikeli zaten. Anlıyorlarmış gibi anlatırsın bu seferde çok sıkıyorsun, abartma, bunaltma gibi saçma bir muhabbete döner. İnsan başına gelmeden anlamıyor.Çocuğa sınavın sonucu çok önemli değil diyorum ben. Hasta olduğu gün oluyor, motive olamadığı gün oluyor. Bugün regl olarak özdebire girecek. Regl i korkunç ağrılı olur. Düşük alabilirim dedi giderken. Hiç sorun değil, çünkü bu senin gerçek sonucun olmayacak ki dedim rahatladı. Önemli olan o çıkan soruları öğrenmen

Bende moral bozmak yok, gir çık diyorum ama içinde ne kıvılcımlar var, taktı mı takıyor. Bizimde özdebir var. Arka arkaya girecek sınavlara. İlk defa hafta sonu da iki sınava girecek mecbur. Bu haftayı halletsek dışarda sınava çok sokmayı düşünmüyorum. Kaygıdan dolayı.