• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Yarın sabah da deneme var. Çok stresli çocuklar. Dershaneden okula geçiyor sonra tekrar dershaneye dönüyor. Fiziken de zihnen de bitiyor. Hepsi aynı durumda aslında. Kaç puan alacaklarını kestirememe stresi bu.
Benim kizim bugun gitmedi denemeye .yarin da gitmeyecegim evdekileri cozecegim diyor. Ne diyim ,zorla bir sey olmaz. Stresli, izin verdim.

İ
Benim kizim bugun gitmedi denemeye .yarin da gitmeyecegim evdekileri cozecegim diyor. Ne diyim ,zorla bir sey olmaz. Stresli, izin verdim.
nasıl istiyorsa öyle davranın gitmeyeceğim dese bende göndermezdim

Aşırı sıcak 🥵 bugün ben ekstra hiç bişi yaptıramam ki evde verimli şeyler yapıyorduk sabah girdi şimdi aldım apor topar bişi atıştıracak kursa gidecek kurs bari düzgün bir deneme koysa okulun ki fiyasko takan bir çocuk için bu yayınlar sıkıntı bende istersen girme dedim gideyim dedi

Cumartesi mutlaka dinlenilmeli. Beyin resetlenmeli. Yorucu aktivite de yaptırılmamalı. Evde film keyfi olur müzik dinleme olur , psikolojik hazırlanmalı. Bu arada bize hala verilmedi sınav giriş belgesi
Aa neden verilmedi ki acaba,okula sorun.
Tüm yıl çalıştılar emekleri büyük. Dağ gibi olmuş test kitapları , deneme kitapçıkları. Artık pozitif düşünme ve dua vakti. Lgs annesi olarak Yks ye girecekler için de emeklerinin karşılıklarını alsınlar derim. Onlar da stresli .
Benim buyuk kizla ,kucuk kizin sinavlari bir sonrakine cakisacak buyuk ihtimal. Yks,lgs🤭
Neyse bu sefer daha tecrubeli olucam.

İ

Aşırı sıcak 🥵 bugün ben ekstra hiç bişi yaptıramam ki evde verimli şeyler yapıyorduk sabah girdi şimdi aldım apor topar bişi atıştıracak kursa gidecek kurs bari düzgün bir deneme koysa okulun ki fiyasko takan bir çocuk için bu yayınlar sıkıntı bende istersen girme dedim gideyim dedi
Aynen evde denemelerimiz var hala.onu yapiyor.
Bu arada ara verince benim kiz da yuksek aliyor🙈
Ama ara vermeyip yuksek alanlarda var🧿
Ben de benim kizin bahanesi diyordum😁

İ

Günaydın, bizim.cuma okulda deneme var ,o bitince de dershanede moral günü yapacaklarmış, eğlence falan galiba tam da anlamadım. Cuma günkü denemeye gitmeyeyim dedi .Ben de sen bilirsin dedim .
Cuma dan hafifletiyoruz biz programı, cumartesi zaten ders soru yok .

Bi de bizim hiç dağ gibi olmadı kitapları, üst üste koyduk hic boyuna falan gelmedi ,benim boyuma da gelmedi .

Ben de millet boyuna kadar fotoğraf cekiyordu abartı miydi acaba dedim gecen gün.
Hadi kendi boyu uzun diyelim ,ben 1.67 benim boyuma da gelmedi .
Kucuk oglan in boyuna bile gelmedi bizim kitaplar 😔
Bir kısmı okulda hala ama onlar da bitmemiş.
Sizde uzunsunuz ama 🤣🤣🤣benim boy 1.58 dershanenin konu kitapçıkları tarama kitapçıkları denemeleri muba ve sonuç yayınları ile çalıştı
Okul ünlü ve okyanus Master ve kendi bastıkları başka bir yayın daha var onlar doldurdu bizde ödevlendirme de okul sıkıydı bitiremez dediklerim i bitirmişler benim paraf mor seri kuzucu ilk dozların yarısı çözülmedi soru bankaları öyle elimde kaldı fenomen ve kuzucınun bir devlet okuluna gidip vereceğim yakında var dönüşüme kıyamadım ders kitaplarını da eklersem 😆🤣okuldaki yaklaşıyor boyuma belki yaş ilerledikçe boyum çekmiş olabilir 🤪

Aynen evde denemelerimiz var hala.onu yapiyor.
Bu arada ara verince benim kiz da yuksek aliyor🙈
Ama ara vermeyip yuksek alanlarda var🧿
Ben de benim kizin bahanesi diyordum😁
Oh ne güzel evdeki sonuçlar bizim evde yapınca daha iyi yarın gitme diye söyleyeyim parti de varmış veda asla katılmam diyor kursta bir de asosyal olup çıktı iyice

İ

Sizde uzunsunuz ama 🤣🤣🤣benim boy 1.58 dershanenin konu kitapçıkları tarama kitapçıkları denemeleri muba ve sonuç yayınları ile çalıştı
Okul ünlü ve okyanus Master ve kendi bastıkları başka bir yayın daha var onlar doldurdu bizde ödevlendirme de okul sıkıydı bitiremez dediklerim i bitirmişler benim paraf mor seri kuzucu ilk dozların yarısı çözülmedi soru bankaları öyle elimde kaldı fenomen ve kuzucınun bir devlet okuluna gidip vereceğim yakında var dönüşüme kıyamadım ders kitaplarını da eklersem 😆🤣okuldaki yaklaşıyor boyuma belki yaş ilerledikçe boyum çekmiş olabilir 🤪
Devlet okulu da cope atar..okulda bir sey birakmiyorlarmis.
Ancak kapanmadan , goturup,hemen 7. Siniflara verilmesi istenebilir.
Benim elimde de bos kaynaklar.
Kizimin arkadasinin kardesi var . Ona vermeyi dusunuyorum

Yaaaaa neden hatırlattın ama arkadaşım ❤️ yerimizi ayırtalım Bakırköy ruh sinir hastalıklarından benim de oğlum hazırlıklı lise okursa çakışıyor 🤣🤣🤣ve şimdi farkettim bunu ben
Benim de oyle hszirlik okursa cakisiyor. Ben insallah okur diyorum.
O zaman senin de kucuk 3. Sinif mi?

Devlet okulu da cope atar..okulda bir sey birakmiyorlarmis.
Ancak kapanmadan , goturup,hemen 7. Siniflara verilmesi istenebilir.
Benim elimde de bos kaynaklar.
Kizimin arkadasinin kardesi var . Ona vermeyi dusunuyorum
Müdür yardımcısına bırakayım dedim ama olmadı birini bulurum güzel kaynaklar öğretmen de de olsa işe yarasın isterim içimde kaldı çözmedikleri gerçekten 😔😅

Bak ben ne rahatim, takma kafaya🤭
Desene bir sonraki lgs donemine de beraberiz😁
Ahahaha kaç oluyorlar şimdiden açalım topiği . Ay çok güldüm Allah da seni güldürsün 😀😀
Tek tesellim kız çocukları hedefe kilitlenmiş oluyor erkekler ittir ittir ama kızım abi gibi zeki değil ama çalışır inş düzenli çalışmayı oturtmak hedefim olur başka da bişi yapmayız 😀😀

Bursluluk sınavı nasıldı sizin 8. Sınıfta sokanlar çok pişman olmuş sizin hazırlık biliyorum da
Kolejlerin mi devletin mi? Devletin ki çok kolay geldi kızıma. Ama maddiyattan zaten bize düşmezdi . Kolejlerinde bazısı kolay sordu yüzde 85 e kadar veren oldu bazısı yüzde 25 çok bile size dedi🤣🤣

Back
X