2025 LGS Anneleri

Evet lgs ye 1 kala
Burada destek olduğumuz, aynı yol yolcuları sevgili anneler birbirimize derman olmaya çalıştık yeri geldi stresimizi, kaygımızı azalttık kimseye dile getiremediğimizi yazdık ve yolun sonuna geldik
Kuzucukların hepsini canı gönülden öpüyor başarılar diliyorum en güzel sonuçları yarın olsun 😍 zihinleri açık olsun düzenli düzensiz az çok emek verdiler küçücük kalpleriyle büyük sorumluluk aldılar bazen çok üstlerine gittik bazen sisteme saydırdık hepsi bitti şimdi haklarında en hayırlısı olması duasıyla hepsine başarılar diliyorum ve bu süreçte en çok yıpranan bizlerin de sınav sonu o sarılmayla hepsini o okul önünde bırakalım yaladıklarımızın güzel haberlerimizi paylaşma dileğiyle Başarılar 🌸🌸🤲🏻

Ben de bütün yavrulara başarılar diliyorum ,yolları bahtlari, şansları açık olsun .Sonuçları yüz güldürsün insallah .
Sonuc ne olursa olsun bizler de derinden bi oh çekelim.
Yavrularımızın emeklerine ,çabalarına sağlık, hangi sınav onlardan önemli olabilir ki ?
Yine de bizler sandiklari terk etmeyelim sonrasında hatta sinav anında da haberleşelim 🤣
Ben çok rahatladım bu konu altında, birakmaya hic niyetim yok ,sonuc ne olursa olsun ,haberleşelim mutlaka

Ben de bütün yavrulara başarılar diliyorum ,yolları bahtlari, şansları açık olsun .Sonuçları yüz güldürsün insallah .
Sonuc ne olursa olsun bizler de derinden bi oh çekelim.
Yavrularımızın emeklerine ,çabalarına sağlık, hangi sınav onlardan önemli olabilir ki ?
Yine de bizler sandiklari terk etmeyelim sonrasında hatta sinav anında da haberleşelim 🤣
Ben çok rahatladım bu konu altında, birakmaya hic niyetim yok ,sonuc ne olursa olsun ,haberleşelim mutlaka
Aaa elbette yarın buradayız. Sonuçlar da buradayız. Tercihler de yardımlaşırız. Kader arkadaşı olduk bir nevi 😍

Şimdiden bütün kuzulara başarılar diliyorum
Hepisinin emeklerini buradan okuduk

Dualarımız anneleri ve ülkemizin geleceği çalışkan kuzularımızla

Burdan çoğu arkadaşa özelden oğlumun okulunu yazdım diye hatırlıyorum
İstanbul da olup oğlumun okulun kazanan olursa oğlum seve seve yardımcı olur okul açılınca🙈

Geçmiş olsun❤️

Şimdiden bütün kuzulara başarılar diliyorum
Hepisinin emeklerini buradan okuduk

Dualarımız anneleri ve ülkemizin geleceği çalışkan kuzularımızla

Burdan çoğu arkadaşa özelden oğlumun okulunu yazdım diye hatırlıyorum
İstanbul da olup oğlumun okulun kazanan olursa oğlum seve seve yardımcı olur okul açılınca🙈

Geçmiş olsun❤️
O okulu yazsak bizim çocuklar 4 yıl sen de kalsa, üniversiteyi de hayrına hepsine kazandırsan. Söz 4 yıl sonra gelir alırız çocukları 🙈Bir de Yks stresine girmeyelim🤣🤣

Kızım 6. Sınıf olmasına rağmen bir yıl boyunca sizleri takip ettim önerilerinizi uygulamaya çalıştım yazmadığım günlerde bile mutlaka okudum kaygılarınızı çocuklarınızın durumunu inanın sizler kadar bende çok heyecanlıyım🥰🤭🤭
Çocuklarınıza kocaman başarılar diliyorum Rabbim zihinlerini açsın yardımcıları olsun inşallah 🤲🤲🤲
Güzel haberlerinizi okumayı bekliyorum..😍😍
Bizde artık 7. Sınıf olduk yavaş yavaş bizlerde o heyecanı yaşamaya başlayacağız🤗🤗

Burayı bırakmayı hiç düşünmüyorum hep haberleşelim🤗 ben gibi bu sınavı önemseyenlerle konuşmak çok iyi geldi. Birbirimize olumlu yönde destekledik🥰 inşallah lise basamağında da bilgi alış verişi yaparız 🤩
Herkesin gönlündeki liseler olsun. ülkemiz adına pırıl pırıl insanlar yetişsin. her mesleğin enleri ülkemizden olsun Rabbim haklarında hayırlı olan liseleri gönüllerine koysun🌸

Kızım 6. Sınıf olmasına rağmen bir yıl boyunca sizleri takip ettim önerilerinizi uygulamaya çalıştım yazmadığım günlerde bile mutlaka okudum kaygılarınızı çocuklarınızın durumunu inanın sizler kadar bende çok heyecanlıyım🥰🤭🤭
Çocuklarınıza kocaman başarılar diliyorum Rabbim zihinlerini açsın yardımcıları olsun inşallah 🤲🤲🤲
Güzel haberlerinizi okumayı bekliyorum..😍😍
Bizde artık 7. Sınıf olduk yavaş yavaş bizlerde o heyecanı yaşamaya başlayacağız🤗🤗
Teşekkürler. Şu an yapacağı bol bol kitap okumak. Çok kitap okuyan çocuğun Sözel dersleri de matematiği de iyi oluyor. Bu yazı boş geçirmesin. Ne seviyorsa okusun .

Burayı bırakmayı hiç düşünmüyorum hep haberleşelim🤗 ben gibi bu sınavı önemseyenlerle konuşmak çok iyi geldi. Birbirimize olumlu yönde destekledik🥰 inşallah lise basamağında da bilgi alış verişi yaparız 🤩
Herkesin gönlündeki liseler olsun. ülkemiz adına pırıl pırıl insanlar yetişsin. her mesleğin enleri ülkemizden olsun Rabbim haklarında hayırlı olan liseleri gönüllerine koysun🌸
Bir de 7.sınıf din kültürü ve sosyal bilgiler kitapları alın. Okusun . O iki ders stresi olmasın 7 de. Böylece rahat rahat mat fene odaklanır.

Olumlama: 500 puan aldık başardık, 500 puan aldık tüm soruları doğru çözdük. Başardık 777 başardık 777. Hepsi bildiğimiz sorulardı, optiği de hatasız kodladık . Hiçbir terslik çıkmadı. 500 puanı aldık başardık. 777 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳

Back
X