- 10 Nisan 2014
- 43.660
- 116.140
- 798
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.941
Kaç yıllık nikim değişti bakın. Böylece saçma insanlardan kurtulurum belki dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece son mesajlari uykulu atmistim ,sabah bu kim diyorum cevap vermisimKaç yıllık nikim değişti bakın. Böylece saçma insanlardan kurtulurum belki dedim![]()
Ben cok inanirim olumlama vs ama bu aralar kendimi hicbir seye veremiyorumEnerji uzmanı varmı ki sitede?![]()
Aaa elbette yarın buradayız. Sonuçlar da buradayız. Tercihler de yardımlaşırız. Kader arkadaşı olduk bir neviBen de bütün yavrulara başarılar diliyorum ,yolları bahtlari, şansları açık olsun .Sonuçları yüz güldürsün insallah .
Sonuc ne olursa olsun bizler de derinden bi oh çekelim.
Yavrularımızın emeklerine ,çabalarına sağlık, hangi sınav onlardan önemli olabilir ki ?
Yine de bizler sandiklari terk etmeyelim sonrasında hatta sinav anında da haberleşelim
Ben çok rahatladım bu konu altında, birakmaya hic niyetim yok ,sonuc ne olursa olsun ,haberleşelim mutlaka
O okulu yazsak bizim çocuklar 4 yıl sen de kalsa, üniversiteyi de hayrına hepsine kazandırsan. Söz 4 yıl sonra gelir alırız çocuklarıŞimdiden bütün kuzulara başarılar diliyorum
Hepisinin emeklerini buradan okuduk
Dualarımız anneleri ve ülkemizin geleceği çalışkan kuzularımızla
Burdan çoğu arkadaşa özelden oğlumun okulunu yazdım diye hatırlıyorum
İstanbul da olup oğlumun okulun kazanan olursa oğlum seve seve yardımcı olur okul açılınca
Geçmiş olsun![]()
Olur bana uyarO okulu yazsak bizim çocuklar 4 yıl sen de kalsa, üniversiteyi de hayrına hepsine kazandırsan. Söz 4 yıl sonra gelir alırız çocuklarıBir de Yks stresine girmeyelim
![]()
Teşekkürler. Şu an yapacağı bol bol kitap okumak. Çok kitap okuyan çocuğun Sözel dersleri de matematiği de iyi oluyor. Bu yazı boş geçirmesin. Ne seviyorsa okusun .Kızım 6. Sınıf olmasına rağmen bir yıl boyunca sizleri takip ettim önerilerinizi uygulamaya çalıştım yazmadığım günlerde bile mutlaka okudum kaygılarınızı çocuklarınızın durumunu inanın sizler kadar bende çok heyecanlıyım
Çocuklarınıza kocaman başarılar diliyorum Rabbim zihinlerini açsın yardımcıları olsun inşallah
Güzel haberlerinizi okumayı bekliyorum..
Bizde artık 7. Sınıf olduk yavaş yavaş bizlerde o heyecanı yaşamaya başlayacağız![]()
Bir de 7.sınıf din kültürü ve sosyal bilgiler kitapları alın. Okusun . O iki ders stresi olmasın 7 de. Böylece rahat rahat mat fene odaklanır.Burayı bırakmayı hiç düşünmüyorum hep haberleşelimben gibi bu sınavı önemseyenlerle konuşmak çok iyi geldi. Birbirimize olumlu yönde destekledik
inşallah lise basamağında da bilgi alış verişi yaparız
Herkesin gönlündeki liseler olsun. ülkemiz adına pırıl pırıl insanlar yetişsin. her mesleğin enleri ülkemizden olsun Rabbim haklarında hayırlı olan liseleri gönüllerine koysun![]()