2025 LGS Anneleri

Yaaa temizlik yaptım biraz uyanmıştım uyuyakalmışım, gece uyuyamazsam ayvayı yedim .
Aksama acik havaya akşam yemeğine gidiyoruz ,oğlum hala dışarıda arkadaşlarından ayrılmış babasıyla buluşmuş geliyormarmis. Ben de horul horul uyudum 🫣
Ben de biraz ev topladım marketten döndüm yemek yapacağım. Hava çok sıcak bayıldım kanepeye. Mantar dokunurmu ki. Fırında kaşarlı mantar ve mercimek çorbası . Et yemek istemedi

Normalde yedigi şeyleri yesin diyorlar ya her zaman yiyorsa mantardan da eminsen bisey olmaz ,afiyet olsun .
Bizim klasik köfte patates 😀alışık olduğu itiraz edemeyeceği ne varsa ,içimde bir kelebek kanat çırpiyor sanki benim .Karnında kelebek uçmak gibi değil. Göğüs kafesimde pir pir ediyor sonra oyalaniyorum bir şekilde geçiyor sonra yine .
Kalp çarpıntısı falan da değil, resmen kelebek kanat cirpisi gibi ,o an bi sıcaklık hissediyorum kısacık ve geçiyor, hayır olsun .
Olumsuz bir his değil ,aay diyesim geliyor geçiyor, bu nedir ki ?

Simdi biraz bakındım kaygıdan olabilir diyor Google, çarpıntı gibi diyor .Heyecan durumunda da olabilirmiş çırpınma hissi .Kendimi iyi de hissediyorum ama bu neyse .Allah yardımcımız olsun neremizden ne çıkacağı da şaşırdı 🙈
Benim cildim bile bozuldu stresden. Çocuk da kaygılı. Ya yapamazsam diyor devamlı . Büyük şehir dezavantajı var. Küçük yerlerin fen lisesini alır geçerdik. İnanalım . Yarın herşey istediğimiz gibi olacak 🙏

Simdi biraz bakındım kaygıdan olabilir diyor Google, çarpıntı gibi diyor .Heyecan durumunda da olabilirmiş çırpınma hissi .Kendimi iyi de hissediyorum ama bu neyse .Allah yardımcımız olsun neremizden ne çıkacağı da şaşırdı 🙈
ÇOk sakin duruyorum ama kaç gündür migrenim azdı strese bağlı benim ataklar sabahta sinek ısırığı sandım ama baya stresten kaşınıyorum🤦‍♀️ neyse bende olsunda çocukta olmasın o rahat olsun yeter

Evde varsa güzel bir rezene yada papatya çayı yapın kendinize hem rahat uyursunuz hemde rahatlatır çarpıntı hissini geçirir...

Kızım 6. Sınıf olmasına rağmen bir yıl boyunca sizleri takip ettim önerilerinizi uygulamaya çalıştım yazmadığım günlerde bile mutlaka okudum kaygılarınızı çocuklarınızın durumunu inanın sizler kadar bende çok heyecanlıyım🥰🤭🤭
Çocuklarınıza kocaman başarılar diliyorum Rabbim zihinlerini açsın yardımcıları olsun inşallah 🤲🤲🤲
Güzel haberlerinizi okumayı bekliyorum..😍😍
Bizde artık 7. Sınıf olduk yavaş yavaş bizlerde o heyecanı yaşamaya başlayacağız🤗🤗
Nutugu da yazin okuyabilir ,dersane tavsiye etmisti bize.
Teşekkürler 🥰

Kizlar herkes cok guzel yazmis.
Dualarimiz bu gece cocuklarimiz icin Umarim hepsi mutlu olacagi okullari kazanir,orada iyi insanlarla karsilasir💕
Ben de bugun cok rahatim. Gercekten dogum yapacak gibi heyecanli ve cocuk dogacagi icin mutlu gibi bir his🙈🥰

Hepimiz ve cocuklarimiz icin en iyisi olsun. Amin🌸

Amin

Eklentiler

• 1000145761.webp
    1000145761.webp
    53,8 KB · Görüntüleme: 16
Back
X