- 19 Şubat 2021
- 6.698
- 19.172
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.961
İnşallah olacakBir milyon onbirbin kişi girecekmişilk 8 bine nasıl gireceğizzzzzzzzz?
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olacakBir milyon onbirbin kişi girecekmişilk 8 bine nasıl gireceğizzzzzzzzz?
![]()
Ben de biraz ev topladım marketten döndüm yemek yapacağım. Hava çok sıcak bayıldım kanepeye. Mantar dokunurmu ki. Fırında kaşarlı mantar ve mercimek çorbası . Et yemek istemediYaaa temizlik yaptım biraz uyanmıştım uyuyakalmışım, gece uyuyamazsam ayvayı yedim .
Aksama acik havaya akşam yemeğine gidiyoruz ,oğlum hala dışarıda arkadaşlarından ayrılmış babasıyla buluşmuş geliyormarmis. Ben de horul horul uyudum![]()
Benim cildim bile bozuldu stresden. Çocuk da kaygılı. Ya yapamazsam diyor devamlı . Büyük şehir dezavantajı var. Küçük yerlerin fen lisesini alır geçerdik. İnanalım . Yarın herşey istediğimiz gibi olacakSimdi biraz bakındım kaygıdan olabilir diyor Google, çarpıntı gibi diyor .Heyecan durumunda da olabilirmiş çırpınma hissi .Kendimi iyi de hissediyorum ama bu neyse .Allah yardımcımız olsun neremizden ne çıkacağı da şaşırdı![]()
![]()
ÇOk sakin duruyorum ama kaç gündür migrenim azdı strese bağlı benim ataklar sabahta sinek ısırığı sandım ama baya stresten kaşınıyorumSimdi biraz bakındım kaygıdan olabilir diyor Google, çarpıntı gibi diyor .Heyecan durumunda da olabilirmiş çırpınma hissi .Kendimi iyi de hissediyorum ama bu neyse .Allah yardımcımız olsun neremizden ne çıkacağı da şaşırdı![]()
Genele değilde şehrimize bakıyorum ama bizim şehir türkiye ortalamasının oldukça üstündeymişBir milyon onbirbin kişi girecekmişilk 8 bine nasıl gireceğizzzzzzzzz?
![]()
Evde varsa güzel bir rezene yada papatya çayı yapın kendinize hem rahat uyursunuz hemde rahatlatır çarpıntı hissini geçirir...Simdi biraz bakındım kaygıdan olabilir diyor Google, çarpıntı gibi diyor .Heyecan durumunda da olabilirmiş çırpınma hissi .Kendimi iyi de hissediyorum ama bu neyse .Allah yardımcımız olsun neremizden ne çıkacağı da şaşırdı![]()
Kötü his değil bence tatlı heyecanın dozu arttı diyelimYa ben hiç kötü hissetmiyorum kendimi aksine, bitiyor kurtuluyoruz diyorum ama bilmiyorum ki bastırıyor muyum ?
Hic sevmem sıcak bitki çaylarını da ama resene var galiba sallayayim olmazsaMsj tekrarı
Sanki öyle, hamileyim de bebek cinsiyeti öğreneceğim gibi ,kal atışlarını duyacağım gibiKötü his değil bence tatlı heyecanın dozu arttı diyelim![]()
Nutugu da yazin okuyabilir ,dersane tavsiye etmisti bize.Kızım 6. Sınıf olmasına rağmen bir yıl boyunca sizleri takip ettim önerilerinizi uygulamaya çalıştım yazmadığım günlerde bile mutlaka okudum kaygılarınızı çocuklarınızın durumunu inanın sizler kadar bende çok heyecanlıyım
Çocuklarınıza kocaman başarılar diliyorum Rabbim zihinlerini açsın yardımcıları olsun inşallah
Güzel haberlerinizi okumayı bekliyorum..
Bizde artık 7. Sınıf olduk yavaş yavaş bizlerde o heyecanı yaşamaya başlayacağız![]()