- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.081
Şafak 5 dahaŞafak kaç kalmıştı bu arada?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şafak 5 dahaŞafak kaç kalmıştı bu arada?![]()
Ya burayı çevir yada 9. Sınıf açalımTercihimiz devlet olacak ama. Kafaya koydum. Okul birinciliğini hedefledim bu seferde manyak bir veli olarakBir fizik bir de mat özel hocası buldum mu tmm. Sözeli zaten yapar. Resulzade altı gelirse, okul birinciliğini kimselere bıraktırmammmmmm
![]()
herkes aynı yorumu yapıyor yaYks kılavuzu hala yok tarihin de en uzun beklettiği dönem olmuş tercihleri erteledi ispatlayamam ama lgs konusu konuşulmasın diye apar topar açıklattılar
Çıkarherkes aynı yorumu yapıyor yaSeneye bakalım bu kadar birinci çıkacak mı?
![]()
Çıkmasa da çıkmak zorunda artıkÇıkarbence neler neler duyuluyor yks ye kadar umarım temizlenir ortam
Ya işte yazamıyorum direk başkalarının dediğini yazabilsemÇıkmasa da çıkmak zorunda artık
Diğer türlü izah edilemez![]()
Aynı fikirdeyim. bu yılki olayı normalleştirmek adına seneyede bol 1. GöreceğizÇıkmasa da çıkmak zorunda artık
Elbette devam. Daha yeni başlıyoruz. Sınavlarda destek olup yüksek obp almalıyız . 9. Sınıf çok önemli dedi iyi bir hocamız. Halledilmeli o yıl tamamen dedi.Ya burayı çevir yada 9. Sınıf açalımdevam ke
5000 birinci çıksın. Biz yandık onlar da yansınÇıkmasa da çıkmak zorunda artık
5000 de çok ama5000 birinci çıksın. Biz yandık onlar da yansın![]()
E 4000 olsun hadi.5000 de çok ama![]()
5 diyebilirizŞafak kaç kaldı?![]()
Şurada gene ağlaşmak istemiyorum. İstediğimiz okullar yavrulara nasip olsun inşallah5 diyebiliriz![]()
Ben de Allahim inşallah ilk tercihlerimiz olsunŞurada gene ağlaşmak istemiyorum. İstediğimiz okullar yavrulara nasip olsun inşallah
Amin amin aminŞurada gene ağlaşmak istemiyorum. İstediğimiz okullar yavrulara nasip olsun inşallah
Amin canım herkesin gönlünce olsun inşŞurada gene ağlaşmak istemiyorum. İstediğimiz okullar yavrulara nasip olsun inşallah