- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.141
varmı enterasan yerleşmeÇoktannnn yaptım o işi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
varmı enterasan yerleşmeÇoktannnn yaptım o işi![]()
Nerden görebiliyoruzYks de baksana istediğiniz tıplara en çok hangi okullar yolluyor onlar artık açıklanıyorkim hangi liseden kazanmış diye
YÖK Atlas da istediğiniz ünv nin bölümü seçince yerleşme puanı hangi liseden bölüme girenler detaylı görülüyorNerden görebiliyoruz
Peki LGS'de başarı sağlayan öğrenciler hangi ortaokullardan mezun olmuş, bu bilgiye ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı acaba?YÖK Atlas da istediğiniz ünv nin bölümü seçince yerleşme puanı hangi liseden bölüme girenler detaylı görülüyor
Ay o kadarını bilmiyorumPeki LGS'de başarı sağlayan öğrenciler hangi ortaokullardan mezun olmuş, bu bilgiye ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı acaba?
Birkaç ile ben baktım hangi okullardan diye örneğin kırşehir lgs birincileri diye yazınca okulları çocukların ismi vs yazıyor ben öyle baktımPeki LGS'de başarı sağlayan öğrenciler hangi ortaokullardan mezun olmuş, bu bilgiye ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı acaba?
LGS birincileri diye çıkar belki de daha genel bir bilgi var mıdır, bir yerde yüklü müdür acaba dedim. Teşekkür ederimBirkaç ile ben baktım hangi okullardan diye örneğin kırşehir lgs birincileri diye yazınca okulları çocukların ismi vs yazıyor ben öyle baktım
Sizin sonucu çok merak ediyorumSon biiiirrrr yazmaya geldim ama yazmışsınız. Allah gonlumuzdekini nasipnetsin her birimizin insallah
Hemen haber edeceğim insallah ,yeni bir şok yaşayıp oğlanın hayal kırıklığı yaşamasından da korkuyorum .Sizin sonucu çok merak ediyorum![]()
Yani o yüzdeliğe oğlumun okulu da olur yaaHemen haber edeceğim insallah ,yeni bir şok yaşayıp oğlanın hayal kırıklığı yaşamasından da korkuyorum .
Sizin ora olmazsa 2.2 lik yere kalıyor, üzülmem diyor ama üzülür, bir de nakil falan uğraşmak istemiyorum .
Garip garip de rüyalar görüyorum bir türlü açamıyorum Simav sonuc ekranını falan .Hic gergin değildim ama dün gece bi fenalık geldi uyuyamadım hic .
Hayirlisi hakkımızda diyorum ama yuzdeliklerin açıklanacağı günden daha stresli ve kaygılıyım![]()
Tercih dönemi net var. Buradan bir lise seçiyorsun ve mezunları hangi unilerde buluyorsunuz.Peki LGS'de başarı sağlayan öğrenciler hangi ortaokullardan mezun olmuş, bu bilgiye ulaşabileceğimiz bir kaynak var mı acaba?
Avm deyim. Stresten ne bulduysam aldımKizlar nerdesiniz ya ?Hic vakit geçmiyor sinavdan önceki gece de hoc korkmamistim tatlı bir telaş vardi .Puanlar açıklanırken de korkmamistim .Bugun çok korkuyorum ,gelin de azcık kafa dağıtalım çok tedirginim Allah hayırlara çıkarsın
Bedava okul olsun . AminnnnnInsallah ya ne bileyim bence de almaları lazımHem yolu diğerine göre kolay da
Ama yuzdeliklerde bir şok yaşayınca savunma mekanizması mi bilmem insan hep acaba diyor ?Bunu başkası dese saçmalama az mantıklı ol ora garanti derim ama kendimize diyemiyorum .
Neyse ki az kaldı yarın hayırlı sonucu alıp kurtulalım bu işten insallah
Kız kızılay dağıtmış gibi olsa nolcakAvm deyim. Stresten ne bulduysam aldımokul parası dershane parası özel hoca servis kitaplar, hergün dışarda yemek vs derken hep çocuğa hep çocuğa olmuş kendime harcıyorum sınav bittiğinden beri
napıyım mavi marka tişört alayım dedim. Kızılay dağıtmış gibi 5 yaşından 45 yaşına herkes de var. Ulan dedim kaç yaşında kadınsın. Bebelerle aynı tişörtleri giyme. Gittim guess Calvin GAP ne bulduysam topladım. Şimdi gelirler aaa para düşkünü diyenler bana eskilerden. He valla öyleyim . Tüm Ankara ile aynı şeyleri giyip pişti olmak istememek suçsa öyleyim nolcek?
![]()
Mavi aldım geçen hafta severim o markayı. 110 tl ye tişörtler buluyorum bazen outletin de. LCW den de giyerim addax tan da ipekyoldan da. Beğenirsem marka vs bakmam.Kız kızılay dağıtmış gibi olsa nolcak
Önemli olan sevdiğin beğendiğin yakışan temiz şeyler giymek
Hiç takılmam markaya şuna buna
Beğendiysen mavi de alsaydın
Güle güle giy