2025 LGS Anneleri

Avm deyim. Stresten ne bulduysam aldım🙈okul parası dershane parası özel hoca servis kitaplar, hergün dışarda yemek vs derken hep çocuğa hep çocuğa olmuş kendime harcıyorum sınav bittiğinden beri😂🙈napıyım mavi marka tişört alayım dedim. Kızılay dağıtmış gibi 5 yaşından 45 yaşına herkes de var. Ulan dedim kaç yaşında kadınsın. Bebelerle aynı tişörtleri giyme. Gittim guess Calvin GAP ne bulduysam topladım. Şimdi gelirler aaa para düşkünü diyenler bana eskilerden. He valla öyleyim . Tüm Ankara ile aynı şeyleri giyip pişti olmak istememek suçsa öyleyim nolcek?😂🙈
Guzel gunlerde okul veli ziyaretlerinde kullan insallah

Valla okul masrafından çok bunaldım. Tekrardan kolej artı dershane artı özel ders , lisede 4 yıl çekemem. Sadece servis parası verip arada da özel hoca ohhhh demek istiyorum🙈

Kizlar nerdesiniz ya ?Hic vakit geçmiyor sinavdan önceki gece de hoc korkmamistim tatlı bir telaş vardi .Puanlar açıklanırken de korkmamistim .Bugun çok korkuyorum ,gelin de azcık kafa dağıtalım çok tedirginim Allah hayırlara çıkarsın
Saat kaçta açıklayacaklar acaba

Mavi severim ben de hem de kalıpları geniş insana iyi hissettiriyor 😇
Yazılıları sevmem zaten onun dışında pisti olunmuyor 🙃

Kolej kıyafetlerini satacağım daha uygulamalardan. Giyilmemişleri bile var. Yarabbi koleje muhtaç etme hiçbirimiziiiiii. Çok aminnnnn😂🙈

Bu arada bizi bugün oğlanın okulundan aradılar lise için gelin bir görüşelim diye ,tercihler açıklanır memnun kalmazsak belki diyebildim .Yok biz asla istemiyoruz ozel diyemedim ,küçük oğlan var açık kapı bırakmak lazım.

Valla okul masrafından çok bunaldım. Tekrardan kolej artı dershane artı özel ders , lisede 4 yıl çekemem. Sadece servis parası verip arada da özel hoca ohhhh demek istiyorum🙈
Ben de çok bunalmıştım ceycey seni çok iyi anlıyorum
Özel okul anaokulundan beri
Dershane özel ders servis
Kıyafet kırtasiye derken inan çok zor zamanlardı

Şimdi toplu taşıma ile gidiyor aylık ücret 350 gibi bir şey
Evden de beslenme koyuyorum okuldan yemek istemedi
Ek kart çıkarttık 2,500 limiti var onu da canı abur cubur isterse ya da arkadaşları ile yemeğe giderse harcar
Yani o kadar azaldı ki masraf ev kredisi ödeyebiliyoruz özel okul parası kadar 🙈

Bu arada bizi bugün oğlanın okulundan aradılar lise için gelin bir görüşelim diye ,tercihler açıklanır memnun kalmazsak belki diyebildim .Yok biz asla istemiyoruz ozel diyemedim ,küçük oğlan var açık kapı bırakmak lazım.
Arayı bozmadan olabilir deyip çıktık biz😂🙈aynını tavsiye ederim

Ek kart çıkarttık 2,500 limiti var onu da canı abur cubur isterse ya da arkadaşları ile yemeğe giderse harcar
Yani o kadar azaldı ki masraf ev kredisi ödeyebiliyoruz özel okul parası kadar 🙈
Süper olmuş. Okullara para verdikçe fakirleşiyoruz gün gün. Eviniz hayırlı olsun😍

Hah dediğim o yazılılardı . Metroda 10 kişiden 5 in de var
Modal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .
Yarin bi grupla diyete başlıyorum iyice bi kilo verene kadar olanlardan devam

Belli olsun sonuçlar da bana heeep anlat ogret bunları.
Benimki de okulda yemek istemez ,korkarım yemek de götürmek istemez .
Bi istanbul kart ,haftalık harçlık bir de az limitli ek kart zor zamanlar diye anlaştık .Bakalım kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor 🤪

Belli olsun sonuçlar da bana heeep anlat ogret bunları.
Benimki de okulda yemek istemez ,korkarım yemek de götürmek istemez .
Bi istanbul kart ,haftalık harçlık bir de az limitli ek kart zor zamanlar için diye anlaştık .Bakalım kahramanlarımızı hangi maceralar bekliyor 🤪

Modal kumaş gibi incecik 2 tisort aldım ,düz yazısız v yaka efil efil .Bütün yazım onlarla geçiyor diyebilirim yok gibi. Yazısı deseni yok tek renk ,efil efil mis gibi .
Yarin bi grupla diyete başlıyorum iyice bi kilo verene kadar olanlardan devam
Altınyıldız classic var ya ben ondan oğluma alıyorum düz tshirt
Kendim de giyiyorum çok iyi oluyor
Kot pantolon şort üzerine 🙈

Back
X