2025 LGS Anneleri

Bizim zamandan çok farklı artık. hep beraber öğreniyoruz bildiklerimizi paylaşıyoruz, kendi adıma çok şey öğrendim arkadaşlardan 💕
Aynen ya gençlerden birine sordum ne özel ders ne dershane ne özel okul.Kanalda meşhur hocalar varmış onları dinleyerek ceycey hacettepe tıpa girmiş cocuk. Hay maşallah millette ne zeka var dedim hemde ingilizce😅
Yavaş yavaş ısınma hareketleri bunlar😆
Sen bakma millet abarttığını söyler alttan alta kendi yapar 😅 bu devirde abartmadan olmuyor yarış büyük rekabet çok.

Aynen ya gençlerden birine sordum ne özel ders ne dershane ne özel okul.Kanalda meşhur hocalar varmış onları dinleyerek ceycey hacettepe tıpa girmiş cocuk. Hay maşallah millette ne zeka var dedim hemde ingilizce😅
Sen bakma millet abarttığını söyler alttan alta kendi yapar 😅 bu devirde abartmadan olmuyor yarış büyük rekabet çok.
Kesinlikle. Ay ben her bulduğumu duyduğu söylüyorum ama saklanıyormuş öğrenmiş olduk 😄

Kesinlikle. Ay ben her bulduğumu duyduğu söylüyorum ama saklanıyormuş öğrenmiş olduk 😄
Kalbimizi temiz tutalım bildiklerimizi paylaşalım hep. Valla dolap çevirmeye çalışan , ayak kaydırmaya çalışan tanıdıklarımın çocuklarının durumları vahim şu an. Parası olanlar tekrardan iyi kolejlere yazdırdı kurtuldu ama olmayanlar yazacak okul bulamadılar. Tonla üniversite , tonla da bölüm var. Hepimize yeter🙏

okuldan bir velinin yeğeni de oyle ,hem lise giriş sınavı, o zaman teog olabilir. Hem de uni sınavını dersaneye gitmeden kazanmış. Uni de tıp olabilir tam hatirlamiyorum iyi bir yer kazanmıştı

Ben de çok saldım dip boyam geldi iyice ama bi kestirip okul açılmaya yakın boyamak istiyorum ,ben eğer yazin çok önemli bir şey yoksa dinlendiriyorum .
Gecen yıl okul açılmadan son hafta ogretmen arkadaşlarda buluştuk hepimizin dipler bembeyaz 🤣
Herkes aynı yöntemi uyguluyor .
Diyetimin 2.gunu ,spora yine gidemedik annemle kardeşimle toplandık kaldı spor.
Yarin insallah 😆

Dershane olmazsa olmaz değil de her çocuk youtube dan ilerleyemez ki .Ozel ders mantıklı bence ,9 dan itibaren sağlam temelli gelirse son sene deneme kulübü, qman daha çok var hiç dusunemeyecegim .
Bir yıl hazırlık nasil iyi gelecek bana

Dershane olmazsa olmaz değil de her çocuk youtube dan ilerleyemez ki .Ozel ders mantıklı bence ,9 dan itibaren sağlam temelli gelirse son sene deneme kulübü, qman daha çok var hiç dusunemeyecegim .
Bir yıl hazırlık nasil iyi gelecek bana
Müh lik yazacak olsak hazırlıklı okul seçerdim aynı sizin gibi. Büyük avantaj çünkü. Bizim içinse maalesef zaman kaybı🙁

Benim gibi gönlümde yatan pilotaj aslında 🤩🤩
Iglum hayır istemem demiyor ama evet çok iyi de demiyor ,o yüzden ne kadar dil olabilirse olsun gözüyle bakıyorum belki ikna edebilirim diye .
İlk 2500 den alıyormuş ama onu nasıl edeceğiz bilmem .

Iglum hayır istemem demiyor ama evet çok iyi de demiyor ,o yüzden ne kadar dil olabilirse olsun gözüyle bakıyorum belki ikna edebilirim diye .
Siz yaparsınız inanıyorum.

Pilotlar çok havalı oluyor ya . Insallah olur☺️
Ilk 2500 yapabilir oğlun neden olmasin.

Boz de nakil isteği yaptık, boşuna sistemi meşgul etmiş olduk ama şimdi tuzumuz kurulan tercih yapmak da ne rahatmış, zaten okul a çoğunlukla tam puanlar girmiş, 1 Türkçe yanlışında durmuş onunda bazıları girememiş obp den

Yok okul çok güzel. Tek sorun kızın kankalarının başka okulda olmaları . Ondan kafası karıştı. Aynı puanlar aşağı yukarı 3 okulda. Onların üstü zaten dirim lerin okulu. Daha
Kankalar için nakil istenmez ki ya ,beğendiyseniz bırakın bence ya da yolu daha avantajliysa.
Puanlar aynıysa imkanlara bakin ki imkanları da güzel demiştin.
Kankalar sizi oraya gelsin

Back
X