2025 LGS Anneleri

Yerleştiği okulu çok beğendim😁 Servis olsa yazmayı dusunmezdim. Öylesine yazdım gibi bir sey. Yuzdeliginden yuksek tercih ettim cunku
Servis sorunu önemli ya. Ondan da g ye nakilden vazgeçtik biraz.Kafaları rahat olmalı bu ergenlerin. Zaten dersleri ağırlaşacak.

Bir de insanlar bizle dalga mı geçtii yoksa gerçekten eğitimden bihaber veliler mi varrrr çözemedim. Yeminle bakın, kızım Galatasaray istiyor . Yatılı okuyacak diyenin kızı , 388 taban puanlı okula girdi ayol. 🧐

Şurada bir kez Ankara Fen , Pursaklar ya da Aziz Sancar istiyoruz dediğimi duyan olmamıştır 😂🙈Galatasaray ı vs bırak.🙈

Bir de insanlar bizle dalga mı geçtii yoksa gerçekten eğitimden bihaber veliler mi varrrr çözemedim. Yeminle bakın, kızım Galatasaray istiyor . Yatılı okuyacak diyenin kızı , 388 taban puanlı okula girdi ayol. 🧐
Kiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim ya 🤣🤣🤣

Şurada bir kez Ankara Fen , Pursaklar ya da Aziz Sancar istiyoruz dediğimi duyan olmamıştır 😂🙈Galatasaray ı vs bırak.🙈
İstemeye sinir koyma ama sen hala Kırşehir diyip başka bi şey demiyorsun .Gerçekçi hedef çok akıllıca ama senin isteklerin de böyle olmasın. Rabbimin hazinesi geniş İsteklerimiz bari yüksek olsun yav

Üst sınıfta nakil adres değişikliği olabilir son sınıfa yaklaştıkça sinav hazırlığına önem verip obp yi yüksek tutmak için daha düşük okul a gidiyor olabilirler .
Yurt v.s ise ev daha konforlu geliyor olabilirler .
Bazı üst okullar obp yi çok kasıp dusuk veriyorlarmış, benim arkadaşın Fen lisesinde okuyan kizi Felsefe dersinden 60 almıştı hocaya kızıyordu bu ne böyle 60 olur mu Fen lisesinde felsefe dersinden diye ?
Biz tam alışamadık ama lisede obp çok önemli

Ama bu olaylar olmasa belki sizin oğlunuz Kabataş ya da cağaloğlundaydı
Iste ne bileyim Kabataş zaten gecem yıla göre de olmuyordu ,2021 gibi olmayacağını da biliyordum ben .2022 2024 arasi olacak sanıyordum. O şekliyle Cagaloglu olmalıydı. Oraya da gittim ama o uç bi beklenti değildi.
Hayaller hayatlar gibi oldum .
Zavallı biz ne bileceğiz 50 tane iddia ,719 tane birinci çıkacağını

Şaka gibi yuzdelikler 2023 2024 un ortalamasında daha kötü geldi ya .
Ekranı bi açtım o gün yuzdeligi görünce hiç aklıma milletin iyi yaptığı gelmedi de bu çocuk neyi kaydırdı ki diye geldi .

Ekranı kapatıp tekrar girdim kontrol ettim ,binyanlislik var heralde diye tamam o kadar yüksek olmasın ama bu nedir 2024 un tam 2 katı

Şaka gibi yuzdelikler 2023 2024 un ortalamasında daha kötü geldi ya .
Ekranı bi açtım o gün yuzdeligi görünce hiç aklıma milletin iyi yaptığı gelmedi de bu çocuk neyi kaydırdı ki diye geldi .

Ekranı kapatıp tekrar girdim kontrol ettim ,binyanlislik var heralde diye tamam o kadar yüksek olmasın ama bu nedir 2024 un tam 2 katı
Evet ilk yuzdeligi görünce şok olduk. 0.2 civarı bekliyorduk ama bu yüzdeyle bile bizim yine istediğimiz okul olmuyordu yine aynı okula düşecektik. Ama sizin daha çok tercih hakkınız olacaktı.cagaloglu olurdu çok rahat. Ama nasip. hayırlısı olsun insallah bu gittikleri ok iyi gelir umarım mutlu olurlar.

Kiz oyle deme ben saf Kabataş in tanıtım gününe gittim ya 🤣🤣🤣
Bu sene böyle olmasa gelecekti size belki de ortalama cevap sayısı bu sene 38 miş 2021 38.06 iken yani matematiksel istatistik olarak gerçekten akıl alır değil olan oldu önümüze bakacağız da gitmek saflık değil 😀😀

İstemeye sinir koyma ama sen hala Kırşehir diyip başka bi şey demiyorsun .Gerçekçi hedef çok akıllıca ama senin isteklerin de böyle olmasın. Rabbimin hazinesi geniş İsteklerimiz bari yüksek olsun yav
Kırşehir şaka. Hedef tıp ama . İş garantili , prestiji var, maaşı iyi , e insani bir yanı da var. Hedef olmalı bence ya lise 1 den itibaren en geç. O mu bu mu derken yeterli düzeyde hazırlanma olmuyor. Mesela pilotaj düşünen ona göre hazırlanacak, öğretmenlik isteyen ona göre.

Back
X