2025 LGS Anneleri

4 Anadolu lisesi var en iyi. Birini içimizden birisi aldı, diğer 3 ünü biz. E birini de seçtik. Hala hata yaptığımıza inandırmaya çalışıyorlar. Puanları aynı aynı üçünün de🙈4. sü elli nakil istesek zaten gelmez. Çok yüksek puanlı. E kavga çoktannnnn bitti. Sırada artık okul başarısı var çocuklarımızın.

Simdi ben benim oğlumun okulunun yoluna bakıyorum, yuzdelik açıklandığınin ertesi günü gidip bakmistik .
Biz evden sabah metroya bırakacağız, ordan binip ,okula 2 duraklik bir aktarma yapacak ,hemen okulun önüne çıkacak.
Metro süresi internette 32 dk diyor ama hiç de öyle değildi, hadi in bin arada bekle falan desek 1 saati ancak bulur belki bulmaz bile .
Ama bana o gün çok uzun gelmisti intemette mi bi yanlışlık var acaba ,yoksa biz tam bilmeden oyalandık mi 1 saati geçirdik diye hatırlıyorum ben .Yine kafam karıştı.
Yol o kadar kafamı meşgul ediyor ki hic kıyamıyorum hiç
Servis daha iyi olur sanki ilk yıl

Günaydın hanımlar, metroda ilk duraktan binecek otururur zaten diye düşünmüştüm de yine deneyeceğiz bakalim ,cocuk da hevesli metroya ama yine de Servis seçeneğine de bakacağız.
Kronometere açarak yeniden bir keşif yapmam gerekecek .Ona göre bir yol bulacağız artık

4 Anadolu lisesi var en iyi. Birini içimizden birisi aldı, diğer 3 ünü biz. E birini de seçtik. Hala hata yaptığımıza inandırmaya çalışıyorlar. Puanları aynı aynı üçünün de🙈4. sü elli nakil istesek zaten gelmez. Çok yüksek puanlı. E kavga çoktannnnn bitti. Sırada artık okul başarısı var çocuklarımızın.
Yok sakin degistirme. Arada fark yok zaten puan olarak.Konumu, binası seneye diğerlerini geçecek gönül rahatlığıyla söylüyorum.

Günaydın hanımlar, metroda ilk duraktan binecek otururur zaten diye düşünmüştüm de yine deneyeceğiz bakalim ,cocuk da hevesli metroya ama yine de Servis seçeneğine de bakacağız.
Kronometere açarak yeniden bir keşif yapmam gerekecek .Ona göre bir yol bulacağız
Servis yorucu olmaz daha iyi olur sanki ama ikisi de denenebilir

Yok sakin degistirme. Arada fark yok zaten puan olarak.Konumu, binası seneye diğerlerini geçecek gönül rahatlığıyla söylüyorum.
Valla dirim sanki biz 430 puanlı okul seçmişiz gibi davrananlar var. Tmm Yks başarısı daha yüksekti gazinin ama öğrenci sayısı da 2 katıydı yahu.

Mis gibi okul çıkmış ceycey ,binası, fiziksel olanakları çok iyi diyorsun. Hic kimseyi takma açıklama bile yapma .Kızım burayı beğendi sevdi o yüzden istemedik nakil de geç .
Alınan puanla en yüksek yere gitmek hedef olmamalı, çocuğum nerde yapabilir diye de düşünmek lazım 4 sene geçirecek sonuçta.
Biz çok dua ettik sevecekleri parlayacaklari yer olsun diye ,oyle oldu bence 🙂
Bazen birilerine he deyip geçmek lazım

Mis gibi okul çıkmış ceycey ,binası, fiziksel olanakları çok iyi diyorsun. Hic kimseyi takma açıklama bile yapma .Kızım burayı beğendi sevdi o yüzden istemedik nakil de geç .
Alınan puanla en yüksek yere gitmek hedef olmamalı, çocuğum nerde yapabilir diye de düşünmek lazım 4 sene geçirecek sonuçta.
Biz çok dua ettik sevecekleri parlayacaklari yer olsun diye ,oyle oldu bence 🙂
Bazen birilerine he deyip geçmek lazım
Ne güzel yazmışsın. Puan farkı da yok ha🙈adı daha duyulmuş hepsi bu. Burada sizlerin yüksek puanı var. Kendimiz almışız gibi sevindim valla. Bu arkadaşlığımız desteğimiz 4 yıl boyunca da sürsün isterim. Bu itişmeyi , üstünlük taslamayı vs çok saçma buluyorum .

Çocuğu etkiliyorlar , kara kara düşünüyor , içi rahat olmuyor . Rahatlasın ki artık bi tatil yapsın bu çocuklar. Hepsi çok çok yoruldular.

Benim oğlumun da puanıyla girebileceği okul var, Çapa, evet marka okul ,güzel okul ama çocuk istemiyor bir kaç puan yukarıda kapattı diye orası daha iyi demek değil ki .
Bi de çocuk oraya uyum sağlayabilecek mi diye düşünmek lazımdı .
Ben istedim yazmasını yalan yok ama kesin bir dille reddetti .
Severek gidecekleri okuldalar bizimkiler insallah 🤲

Çocuğu etkiliyorlar , kara kara düşünüyor , içi rahat olmuyor . Rahatlasın ki artık bi tatil yapsın bu çocuklar. Hepsi çok çok yoruldular.
Cocuk etkilendikce açsın resimlerine baksin ,mis gibi yepyeni binasına, müdürü iyi diyordunuz müdürü düşünsün, mudur gerçekten ılımlı iyiyse ,öğretmenler de severek çalışıyordur onu düşünsün. Okulun iklimi ,uyumu ,puanlardan çok çok daha önemli

Cocuk etkilendikce açsın resimlerine baksin ,mis gibi yepyeni binasına, müdürü iyi diyordunuz müdürü düşünsün, mudur gerçekten ılımlı iyiyse ,öğretmenler de severek çalışıyordur onu düşünsün. Okulun iklimi ,uyumu ,puanlardan çok çok daha önemli
Gittiniz mi okula

Nasıl kaç dakika sürdü
Okul açılınca biraz farklı oluyor saatler🤷‍♀️

Gittiniz mi okula

Nasıl kaç dakika sürdü
Okul açılınca biraz farklı oluyor saatler🤷‍♀️
Açıklandıktan sonra gitmedik ,okul 25 inden sonra takip edin o zaman bekliyoruz yazmis sosyal medyasında onu bekleyelim dedik .
İlk gittiğimiz günün öğleden sonrası da Kadıköy e gitmiştik 🙄
Saatler çok karıştı o yüzden. Sizin okula da ertesi gün gitmiştik 45 dk sürmüştü sizinki bu hepsinden kolay demiştim o gün içim rahatlamışti ama hangisi ne kqdar sürdü simdi netleyemedim .Eşim bir saati aşmadı ama yaklaştı diyor ama bana göre aşmıştı☺️
25 inden sonra göreceğiz artık yolu seni yorar diğerini öne yazalım dedim dinlemedi .
Evde benden başka yolu dert eden de yok .
Gelen giden de çok varmış buralardan diye onlar rahat .Ben de kendime yeni dert edecek şeyler arıyorum. Bunu buldum

Back
X