Aaaaaaay açılın en dertli benim .
Ne odev yapıyor okulda hallettigini söylüyordu toplantıda öğrendim ki yapmadıkları varmış

Hadi oğlum telefonu bırak bi tekrar yap ,kitap oku ...ama nafile bu seneki notların ortalamaya katılmadığını öğrenmiş oyle bir rahat ki anlatamam .
Veli toplantısında sınıfın çoğunun odevi düzenli yapmadığını söylediler normal ama her sene böyle bi boş vermiş başlar hazırlıklar dediler 2.donem akıllar başa geliyor dediler ama inşallah öyle olur .
Edebiyat Almanca sevmiyorum nefret ediyorum diyordu ama yine notları iyi asıl düşük olan ingilizce

Ben bu çocuğu hep.kolejde okuttum ona rağmen sinif ortalamasının altında ingilizce .
Dinleme sınavında kalem oynatamadim dedi ,baştan önemsemedim sonra da toplayamadim dedi .
Yine bu emeğe notlar fazla bile geldi diyorum ,gecen sene de rahattı ama sözümü dinlerdi ,anne bana bırak, hallediyorum diye diye gördük hallettigini

Boyle giderse hic ib falan uğraşma sınava hazırlan bari dedim hayir diyor ama ,ib ışığı göremiyorum, benimkine sinav lazım çalışması için sanırım.
Bi kac arkadaşla konuştum onlar da çocuk bi gevşedi diyor ,umarım herkeste olan geçici bir dönemdir.
Bu arada ben siteye girdim ara ara bildirim yoktu görmemişim yazılanları.
Kolaylıklar hepimize