- Emoji Skoru
- 3.775
- Puanlar
- 83
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #4.941
Matematik, Türkçe özel dersle iyi gider belki ama diğer dersler de disiplinli olur mu bilemedim, ondan çekiniyorum yoksa kaynak bol, plan yapılır, çalışılır ama işte ya koyverir, önemsemezse, tam tersi de olabilir, aslında hırslı bir çocuk sayılır özünde.. 31.12 ye kadar da dershane erken kayıt var ama acele etmek istemiyorum olmazsa gidişata bakıp sonra veririm dershaneye, acele etmeyeceğim..Bu ikilemde kalanlardan biri de benim. Oğlum 5,6,7.sınıfta denemelerde hep iyi yapıyordu zaten.Biz hiç 5 yanlıştan fazlasını yapmadık.
Türkçede sıkıntımız vardı. 7.sınıfta özel ders aldırdım. ama problem dilbilgisinde paragrafta değildi. Sözcük ve cümlede anlam.Özel derse gerek yok dedi.Bıraktık.
Okuldaki hocalarına soruyordu yapamadıklarını. Matematik ve feni çok iyiydi.Yanlışlar sözelden çıktığı için dershaneye gönderdim.
Çünkü benim oğlumda iteklemeyle çalışan bir çocuktu. sözel derslerden soru çözmediği ve konu tekrar yapmadığı için gönderdim.
En azından dershanede tekrar yapar diye düşündüm. Çünkü bu derslerden özel ders almakta saçma geldi.Evde kalsa hafta sonu tüm gün sayısal ağırlıklı gidecek diye düşündüm.
Dershane biraz daha derli toplu oluyor. Denemeleri, ödevlendirmeleri ile.
Eğer sözel kuvvetliyse sayısaldan özel ders alıp devam edebilir. Dışarıda da bir deneme merkezine kayıt yaptırıp deneme sınavlarına girebilirsiniz.
Ama Fen dersine çok dikkat edin. Biz ilk baştan itibaren günlük 50 sorunun altına düşmedik. 3 ana derse dikkat.