• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Şanssızlık falan değil bence ama inşallah öyledir. Dilde zaten öyle ahım şahım yetenekli değil, Türkçede bile 🤣
Çalışıp tekrar yapmayıp derste de konuşunca anlamaz tabi dinlediğini, bununla birlikte konuşanların notları bundan iyi 🫠
Sinif ortalamasının altında İngilizceden ve bu senenin amacı ingilizce düşün.
İngilizce evet ucu kaçınca toparlanmıyor
Hazırlık kolay gibi geliyor ama aslında İngilizce bilene kolay
Geçen sene oğlumun çok çalışan arkadaşları vardı
Onlar için yorucu geçti

Benim oğlumun da tek düşük dersi tarih
Diğeri de din dersi

Okul çok gevşek geliyor bana🤦‍♀️eşim de diyor ben bişey yapabilecekmiş gibi düşünmüyorum sanki boş boş gelip gidiyor
Ben de buna benzer birsey dedim oğluma eşim de bana kızdı.
Onca yolu,zahmeti ,derste konuşmak, odev yapmamak için, vasat notlar için gitme ,yakına aldirayim bari başka çocuk geçsin yerine hakkını yeme dedim 🙈🙈
Biraz ağır oldu oglan ağladı sen bana ne demek istiyorsun bilmem ne eşim de bana kızdı bir ton .
Napayim toplanti sonrası şok oldum .Derste konuşup önemsemek, odev teslim edip ciddiye almamak ,ortalama altı sinav notu 🤐🤐🤐

Onca yolu,zahmeti ,derste konuşmak, odev yapmamak için, vasat notlar için gitme ,yakına aldirayim bari başka çocuk geçsin yerine hakkını yeme dedim 🙈🙈
Biraz ağır oldu oglan ağladı sen bana ne demek istiyorsun bilmem ne eşim de bana kızdı bir ton .
Napayim toplanti sonrası şok oldum .Derste konuşup önemsemek, odev teslim edip ciddiye almamak ,ortalama altı sinav notu 🤐🤐🤐
Daha okullara yeni alışıyorlar, sistem yeni , arkadaşlar bambaşka kolay değil çocuklar için Bu bir geçiş süreci say. O puanı alarak kazanan çocuk , o derslerin de hakkından gelecek. Bence biraz bıkmışlıkları var lgs sonrası. Gevşeklik ondan. Beyinleri yorgun , ruhları yorgun🙁

İngilizce evet ucu kaçınca toparlanmıyor
Hazırlık kolay gibi geliyor ama aslında İngilizce bilene kolay
Geçen sene oğlumun çok çalışan arkadaşları vardı
Onlar için yorucu geçti
Devlet okulundan gelenler oyle haril haril haril çalışıyor.
Bu akıllım bi tekrar yapsa yeter ,tamam 90 olmasın notu 100 olmasın ama 71 nedir 🙄Bari 80 i gec .
Dil de emek istiyor ,kelime çalışılacak, grammar bakılacak.
Okul başlangıcında sinif ortalamasının üstündeydi seviyesi tek ders bile almadan .
Okul açıldı kac ay derse girdi 20 saatten ortalama sinir ortalamasının altına indi .
Cok tepelerde olmasa da ortalanin ustu olsa kabulümdü

Daha okullara yeni alışıyorlar, sistem yeni , arkadaşlar bambaşka kolay değil çocuklar için Bu bir geçiş süreci say. O puanı alarak kazanan çocuk , o derslerin de hakkından gelecek. Bence biraz bıkmışlıkları var lgs sonrası. Gevşeklik ondan. Beyinleri yorgun , ruhları yorgun🙁
Tam olarak gevşeklik, ben oldum ,alisti çok caba harcamadan halletmeye oyle olacak sandi .İnşallah bir ders çıkarmıştır .Bari takdir alayım çok üzülürüm diyor ama İngilizceyi toparlamadan ortalama yükseltmek zor bu sene ,%50 si İngilizceden geliyor notun

Bu akıllım bi tekrar yapsa yeter ,tamam 90 olmasın notu 100 olmasın ama 71 nedir 🙄Bari 80 i gec .
Okul başlangıcında sinif ortalamasının üstündeydi seviyesi tek ders bile almadan .
Okul açıldı kac ay derse girdi 20 saatten ortalama sinir ortalamasının altına indi .
Oluyor işte. Üstüne gitmeden bulursun çözümünü sen. E benim kız sözelci idi lgs de. Coğrafya en kötü dersi. 2. Sınava düzeltir umarım. Hoca bazlı bir de sonuçlar. Tarihçiyi ing ceciyi Almanca hocasını aşırı seviyor onlar 100. Tesadüf olamaz. Öğretmen faktörü, elektrik tutması da çok çok önemli.

Tam olarak gevşeklik, ben oldum ,alisti çok caba harcamadan halletmeye oyle olacak sandi .İnşallah bir ders çıkarmıştır .Bari takdir alayım çok üzülürüm diyor ama İngilizceyi toparlamadan ortalama yükseltmek zor bu sene ,%50 si İngilizceden geliyor notun
Takdir alır o endişesi yersiz. Pozitif olalım lgs zamanı gibi. Uzun bir maratona tekrardan başladık.

Yani insan tabi düşünüp dile dökmeden yapamıyor
Görünce bir şeyler yanlışmış gibi geliyor

Elbet akıllanacaklar ama biz de ipin ucu kaçmasın istiyoruz☺️

Kıyamam ağlaması iyi olmamış ama ben hak veriyorum size

Oluyor işte. Üstüne gitmeden bulursun çözümünü sen. E benim kız sözelci idi lgs de. Coğrafya en kötü dersi. 2. Sınava düzeltir umarım. Hoca bazlı bir de sonuçlar. Tarihçiyi ing ceciyi Almanca hocasını aşırı seviyor onlar 100. Tesadüf olamaz. Öğretmen faktörü, elektrik tutması da çok çok önemli.
Insallah ceycey işin kötüsü en çok o ingilizce hocasını seviyor 😊Edebiyat hocasını sevmiyordu 88.5
Matematikciye vasat diyordu 94
Cepten yiyor bi de ingilizce de zorluyorlar emek harcamadan ancak 71 oldu haliyle .

Ben ilk mezun oldum millet son sene haril haril kpss çalışıyor, dedim ki ne abartıyorlar 70 alirim o da yeter .70 almak için de çalışılmaz ki böyle.

Sinav açıklandı benim not 70 önceki sene olsa yetiyordu atanmama o sene tam bu sızdırma olayları falan olmuş sonradan cikti ortaya ,ben 70 le tercih bile yapamadım 🤣🤣

Eşit yarış gene yok ki. Kolejden gelenler dil de iyi. E anne babası mat fizik edebiyat hocası olanlar var. Konular evde hallediliyor, ödevler tıkır tıkır çözülüyor. Destek vererek yarışta kalacağız aynı lgs gibi. Başka çaremiz var mı?

Oğlum da benzer şeyler yaşadı
Ona göre hazırlık hiçbir şey katmadı

Geçen diyor ki bir soruya yanlış demiş öğretmen ama bu kullanım da olur diyorum dedi
Öğretmen evet olur ama benim istediğim cevap değil demiş
Ama yanlış değil diye diretiyormuş öğretmene🤦‍♀️

Ben YouTube dan oyunlardan öğrendim diyor
Kaldı ki sıfırdan gelen arkadaşları onun umursamazlığı yüzünden onu yakaladı
Dinleme sınavından tek 100 alan oğlum sınıfta sanki onlar mı öğretti diyor🤦‍♀️

O kadar bildiğini okuyor ki hayatta kabul etmiyor etmiş gibi duruyorsa anlatamadım hee diyeyim geçeyim diye düşündüğünden

Ah Sarah oyle haklıyım ki .Çok üzüldüm, daha da ağır konuştum aramiz daha yeni düzeldi.
Yapma oğlum tamam not ortalaması bu sene önemli değil ama temel bu sene .
Hadi not neyse imajın dersi takmayan ,odev teslim etmeyen şımarık ergen olmasın ne diller döktüm.
Tamam söz anladım hatamı diyor ama hala yeterli değil çabası bence.

Koleje geçmeyelim asla gene de. Kolej masrafı artı özel ders gene mecbur olacağız artı dershane 11 12de. Hazır bu masraflardan kurtulmuşken eksiklerini tamamlayalım diyorum. Temeli sağlam atalım .

Geçen diyor ki bir soruya yanlış demiş öğretmen ama bu kullanım da olur diyorum dedi

O kadar bildiğini okuyor ki hayatta kabul etmiyor etmiş gibi duruyorsa anlatamadım hee diyeyim geçeyim diye düşündüğünden
Dil matematik değildir ki , tek doğrusu yoktur. İngilizce ülkeden ülkeye bile değişiyor. Elindeki cevap anahtarına göre notlamak yanlış.

Ah Sarah oyle haklıyım ki .Çok üzüldüm, daha da ağır konuştum aramiz daha yeni düzeldi.
Yapma oğlum tamam not ortalaması bu sene önemli değil ama temel bu sene .
Hadi not neyse imajın dersi takmayan ,odev teslim etmeyen şımarık ergen olmasın ne diller döktüm.
Tamam söz anladım hatamı diyor ama hala yeterli değil çabası bence.
O durumları çok iyi biliyorum ve gerçekten ileride dediğiniz gibi oluyor
Oğluma proje ödevi verilmiş arkadaşları ile birlikte ilk zamanlar eksik mi yapmışlar ne
Şimdi biyoloji hocasına kuş tutsa yaranamıyor
Ne yapsak eksik buluyor beğenmiyor diyor
Baştan kötü öğrenci damgası yedi çünkü

Çaba onlara göre yeterli evet ama gerçekten değil
Diyor ki konu yok bomboş ne test çözeyim 😬

Ayni aynı matematik hocası diyor ki hafife alıyorlar dersimi .Sözel mantık gibi konular var ya bu sene ,hocam bu nasıl matematik niye bunlar var ,halbuki ki sever matematiği.
O yüzden ödevde de derste de hevesli değil.
Yanlis miyim bu matematik mi anne diyor .
Sinavdan kötü almadım ama kötü alsam matematiğim kötü denir mi diyor ?
Dinleme sınavını dinlemedim o yüzden yapamadim bu benim gerçek notum değil diyor .
Ama resmiyette öyle .
Kabul ettiremiyorum ingilizcen iyi mi diyorum sen nota bakma iyo tabi diyor.
Daha ib yaparim diyor ,bosver sen 9 dan sınava odaklı calis diyorum gönlü olmuyor .

Oğlum da bunu iddia ediyor ama öğretmen benim istediğim cevap değil diye kabul etmiyor
İngilizce hazırlıklı üniversitede okudum . Öğretmen olmamama rağmen İng öğretmenliği deneyimim de var. Oğlun haklı. Tartışılamaz bile . Sokak dili başka , akademik başka. İng İngilizcesi ABD ingilizcesi vs başka. Bunu ben bile biliyorum. Öğretmen nasıl bilmez? Birden çok doğru var dil de.

Back
X