• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

En yüksek puanlı okul dökülüyor ha🙁fonksiyonları soracaklar sadece değil mi? Kazık Kazık soracaktır bizim hoca da.
Yok bastan itibaren bütün konular vardı. Açılardan da çıktı ama fonksiyon fazlaydı. Valla 50-60 bekleyen de var bizde. Bizimki zor dediyse zordur. Ama edebiyat kolayda olsa zor bize😂 kaç gelecek hiç hesaplayamiyoruz bile arkadaşlarının hepsi farklı cevap vermiş sinav sorularina😬 hepsi ayrı telden çalıyor

Hastalara gecmis olsun ,şifalar diliyorum .
Benim oğlum 6.40 servise biniş sabah giderken 1 saat sürüyor aşağı yukarı.
Dönüş 1.30 saat sürüyor ama son sene de olsa yurt falan düşünmüyorum servisle gidip gelir diye düşünüyoruz.

En önemli yazılıları kaldı bizim de hem ders saati fazla hem de benimkinin ilk sınav notu az .2 ingilizce ve 1 Almanca sınavı kaldı. Olduklarına iyi diyor ama bakalım daha sonuçlanan yok

En önemli yazılıları kaldı bizim de hem ders saati fazla hem de benimkinin ilk sınav notu az .2 ingilizce ve 1 Almanca sınavı kaldı. Olduklarına iyi diyor ama bakalım daha sonuçlanan yok
Tırı vırı dersler harici sınavlar duruyor bizim🙈umarım herkesin iyi geçer 🙏

Yok bastan itibaren bütün konular vardı. Açılardan da çıktı ama fonksiyon fazlaydı. Valla 50-60 bekleyen de var bizde. Bizimki zor dediyse zordur. Ama edebiyat kolayda olsa zor bize😂 kaç gelecek hiç hesaplayamiyoruz bile arkadaşlarının hepsi farklı cevap vermiş sinav sorularina😬 hepsi ayrı telden çalıyor
Hayalet kolej sınıfları ceza almış, bazılarının ruhsatı iptal olmuş. Beter olsunlar. Bizim çocuklar salak mı? Çalışıp çalışıp düşük notlar alıyorlar. Onlar okula gelmeden 100 100.

Geometri işlenmedi biz de. Geometrisi iyidir. Fonksiyonlardan soracakmış hepsini . Asıl korktuğum coğrafyacı . Sözde çocuğu 50 60 ülke gezmiş kendisi de🙈biz çok fakiriz herhal . 3. 5 ülke zor gördük de🙈

Otobüs 1 saat sürüyor binme eve ulaşma 1.5 saati bulur gibi
Öncelikle çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim bir deneyin bence
benim oğlan 6.30 da alınıyor
4 de bitiyor okul eve 6 da giriyor en son bırakılan ama servissiz gelen çocuklar çift aktarma yapıyorlar bu sene biz ilk diye kıyamadık çocuk seviyorsa hiç söylenmiyor hem de senin elin üzerinde olur yürüyeceği yer ıssız falan değil dimi

Hasta olanlara çok geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirsiniz.
Yameze eğer cocuk kabul ediyorsa, gittiği yol guvenli ise gidip gelmesi daha sağlıklı sanki. En azından cocuk gözünün önünde olur.kendide istiyor.
Bizimkinin okulda kendi aralarında yılbaşı için kutlaması,hediye çekilişi var mı bilmiyorum. Varsa da bizimki katılmıyor sanirim😅 ya kızlar yarında iki sınavımız var. Parti bizim neremize 😅
Bugünkü matematik sınavı çok zormuş 🤒🤕🤮
Bizim okul eve 6 km felan bu arada. Aranızda en iyi durumda olan biziz sanirim.sansimiza 20 dk felan servisle.trafikten o da.ama okul dökülüyor 🥴
Teşekkür ederim. Merkezden ilçeye gidiyor yol ıssız değil aksine çok kalabalık. Bakalım baba ne tepki vericek.
Mat sınavı bizimde çok zormuş öyle dedi sınıfın çoğu 50 bekliyor dedi hiç alışılmış notlar değil 🤦‍♀️
Öncelikle çok geçmiş olsun canım acil şifalar dilerim bir deneyin bence
benim oğlan 6.30 da alınıyor
4 de bitiyor okul eve 6 da giriyor en son bırakılan ama servissiz gelen çocuklar çift aktarma yapıyorlar bu sene biz ilk diye kıyamadık çocuk seviyorsa hiç söylenmiyor hem de senin elin üzerinde olur yürüyeceği yer ıssız falan değil dimi
Teşekkür ederim canım yolu ıssız değil normalde pazartesileri öğrenci çok ama hafta içi sürekli kullanan varmı bilmiyoruz bi araştır dedim okulda gidip gelen varmı diye bakalım baba ikna olursa denetmekten yanayım.

Back
X