• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Bende de aynısı oluyor zaman zaman, bence bebek hareketinden kaynaklı oluyor. Pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bunu
Benim de ptesi ben de sorayım. Arkadasta bu sebeple yatış yapılmıştı aklıma geldi o da BUSSU_ BUSSU_ bayadır yok ortalarda

Onunki daha farklıydı sanırım, doktoru ultrasonda kasılma falan görmüştü sanki. Cidden nerelerde iyidir umarım 🫤
Evet bayadır yok merak ettim yazdım da özelden bakalım geliiir ☺️

Kasılma sürelerini yapay zekaya attım böyle dedi bak

Eklentiler

• IMG_3755.webp
    IMG_3755.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 54
Evet bayadır yok merak ettim yazdım da özelden bakalım geliiir ☺️

Kasılma sürelerini yapay zekaya attım böyle dedi bak
Kasılmalarının arkasına hareket geliyor mu? Benim öyle oluyor sanki 🤔 keşke fotoda çıksa da göstersem şuan sağ taraf kaya gibi oldu mesela 😅
Kasılma düzenli değilse, göbeğin yukarısından aşağı doğru yayılan bi ağrı yoksa, bel kasık ağrısı, kanama eşlik etmiyorsa korkmuyorum ben. Nasıl ki 10. Haftalarda rahim büyürken ağrılar çekiyoduk öyle bişey 🥲
Bi de ben magnezyumu günde 1e düşürmüşüm farkında değilim şimdi içtim bi tane bakalım takip edicem durumu

Kızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim
Canım bence kasılma o benimde sağ tarafım yuvarlak sisiyordu karnımın üstü armut gibi oluyor bebek zannediyordum kasılma dedi doktor☺️

Kasılmalarının arkasına hareket geliyor mu? Benim öyle oluyor sanki 🤔 keşke fotoda çıksa da göstersem şuan sağ taraf kaya gibi oldu mesela 😅
Kasılma düzenli değilse, göbeğin yukarısından aşağı doğru yayılan bi ağrı yoksa, bel kasık ağrısı, kanama eşlik etmiyorsa korkmuyorum ben. Nasıl ki 10. Haftalarda rahim büyürken ağrılar çekiyoduk öyle bişey 🥲
Bi de ben magnezyumu günde 1e düşürmüşüm farkında değilim şimdi içtim bi tane bakalım takip edicem durumu
Benim de sabah akşam magnezyumum var içiyorum aksatmadan. Bi de akşam soda içiyorum soda çok iyi geliyor içince hafifliyor sertleşmeler. İnsan ne ufak şeyden korkuyor 😅
Canım bence kasılma o benimde sağ tarafım yuvarlak sisiyordu karnımın üstü armut gibi oluyor bebek zannediyordum kasılma dedi doktor☺️
Peki doktor bişi dedi mi ilaç falan verdii miii. Bir de senin haftan büyük ben daha 27 deyim 🥲

Benim de sabah akşam magnezyumum var içiyorum aksatmadan. Bi de akşam soda içiyorum soda çok iyi geliyor içince hafifliyor sertleşmeler. İnsan ne ufak şeyden korkuyor 😅

Peki doktor bişi dedi mi ilaç falan verdii miii. Bir de senin haftan büyük ben daha 27 deyim 🥲
Ben de sabah akşam magnezyum ve akşam soda içiyodum ama bu ara düzenim şaştı jsjsj Valla insanın aklı hep bebesinde oluyo cidden. Keşke çamaşır makinesinin kapağı gibi şeffaf olsa karnımız da baksak ne var ne yok 😂😂

Ben de sabah akşam magnezyum ve akşam soda içiyodum ama bu ara düzenim şaştı jsjsj Valla insanın aklı hep bebesinde oluyo cidden. Keşke çamaşır makinesinin kapağı gibi şeffaf olsa karnımız da baksak ne var ne yok 😂😂
Aynen geçen onu dedim keşke karnımızda kamera olsa içeriyi görsek 😅😅

Kızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor😃😃😃
Yeni doğan bebekler 50 civarı oluyor kız😅😅 abim mesela 56 cm doğmuş ben 52

Kızlar geçen hafta doktor bebege 35 cm olmus dedi. Metreyle 35 cm ne kdr diye baktim baya buyuk geliyor gozume. Yani yeni dogan bir bebek anca okadar oluyor sanki. Yani acaba doktorlar kafadanmi salliyor😃😃😃
50 civarı oluyor zaten 4-5 eksik ya da fazlası olabiliyor çok uzun bebeklerde

Yok canım ilaç vermedi yalancı kasılmalar dedi senin olduğun haftalarda ben bebek popo su zannediyordhm işte😂

Back
X