2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
çok teşekkürlerrr

Merhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım 26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz

Hoşgeldiniz kanama sebebi nedir peki bellimi

Hoşgeldiniz kanama sebebi nedir peki bellimi
Çok teşekkür ederim .İlk olanların plesenta kaynaklı olduğu söylendi ,tam kapatmıştı çünkü rahim ağzını .Hatta 17. haftada o kadar kanamam oldu ki doktorlar bile umudu kesmişti .En son kanamanın sebebinin kasılma kaynaklı olabileceği söylendi .Plesentam da biraz yukarı çıkmış çok şükür .Adalat kullanıyorum birkaç haftadır azaldı ama bitmedi kasılmalar .

Selamlar hoşgeldin. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına otuz haftaya birşey kalmamış ben de bu haftadan beri dinleniyorum bir üç aylıkken bir de bu hafta başında kanamam oldu. Dinleniyorum şuan sıkıntım yok şükür. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Hepimiz son aylara girdik burada

Insallah cnm rabbim bebegininde seninde yar ve yardimcin olsun

Hoşgeldiin, inşallah hepimiz sağ salim vaktiyle kavuşuruz bebişlerimize
Bebişin cinsiyeti neydii

Ya kızlar ben iş yerinde çok yorulduysam o gün eve geldiğimde karın çevrem o kadar acıyor ve ağrıyor ki bunun kasılma mı yoksa gaz mı ne olduğunu anlayamıyorum. Ayakta duramayacak kadar resmen sanki derim yırtılıyor öyle bir şişiyorum ki çok ağrım oluyor bunlar kasılma mı acaba ya.? Magnezyum artık fayda etmiyor. Bir de afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yaparken vajina giriş kısmında bir ağrı hissediyor musunuz? Bende öyle bir ağrıda var. Kesin bir şeyler yolunda değil çok korkuyorum artık yarın doktor kontrolüm var danışacağım

Hoş buldum çok şükür bu haftaları da gördük .Ben daha önce de 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim,yine olacak diye çok korkuyordum.Sana da çok geçmiş olsun,Allah bebişlerimizi korusun .

Yaa ben de tüm karnımı gergin ve ağırlaşmış hissediyorum aynı anlattığın gibi. Sen de doktoruna sorunca ne diyecek yazar mısın buraya. Bende o söylediğin ağrı bir iki kez oldu ama çok önemsemedim. Özellikle bu hafta o gerilmeyi daha çok hissediyorum. Kasılma mı bu acaba.

Hoş buldum çok şükür bu haftaları da gördük .Ben daha önce de 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim,yine olacak diye çok korkuyordum.Sana da çok geçmiş olsun,Allah bebişlerimizi korusun .
Yaa çok üzüldüm başın sağolsun inşallah kızına sağlıkla kavuşursun tekrar hoşgeldin

Yazarım canım tabi. Benim ilk gebeliğim olduğu için kasılmanın nasıl bir şey olduğunu tarif edemiyorum. Mesela şuan semsert ve çok ağrıyor ve acıyor. Derim acıyor sanki yanıyor yani karın kısmım. Aşırı gergin ve ağır gibi

Evet canım benim de ilk kasılmayı tarif edemiyorum. Bir de mesela yalancı kasılmada pozisyon değiştirince geçer falan diyorlar. Bende uzunca bir süre geçmiyor gibi hissediyorum o hissi. Sanki çok uzun sürüyor. Aşağı doğru çekiyor karnım sanki kabızmışım veya idrara çıkmam gerekiyormuş gibi. Çok acayip.

Evet evet tek olmadığımı anladım şuan canım sende yazınca ben korkuyorum şuan gözlerim doldu kötü hissediyorum kendimi erken doğum vs. Olmasından korkuyorum acaba bu kadarı normal mi . Hafif kasık ağrısı karın ağrısı tabiki olur gebelikte ama dediğim gibi canım tatlı değildir ama karın kısmım komple ağrıyor ve acıyor

yazmak istedim iki gün önce perinatologa asagı çekme hissini sordum ,çünkü çok oluyor bende .Onun rahimle özellikle sezaryenle ilgili olduğunu söyledi .Asıl kasılma denen karnında bir bölgede 15/20 saniyelik bir sertleşmeymiş ve o okurken ağrı da oluyor zaten benim ilk öyle başlamıştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…