- Konu Sahibi elektroforez
-
- #22.261
çok teşekkürlerrrBen 6-7 saatlik yaptim, cok sisiyorum normalde de, onde oturunca ayaklarim sisti. Donus yolunda beni arkaya oturttular ve ayaklarimi da uzattirdilar, o kisim rahattiama bol bol ara verdik maximum iki saatte bir, ve ben hepsinde yurudum iste ayagin icine basarak, disina basarak parmak ucu ya da topukta yuruyerek minik egzersizler yaptim, yoga hocam onermisti. Ve asla tuzlu yemedim, bol su ictim. Ben de o donemlerde yapmistim, iyi ki yapmisim diyorum, tam en guzel zamani hamileligin, bir suru tatli fotom ve anim oldu. Bence git:)
ben somon, çinekop, levrek, hamsi şimdiye kadar yediğim balıklar canımKızlar balık tüketiminiz nasıl ve hangi balıkları tercih ediyorsunuz ?
Lüfer levrek çinekop hamsi yiyorum ama çoğu zaman unutuyorummKızlar balık tüketiminiz nasıl ve hangi balıkları tercih ediyorsunuz ?
Hoşgeldiniz kanama sebebi nedir peki bellimiMerhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz
Çok teşekkür ederim .İlk olanların plesenta kaynaklı olduğu söylendi ,tam kapatmıştı çünkü rahim ağzını .Hatta 17. haftada o kadar kanamam oldu ki doktorlar bile umudu kesmişti .En son kanamanın sebebinin kasılma kaynaklı olabileceği söylendi .Plesentam da biraz yukarı çıkmış çok şükür .Adalat kullanıyorum birkaç haftadır azaldı ama bitmedi kasılmalar .Hoşgeldiniz kanama sebebi nedir peki bellimi
Selamlar hoşgeldin. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına otuz haftaya birşey kalmamışMerhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz
Insallah cnm rabbim bebegininde seninde yar ve yardimcin olsunMerhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz
Hoşgeldiin, inşallah hepimiz sağ salim vaktiyle kavuşuruz bebişlerimizeMerhaba arkadaşlar ,ben de aranıza yeni katıldım26 haftalık hamileyim .Başından beri yoğun kanamalı geçiyor hamileliğim .En son 23. haftamda ağır kanamayla tekrar hastanede yattım sürekli raporluyum ,evdeyim ,çalışamıyorum .İnsallah bebeğimi vaktinde,sağlıkla kucağıma alabilirim ,alabiliriz
Hoş buldumSelamlar hoşgeldin. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına otuz haftaya birşey kalmamışben de bu haftadan beri dinleniyorum bir üç aylıkken bir de bu hafta başında kanamam oldu. Dinleniyorum şuan sıkıntım yok şükür. İnşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşuruz. Hepimiz son aylara girdik burada
Hoş buldum ,teşekkür ederimHoşgeldiin, inşallah hepimiz sağ salim vaktiyle kavuşuruz bebişlerimize
Bebişin cinsiyeti neydii
Yaa ben de tüm karnımı gergin ve ağırlaşmış hissediyorum aynı anlattığın gibi. Sen de doktoruna sorunca ne diyecek yazar mısın buraya. Bende o söylediğin ağrı bir iki kez oldu ama çok önemsemedim. Özellikle bu hafta o gerilmeyi daha çok hissediyorum. Kasılma mı bu acaba.Ya kızlar ben iş yerinde çok yorulduysam o gün eve geldiğimde karın çevrem o kadar acıyor ve ağrıyor ki bunun kasılma mı yoksa gaz mı ne olduğunu anlayamıyorum. Ayakta duramayacak kadar resmen sanki derim yırtılıyor öyle bir şişiyorum ki çok ağrım oluyor bunlar kasılma mı acaba ya.? Magnezyum artık fayda etmiyor. Bir de afedersiniz ama büyük tuvaletinizi yaparken vajina giriş kısmında bir ağrı hissediyor musunuz? Bende öyle bir ağrıda var. Kesin bir şeyler yolunda değil çok korkuyorum artık yarın doktor kontrolüm var danışacağım
Yaa çok üzüldüm başın sağolsunHoş buldumçok şükür bu haftaları da gördük .Ben daha önce de 19 haftalık bebeğimi kaybetmiştim,yine olacak diye çok korkuyordum.Sana da çok geçmiş olsun,Allah bebişlerimizi korusun .
Yazarım canım tabi. Benim ilk gebeliğim olduğu için kasılmanın nasıl bir şey olduğunu tarif edemiyorum. Mesela şuan semsert ve çok ağrıyor ve acıyor. Derim acıyor sanki yanıyor yani karın kısmım. Aşırı gergin ve ağır gibiYaa ben de tüm karnımı gergin ve ağırlaşmış hissediyorum aynı anlattığın gibi. Sen de doktoruna sorunca ne diyecek yazar mısın buraya. Bende o söylediğin ağrı bir iki kez oldu ama çok önemsemedim. Özellikle bu hafta o gerilmeyi daha çok hissediyorum. Kasılma mı bu acaba.
Amin ,çok teşekkür ederimYaa çok üzüldüm başın sağolsuninşallah kızına sağlıkla kavuşursun tekrar hoşgeldin
Evet canım benim de ilk kasılmayı tarif edemiyorum. Bir de mesela yalancı kasılmada pozisyon değiştirince geçer falan diyorlar. Bende uzunca bir süre geçmiyor gibi hissediyorum o hissi. Sanki çok uzun sürüyor. Aşağı doğru çekiyor karnım sanki kabızmışım veya idrara çıkmam gerekiyormuş gibi. Çok acayip.Yazarım canım tabi. Benim ilk gebeliğim olduğu için kasılmanın nasıl bir şey olduğunu tabir edemiyorum. Mesela şuan semsert ve çok ağrıyor ve acıyor. Derim acıyor sanki yanıyor yani karın kısmım. Aşırı gergin ve ağır gibi
Evet evet tek olmadığımı anladım şuan canım sende yazıncaEvet canım benim de ilk kasılmayı tarif edemiyorum. Bir de mesela yalancı kasılmada pozisyon değiştirince geçer falan diyorlar. Bende uzunca bir süre geçmiyor gibi hissediyorum o hissi. Sanki çok uzun sürüyor. Aşağı doğru çekiyor karnım sanki kabızmışım veya idrara çıkmam gerekiyormuş gibi. Çok acayip.
yazmak istedim iki gün önce perinatologa asagı çekme hissini sordum ,çünkü çok oluyor bende .Onun rahimle özellikle sezaryenle ilgili olduğunu söyledi .Asıl kasılma denen karnında bir bölgede 15/20 saniyelik bir sertleşmeymiş ve o okurken ağrı da oluyor zaten benim ilk öyle başlamıştı .Evet canım benim de ilk kasılmayı tarif edemiyorum. Bir de mesela yalancı kasılmada pozisyon değiştirince geçer falan diyorlar. Bende uzunca bir süre geçmiyor gibi hissediyorum o hissi. Sanki çok uzun sürüyor. Aşağı doğru çekiyor karnım sanki kabızmışım veya idrara çıkmam gerekiyormuş gibi. Çok acayip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?