2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kizlar karniniz felan agriyor mu kasiklariniz?
ya benim arada oluyor ya böyle regl olcak gibi his geliyor korkuyorum yani aslında kasık değil de benim bacaklarım sızlıyor. üf bitmez bizim askerlik

Son düzenleme:
Kızlar balık tüketiminiz nasıl ve hangi balıkları tercih ediyorsunuz ?
Ben haftada 1 tüketiyorum mutlaka, hamsi ve istavrite düştüm şu ara Valla her gün tüketmediğim için canım ne isterse onu yerim yaa kalamar karides yediğim de oldu jsjs Somondan öyle bi uzaklaştım ki düşününce bile im bi tuhaf oluyo kiii bayılırdımm
Kizlar karniniz felan agriyor mu kasiklariniz?
Ara ara adet olacakmışım gibi bi ağrı oluyor ama geçiyor rutin bi ağrım yok

ben de geçen gün dur dedim somon yiyim. Buzlukta bakıştık bakıştık vazgeçtim dfsşfl

Benim de oyle ya

Kızlaaar maya91 çikolatalarımız geldi. İki gün önce verdim siparişi şimdi geldi. Yüz tane sütlü çikolata. Metal kutu. Tadına hemen baktım kötü değil taze çikolatalar gayet güzel. Trendyolda kakaoağacı diye bir satıcıdan aldım. 480 TL tuttu.

Eklentiler

• IMG-20241213-WA0023.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20241213-WA0021.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 65
yaaa süpermişş ciddennn

geçmiş olsun canımm, ben strepsils pastili sormuştum doktoruma kullanabilirsin demiştii

Ben de hasta olmuştum kullanılıyor demişti doktorum. Eczaneden otacinin pastilini almıştım canım #reklamdegil

Ben 6-7 saatlik yaptim, cok sisiyorum normalde de, onde oturunca ayaklarim sisti. Donus yolunda beni arkaya oturttular ve ayaklarimi da uzattirdilar, o kisim rahatti ama bol bol ara verdik maximum iki saatte bir, ve ben hepsinde yurudum iste ayagin icine basarak, disina basarak parmak ucu ya da topukta yuruyerek minik egzersizler yaptim, yoga hocam onermisti. Ve asla tuzlu yemedim, bol su ictim. Ben de o donemlerde yapmistim, iyi ki yapmisim diyorum, tam en guzel zamani hamileligin, bir suru tatli fotom ve anim oldu. Bence git:)

Gecmıs olsunben taflex gargaraı sormustum yutmamak iyi tükürmek koşulu ile bogazın agrıyınca yapabılırsın demıstı dr um.

Çok guzelmıs lulucugumm agzınızın tadıyla yiyin mınnos dogunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…