2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Canım benim panik olma nir çok belirtiyle geliyor zaten anlık bir sancı da olabilir bazen keskin bir şey saplanıyor gibi oluyor ama tabi için rahat etsin diyorsan bir gözük doktoruna bize de haber et mutlaka

Ay maşallah hadi hayırlısı olsun kuzucuk sağlıcakla gelsin

Cidden öyle dimi ya valla aynen hiç belli olmaz belki o da 1 Mart olur o günde ortak olur ama hayırla sağlıkla zamanında inşallah
Sağlıcakla zamanında gelsin kuzucuk canım

Evet canım tam olarak o yatakta dönerken de oluyor kötü bir acı ama doktorluk bir durum değil zaten haftalık kontrollerin başladıysa o zamanda gidince sorarsın tedirgin olduysan yakın zamanda mı gideceksin

Hemen hemen aynıymışız ama Ultrason kağıdında bdt 27 mart yazıyordu başı geride karnı ilerde bacak boyu tam uyumlu üç çeşit hafta yazıyor hemde normal bekleyeceğim bide inat edip 42 dede gelebilir o ihtimalde var ama gönlümden geçen 5 mart gibi gelsin de kurtulayım

Evet canım tam olarak o yatakta dönerken de oluyor kötü bir acı ama doktorluk bir durum değil zaten haftalık kontrollerin başladıysa o zamanda gidince sorarsın tedirgin olduysan yakın zamanda mı gideceksin
Her cumartesı kontrolum kuzum.sankı bebek çıktı çıkıcak vajınamdan.ayagımı atamıyorum bugun.sanırım bızımkıde erken gelecek oyle hıssedıyorum,şimdi her ihtimale karşı evı falan toplayayım dusumu yapayımda,az once asagı komsumun annesı aradı,komsumda hamıle onada haftaya gun vermıstı doktoru sezeryan ıcın sımdı sezeryane almıslar,nişanı gelmiş.biraz tedırgın oldum ıpektoşum

Canım doğum haftamız yaklaşıyor artık, bu yaşadığın normal geldi bana açıkçası. Bunun için doktora gitmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim de sol kasığımda baskı oluyor. Bebek yerleşiyor, doğuma hazırlıyor kendini. Son zamanlarda istirahat etmek bu yüzden önemli. İşlerini yap ama çok da yorma kendini. Uzanma imkanın var, bol bol uzan. Komşuna da hayırlı doğumlar diliyorum.
Hamileyken hep etrafımızda hamilelere denk geliriz, doğum yaklaştıkça da doğuranlara.

Bende seker testi yaptırmadım ama kanımda çıktı, evet ya söylemiyor aminnn cümlemizinki bakalım cuma gününe netleşecek insaAllah ne olacağı

Benimkinin de kafa 2 hafta önden gidiyor doktorum bana da sezeryan gibi görünüyor dedi, cuma günü tekrar bakıp karar vereceğiz

Kızlar doktoruma mesaj attm olurya basına gelen olursa yazıyorum cevabını.dusa bıle gıremedım ayagımı atamıyorum cunku bu vajına agrısından.bebek hareketlerı ıyi be karnında sancı yoksa baskıya baglı bu agrılar olabılır ama eger artarsa ve karnın agrırsa yarın gelın demiş.

Aranızda doymayan varmı
Sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama açlıktan ölüyorum sanki daha saat üç ben iki günlük yemek yedim bebek kilolu olunca daha mı çok iştah açılıyor acaba hayatımda böyle bir iştah görmedim daha bir buçuk ayım var benim kilo almak istemiyordum

Olmaz mııııı
Daha yemeğim bitmeden ne yiyeceğimi düşünüyorum. Yemek meyve kuruyemiş abyr cubur her şey karman çorman giriyor mideme. Bildiğin pisboğazım
Lütfen bu durum bebeğin kilosu ile bağlantılı olsun, ben masum olayım

Ya benim doymak değil de gözüm aç sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli. Habire kuruyemiş süt ürünü vs yiyip duruyorumm

Yalnız değilim demek
Valla ilkinde böyle değildim oğlum zayıftı biraz ondanmı acaba diyorum bir kilo almamıştım fazla bir tane çatlağım da yoktu şuan beneğin üzerine artı kilo alımım başladı sanırım bacaklarımda çatlamaya başlamış benim midemde berbat kahvaltı meyve süt çerez ciğer reçel saçma sapan şeyler yedim

Ben son ay iştahım açıldı ve inanılmaz tatlı çekiyor canım. Ben ilk aylarda bile aşermemiştim böyle. Son 2 haftada 2 kilo aldım. Bebeğimin 34.haftaya kadar 2 hafta ilerdeydi kilosu. Son 2 haftadır haftasıyla uyumlu çıkıyor. Kilolu da değil yani.

Tüh bende onu bahane ediyordum bununyazarken bile bişeyler yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…