- 11 Temmuz 2024
- 2.265
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.453
- 78
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #26.201
Canım benim panik olma nir çok belirtiyle geliyor zaten anlık bir sancı da olabilir bazen keskin bir şey saplanıyor gibi oluyor ama tabi için rahat etsin diyorsan bir gözük doktoruna bize de haber et mutlakaKızlar öncelikle günaydın güzel anneler
Ben dün akşam çok ama çok korktum. Sağ bacağım dün ikindi suları felç gibi zaten komple ağrımaya başladı. Sabaha kadar o ağrıyı çektim hala ağrımakta siyatik ağrısı demişti doktor. Hani böyle romatizman olurda yağmurlu havalarda bacağın sızlar ya o cinsten. Bu bir doğum belirtisi mi onu sormak istiyorum?
Ama hepsinden öte sabaha karşı 4gibi sağ kasığıma kuvvetli bir sancı girdi karnımın sağından kasığıma inen dehşet bir sancı 20saniye falan sürdü ama bağırdım yatakta resmen eşim hemen doğrulttu beni ovdum kasığımı yürümeye çalıştım.tamam sancı minik minik hissettiriyordu ama bu neyin sancısıydı doğum öncesinde bu şekilde kesin geliyordur eminim çünkü gerçekten bağırdım yattığım yerden. Ve şuanda kuvvetli bir bel yanmam var toplam 2saatlik uykuyla duruyorum. Su yada nişan gelmedi ama bu sancı şiddeti doğum habercisi olabilir mi?
Ay maşallah hadi hayırlısı olsun kuzucuk sağlıcakla gelsinBen kontrolden çıktım.Bugün 36+5 yavrum. Artık kendisi gelmek istese bile sorun olmaz, gelebilir dedi. Çok şükür her şey yolunda. Kilosu, suyu iyi. Nst, tansiyon normal. Haftaya pzt kontrole çağırdı, 21 Şubat'a da sezeryan tarihi verdi. Baş geliş pozisyon devam. Poposuymuş hissettiğim
Yüzünü gösterdi önden.Kızım, kardeşimin fotoğrafı diye elinde tutuyor Hepimizin yolunda gitsin süreci.
Cidden öyle dimi yavalla aynen hiç belli olmaz belki o da 1 Mart olur o günde ortak olur ama hayırla sağlıkla zamanında inşallah
Evet canım tam olarak o yatakta dönerken de oluyor kötü bir acı ama doktorluk bir durum değil zaten haftalık kontrollerin başladıysa o zamanda gidince sorarsın tedirgin olduysan yakın zamanda mı gideceksinKızlar ben ayaga kalkınca sol tarafta vajına agzına şiddetli agrı gırıyor,uzanınca yok ayaga kalkınca var adım atamıyorum o derecede.acaba doktora gitmelimiyim sizce?herhangı bır sancım yok,çatı agrısı bumu oluyor?
Hemen hemen aynıymışız ama Ultrason kağıdında bdt 27 mart yazıyordu başı geride karnı ilerde bacak boyu tam uyumlu üç çeşit hafta yazıyor hemde normal bekleyeceğim bide inat edip 42 dede gelebilir o ihtimalde var ama gönlümden geçen 5 mart gibi gelsin de kurtulayım23 Mart yazıyor ama seninkinde benden 2 gün önce olmuş oluyorsun 34+1 gibi bir şey değil miben büyün 33+6 oldum. Yarın 34 bitiyor. Çarşamba 35 ten bir gün almış olacağım inşallah ilk gebeliğim benim sezaryendi. Ama üzerinden 7 sene geçti yarın bir doktoruma konuşacağım soracağım doğum şekli hakkında ne düşünüyor bakalım merak ediyorum
Her cumartesı kontrolum kuzum.sankı bebek çıktı çıkıcak vajınamdan.ayagımı atamıyorum bugun.sanırım bızımkıde erken gelecek oyle hıssedıyorum,şimdi her ihtimale karşı evı falan toplayayım dusumu yapayımda,az once asagı komsumun annesı aradı,komsumda hamıle onada haftaya gun vermıstı doktoru sezeryan ıcın sımdı sezeryane almıslar,nişanı gelmiş.biraz tedırgın oldum ıpektoşumEvet canım tam olarak o yatakta dönerken de oluyor kötü bir acı ama doktorluk bir durum değil zaten haftalık kontrollerin başladıysa o zamanda gidince sorarsın tedirgin olduysan yakın zamanda mı gideceksin
Dogum saatinize gore hesaplaniyordu sanirim. Bende yukselenimi bilmiyorum net degil dogum saatimHımmm acaba benim yükselenim ney onun hesabını çok bilmiyorum ondan dedim
Canım doğum haftamız yaklaşıyor artık, bu yaşadığın normal geldi bana açıkçası. Bunun için doktora gitmeye gerek olduğunu düşünmüyorum. Benim de sol kasığımda baskı oluyor. Bebek yerleşiyor, doğuma hazırlıyor kendini. Son zamanlarda istirahat etmek bu yüzden önemli. İşlerini yap ama çok da yorma kendini. Uzanma imkanın var, bol bol uzan. Komşuna da hayırlı doğumlar diliyorum.Kızlar ben ayaga kalkınca sol tarafta vajına agzına şiddetli agrı gırıyor,uzanınca yok ayaga kalkınca var adım atamıyorum o derecede.acaba doktora gitmelimiyim sizce?herhangı bır sancım yok,çatı agrısı bumu oluyor?
Bende seker testi yaptırmadım ama kanımda çıktı, evet ya söylemiyorBenımkıde 7 gun onden gidiyor ilk günden beri,şeker testı hıc yaptırmadım ama.kılosunu nıye soylemezkı ne ılgınc doktorlar var ya,bebek önden gidiyorsa rıske atmamak sezeryan olmak daha ıyı canım,saglıkla gelsın mınnos
Benimkinin de kafa 2 hafta önden gidiyor doktorum bana da sezeryan gibi görünüyor dedi, cuma günü tekrar bakıp karar vereceğizKızlar selamm yazamasamda okuyorum doğum yapan herkesii tebrik ederim bebişlerimize biz de sağlıkla kavuşuruz inşallah.
34+0 ım bugün. Bebiş 2.5 kg boyu da 46 cm olmuş. Kafamız 3 hafta önden gidiyor. O yüzden mecburi sezeryana karar verildi. Vajinal doğum istiyorduk ama elendik sağlıkla gelir inşallah. Benzer durumda olan var mı acaba
Yazıyor canım ben yazdırmıştım ilk aylarımdaAyy doğuranlar olmuş. Sağlıkla büyütün inşallah
Kızlar aile hekimi progestan yazıyor mu bilginiz var mı
Canım önemli bir durum yok inşallah. Mesajları okuyamadım tamKızlar şuan nstdeyim yazacağım sizlere durumu
Olmaz mıııııAranızda doymayan varmı
Sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama açlıktan ölüyorum sanki daha saat üç ben iki günlük yemek yedimbebek kilolu olunca daha mı çok iştah açılıyor acaba hayatımda böyle bir iştah görmedim daha bir buçuk ayım var benim kilo almak istemiyordum
Ya benim doymak değil de gözüm aç sürekli bişeyler yemek istiyorum sürekli. Habire kuruyemiş süt ürünü vs yiyip duruyorummAranızda doymayan varmı
Sabahtan beri yemediğim şey kalmadı ama açlıktan ölüyorum sanki daha saat üç ben iki günlük yemek yedimbebek kilolu olunca daha mı çok iştah açılıyor acaba hayatımda böyle bir iştah görmedim daha bir buçuk ayım var benim kilo almak istemiyordum
Yalnız değilim demekOlmaz mııııı
Daha yemeğim bitmeden ne yiyeceğimi düşünüyorum. Yemek meyve kuruyemiş abyr cubur her şey karman çorman giriyor mideme. Bildiğin pisboğazım
Lütfen bu durum bebeğin kilosu ile bağlantılı olsun, ben masum olayım
BenAranızda doymayan varmı
Tüh bende onu bahane ediyordumBenson ay iştahım açıldı ve inanılmaz tatlı çekiyor canım. Ben ilk aylarda bile aşermemiştim böyle. Son 2 haftada 2 kilo aldım. Bebeğimin 34.haftaya kadar 2 hafta ilerdeydi kilosu. Son 2 haftadır haftasıyla uyumlu çıkıyor. Kilolu da değil yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?