- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #28.101
Ben tutarım zaten normalde 7-8 yıldır paketli ürün abur cubur tüketmeyen insandım yemiyorum benim için bitmiştir dediğim an benim için biter ahhdjdjjdjdjBende kendime hedef koydum umarım boğazımı tutabilirim
He tamam işte ramazan hurması aynı şeyden bahsediyoruz bu sadece biraz daha yumuşağıBen henüz ananasa geçemedim ya ona da geçerim bu hafta gelmezse onun yerine kivi yiyorum aklıma gelince
Bundan sndndnndjxn
Helal kız valla sanaBen tutarım zaten normalde 7-8 yıldır paketli ürün abur cubur tüketmeyen insandım yemiyorum benim için bitmiştir dediğim an benim için biter ahhdjdjjdjdj
Buna hiç ramazan hurması diyesim gelmiyo senin attığın daha orijinal ramazan hurması bence smbsjsbdjs hurmaya bodyshaming yaptım galiba evetHe tamam işte ramazan hurması aynı şeyden bahsediyoruz bu sadece biraz daha yumuşağı
Benim eşim de bana benzedi desem ahhahah mesela markete gittiğimizde asla abur cubur almayıp tüketmeyeli yıllar oldu.(hamilelikte tükettim işte)Ben 10-15 yılı aşkın süredir kola içmem mesela. Eşim de evlendikten sonra benim sayemde bıraktı içmez. Belki çok nadir ayda yılda bir dışarıda eserse eşim bir kola içer o kadar ahhahah. Zaten inan bana onları insan bırakınca kilo da yağ da patır pattır gidiyor biraz da sporla destekleyince. Vücut bir kendine geliyor rahatlıyorHelal kız valla sanaya ben evlenmeden önce öyleydim yemicem diyorsam yemiyordum ama eşim maşallah o kadar seviyor ki yemek yemeyi bir baktım ona benzemeye başladım ama yok kendimi sevmiyorum böyle yağlandı her yerlerim bi gelsin bebiş emzirme vs . Hayırlısı ile atlatalım kendime çeki düzen vercem yeto
Canım sen bilirsin bişe sorcamKız allah seni napmasin sjxbsjdbsjdbjsjdksjxjsjdijf sadece çözdüm galiba vücudumun neye tepki verdiğini
Uzman değilim skbdjwndkdjdj kasılma olduğuna kesin eminsen şekil değişince düzeliyor mu yoksa gelmeye devam ediyo mu bu önemli diye biliyorum. Zaten gecmiyorsa git gide yavaştan da olsa sıklaşmasi lazım sanırım. Yarım saatte 3 ve daha fazla ise henüz düzenli değilse de duzenleşebilir meselaCanım sen bilirsin bişe sorcamşimdi ben kasılmaları not alıyorum bugün çok oldu akşam üzeri.
Mesela 8 dakikada bir 3 kere oluyor bi sonraki 10 dakikada 1 falan 1-2 dakika oynuyor gibi. Bu düzenli kasılmaya girmez demi?
AhaUzman değilim skbdjwndkdjdj kasılma olduğuna kesin eminsen şekil değişince düzeliyor mu yoksa gelmeye devam ediyo mu bu önemli diye biliyorum. Zaten gecmiyorsa git gide yavaştan da olsa sıklaşmasi lazım sanırım. Yarım saatte 3 ve daha fazla ise henüz düzenli değilse de duzenleşebilir mesela
Sadece gerilme gibi geliyosa gerçek sancı olmayabilir ama yine de takip et sancıyla birlikte gerilirken ağrı da yapıyor biraz ondanAhaşekil değiştiriyor sonra düzeliyor sonra tekrar. Du bakalım not alıyorum takipteyim bugün de bebiş maşallah çok hareketli. Normalde ışıkları kapatınca uyurdu şimdi durmuyor
6 gün sonra doğacağı için heyecanlıSadece gerilme gibi geliyosa gerçek sancı olmayabilir ama yine de takip et sancıyla birlikte gerilirken ağrı da yapıyor biraz ondanbebişin uykusu kaçmış ndndndbd
Ben de aynı oldum bugün yaBol yağlı yiyince karnı ağrır ya insanın aynı öyleyim geberiyorumkarnım da aşırı sert bebek mi dayandi sanci mi hic fikrim yok şuan neyim var aciyo resmen
Ne durumdasın kanka iyi misin?Bol yağlı yiyince karnı ağrır ya insanın aynı öyleyim geberiyorumkarnım da aşırı sert bebek mi dayandi sanci mi hic fikrim yok şuan neyim var aciyo resmen
Geçmiş olsun kuzum bol bol C vitamini desteği al sen bu arada en son ne zaman gittin doktora gün belirlemiş miydi senin doktorun ☺Grip değil de üşüttüm sanırım canım. Pazar ptesi çıktım işte doktordur alışveriştir ev oturmasıdır vs vs normalde çıkmıyorum hiç. Hapşırık burun akıntısı var
Canım neresindesiniz İstanbul un sabah hava aydınlanınca bebeler o karı talan ederler eğer çok yüksek bir kesiminde değilseniz merak etmeAy kızlar bir kar yağıyor bizim mahalle kapanmış kardan resmen. Tamam güzeldi yağdı yağıyor falan ama yolların kapalı olması beni ürkütüyor 3 günüm kaldıİstanbulun gobeeeginde kaldım mı şimdi bugün de ne güzel anneme gidecektim kuaförede gidecektim araba bile çıkmaz şuan ya
Hahshshahah normalde gece çok bakmıyorum uyansam da almam telefonu elime dün geç yattım eşim maç izliyo diye kdkdksksksksKanka bu gece grup sessiz herkes kabuğuna çekilmiş senle ben varızwarcrew bir de Begonvil9699 var sanırım beğeni atıyor o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?