2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Hep bir bilinmezlik Annelik böyle bir şey demek ki sürekli tecrübe edinerek deneyimleyerek öğreneceğiz

Evet maalesef öyle aşırı kaba davranıyorlar . Ben öyle yapana direk karşılık veriyorum umrumda bile olmaz valla

sen ondan önce doğurmuştun papatya113 ile aynı zamanda senden ve papatyadan çok haber bekledik o zaman senden haber geldi şükür ama hala papatya113 dan ses yok
Canım benim yazmak çok istedim ama o an o telaş arasında elime alamadım telefonu birde bi anda bir canlı veriyorlar kucağına herşeyi ile sana bağlı neye uğradığını şaşırıyorsun o kadar güzel o kadar harika bir telaş e tabi birde doğumdan çıktım ama nasıl çıktım rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin valla benim çok zordu çok tam 24 saatte doğurdum ancak toparlanıyorum yeni yeni papatya113 oda adapte olmaya çalışıyordur inşallah biran önce haberdar eder bizi

Kuzum ben seni çok iyi anlıyorum. İlk doğumumdan tecrübeliyim. İnsanın hayatı değişiyor. Ki doğum da zor geçtiyse zaten telefon falan alamıyorsun eline. Ben de öyle olmuştum. Şimdi belki yine öyle olurum bilemiyorum ki. Ancak bebekli hayata uyum sağlandıktan sonra insan yavaş yavaş kendine geliyor. O yüzden seni çok iyi anlıyorum. Sadece iyi olduğunuzu bilmek bize iyi geldi onu demek istedim

Hepimiz iyi olalım inşallah gün geçtikçe daha çok adapte oluyoruz bakalım zamanla bizi neler bekliyor

Benimde kafam çok karışık aynı sekilde ben yememede dikkat ettim ama bütün yediklerimi benim tosun almış sanki haftaya Rendevum var daha da çok kilo aldıysa sezaryana dönücem artik

Bende bayadır yokum, doğuranlar hayırlı olsun, an itibari ile bende doğuruyorum :)
Sağlıcakla gelsin kuzucuk , Allah bir avazda kolayca doğurmayı nasip etsin

Hadi hayırlısı, maşallah kuzucuga sağlıcakla gelsin inşallah

Benimde kafam çok karışık aynı sekilde ben yememede dikkat ettim ama bütün yediklerimi benim tosun almış sanki haftaya Rendevum var daha da çok kilo aldıysa sezaryana dönücem artik

Bi ara ben de yemiyim dedim ama doktor onunla alakası yok o beslenecekse her türlü alır senden dedi sonra saldım. Sezeryan olursa bi rahatlık çöküyo zaten kaç kg olursa olsun diye :)

Bugünde sıramı savıp doğurmadım

10 güne geçmişti benimki çoktu ama genelde 1 hafta derler geçince hiçbişeyiniz kalmayacak inşallah iyi bakın açılmasın tekrar
Ne yaparsak açılır tekrar ona göre yapmim hızlıca düzelsin....

Ne yaparsak açılır tekrar ona göre yapmim hızlıca düzelsin....
Ağır iş yapan arkadaşımın ki açılmıştı ya çok üzülmüştük valla kızdıkda
Açılabiliyor yada iltihaplanabiliyor protein ile beslenmeye devam etmek lazım et ve kemik suyu süt ürünleri yarayı hızlı iyileştirecek şeyler bide dışardan bakım için yazmıştım onuda unutma

Hic is yapmiyorum paso yatış o zaman düzelir inş yogurt yiyorum bol bol probiyotikli falan, etten korkuyorum aalma etli kemik sulu çorba vs belki olabilir mantıklı

Hic is yapmiyorum paso yatış o zaman düzelir inş yogurt yiyorum bol bol probiyotikli falan, etten korkuyorum aalma etli kemik sulu çorba vs belki olabilir mantıklı
Kemik alıp kaynatın günlük iç bir kase yaralrın çabuk iyileşsin
Kemiğimi ciğerimi hoşaflık malzemeler çerezimi hepsini ayarladık bile

Kemik alıp kaynatın günlük iç bir kase yaralrın çabuk iyileşsin
Kemiğimi ciğerimi hoşaflık malzemeler çerezimi hepsini ayarladık bile
Çerez olarak ne yemeliyiz? Kemik suyu direkt kaynatıp mı içiyosunuz çorbaya mı koyuyorsunuz ve ne çorbası tavsiye edersiniz? Hoşaf da kayısı falan mı?

Kişiden kişiye değişir elbet ama şahsım adına konuşayım, bakanın varsa zor değilmiş sezaryen. Zor değil derken, elbette zor ama günlerce yatmadım 1 haftada her gün daha iyi olarak toparladım. Bir de kesinlikle doktorun tecrübesi çok önemli. Özellikle de anestezi doktoru.

Kimyon çayı iç süt de yapıyormuş.

1 hafta çok normal ya bi grip olsak bile 1 hafta sürüyor. Yani 1 ayda toparlasak bile normal, doğum yapılıyor sonuçta. Ağrısı çok olmasın içerde çok hasar olmasın da bi şekilde toparlar vücut sandığımızdan hızlı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…