- 16 Haziran 2018
- 1.210
- 2.903
- 133
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.181
Kuzum hapşuruk normal hırıltı burnu dolu temizlemelisinŞuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın
Hayırla sağlıkla en güzel zaman ne zamansa o zaman doğsun bebişler canımGrubun en son dogurani ben olacağım benden sonra olanlar bile bu hafta doğuruyor hep 11 Mart doğum günüm madem öyle bari o gün dogurayim bu kadar beklediysem.
İnsallah cnm ama cidden yoruldum yaHayırla sağlıkla en güzel zaman ne zamansa o zaman doğsun bebişler canım
Cnm 8e düştüyse güzel beslenırse düşer sarılığı, mama verıyormusun? Bızdede 13ten 8e düşmüştü bıdaha gıtmedık. Sıcaklık konusunda hiç ölçmedim evın durumuna göre anlarsın zaten, tekmi bakıyorsun? Ben kusma olayına karsı hep yan yatırdım, bi saga bi sola, alışkanlık halaa yan yatar hiç sırtüstü yatmaz, gaz olayından ötürüde yan yatırırdım.Ayy canım benım cok tesekkur ederım.toparlanmaya basladım cok sukur bas agrısıda bırden kesıldı ama aşırı şiddetliydi,sipnal olacak olan arkadaslar hazırlıklı olsun uzulmesın sakın her zorlugun bır bıtısı var.soracagım seylerı hemen soruyorumilk olarak sarılıgı 13 ten 9 a düşmüş,bidaha kontrole goturmeme gerek varmı kendılıgınden gecermı artık?
İkinci olarak doktor yebı dogan bebek üşür evi sı ak tutun dedı termostatı 26 da tutuyoruz çok mu fazla kaçta tutmalıyız?
Üçüncü olarakta geceleri hep bırımız uyanık kalıyoruz genelde kusarsa dıye bı korku var ıcımde,oyle bısey olsa duyarmıyız yoksa sessızmı olur boyle beklemeye gerek varmı?acemılık kötü bişey,hele bıde hastalandırınca sımdı herseyı dusunuyorum
Anlamadim ki öğlen öyleydi akşama düzeldi sanki anlık oldu gibi çözemedimTazyikli gelince de olabiliyor o zaman ilkk sütü el ya da pompa ile sağıp biraz azalınca vermek gerekiyor sütün azı gibi çok ve tazyikli olması da problem oluyor. Fışkırır gibi süt kusma yapar bilginize
Olabilir canım parca ihtimaline karşı olabilirBanada 1 hafta sonra kontrole gel dediler. Tabi benim durum daha farkli belki oyuzdendir. Aman cok hareket etme dinlen dikisler feci aciyor
Kizzzz ağlama bir tek senin böyle sanıyorsun belki kaygıların ağır basıyor şuan zaten çoğumuz sağlıklı dusunemiyoruz. Yeni bir insancik, dünyaya adapte olmasi lazım. o süreçte de böyle oluyor malesefŞuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın
Fazlasini kusuyorlar diye biliyorum.Benim bebegimde bugun kusmaya basladi kizlar. Emdikten 5 dk sonra biraz cikariyor. Tehlikeli biseymi acaba. Kv normal korkma diyor
Tamam canım çok teşekkür ederim deneyeceğim biSadece ucunu mu alıyorolabildiğince kahverengi alanı almasını sağlamalısın yoksa çok canın yanar kuzum
Gümüş kapak kullanırsan da havasız bırakma anne sütünü sür kapağı kapa
Kuzum inşallah acılı değildir valla doğumdan beri pek kıymetli canımBence kan pıhtılaşma tarzında bir durum için yapıldı o bana da yaptilar sağ bacaga, üşüyorum dediğimde ignenin etkisi dendi bana, kan dolaşımına bi etkisi var belli kikontrolüm yok valla şu zaman gel denmedi, dikişler 10 gün sonra tek tek düşmeye başlar dediler, bakimini anlattilar. Ateş ağrı şişme vs çok olursa bekleme gel dendi sadece. Şuan öyle bişi yok ama ped takmaya basladigimdan beri yani mesela salı dan beri takıyorum Çarşamba hastahaneye gittik çok yürüdüm belki etkisi vardır epizyonun olduğu taraf dikişim acıyo evde de ayaklandigimdan beri az daha hareketliydim bugün hep sızladı hareket ettikçe napsam bilemedim bunu fark ettigimden beri uzanmaya çalışıyorum daha çok bu 40 muhabbeti bitince duruma göre randevu alıp giderim diye düşünüyorum kontrole hiç de gidesim yok ne yalan söyleyeyim çatala cikmak işkence sjhdhdjdkdk
Geçmiş olsun canimben hiç bilmiyorum neremi ne kadar dikitler, evde de hiç ayna indirip bakmadım sordum da sayisini bile bilmiyorum, söylemediler icerden baya dikiş oldu onu biliyorum bi. benim de nasibim buymuş herhalde bu sarı kantaron yağını dikislerle mi sürüyoruz ben korkuyorum yakacak diye batikonu bile almadım her wcde duşa girer gibi sıcağa yakin suyla yikiyorum sonra iyice kuruluyorum yakmayan bir şeyse ve süreci hizlandiriyorsa alayım ben de
Randevu al yine git doktora aynısını söyle o da sana dicek ki şu zamana kadar gelmezse gel acilden suni baslayalim vs şeklinde oluyor. Benim bir tanıdığım öyle olmuş, gelmedi bebiş sancı yok bişi yok acilden gel şu zaman yatış ver falan denmiş öyle gidip doğurdudirekt acilden gitme de önce randevu al hemen bulabiliyorsan o şekilde daha iyi bir yönlendirme yaparlar canim
Yani benimki de tahmin jsnxjsjdjd dikislere vs bakacaksa vajinal muayene gerekir diye düşünüyorum onu da genelde catalda yapiyolarTamam canım çok teşekkür ederim deneyeceğim biya sol tarafı güzel alıyor ama sağ tarafı ne yaptıysam kahverengi yeri aldıramadım. Bir de ucunu bir güzel sündürüyor oyun oynuyor sanki kerata
Kuzum inşallah acılı değildir valla doğumdan beri pek kıymetli canımbana doktor 20 gün sonra dedi ama kontrol nasıl oluyor ki illa çatala çıkmak gerek mi . Eğer gerekliyse sanırım bir süre daha gidemem. Aklıma o anlar geliyor yapabileceğimi sanmıyorum
Canım hepimiz çok taze anneleriz. Bebişlerimizde bizde yeni hayatımıza adapte olmaya çalışıyoruz. Şu an yaşadığımız herşey geçici bir süreç . Bundan birkaç hafta sonra kendi düzenimizi kurmuş daha adapte bir şekilde başka şeyler konuşuyor olacağız buradaŞuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın
Birşey bulursan haberdar et gerçekten bir parmak olayı ve çatalı kaldırabileceğimi sanmıyorum . Düşüncesi bile psikolojik olarak mahvediyor beni kanım çekiliyor resmenYani benimki de tahmin jsnxjsjdjd dikislere vs bakacaksa vajinal muayene gerekir diye düşünüyorum onu da genelde catalda yapiyolarbir sıkıntı var mi vs diye. Şart midir bilmiyorum belki başka seylere de bakiyorlardir araştırayım biraz xnbbdbdjx
Yok canım bişey olmasından korkmuyorum da böyle net tarih olması başka bir anda olması beni çok telaş korku içinde yapar mı yoksa daha mı iyi olur bilemedimKorkma canım bir şey olsa bile 38 olmuşsunız artık bir de maşallah 52 cm uzun boylu bebiş
Aynen canım benim valla öyleki bavula sığamadık ama götürdüğümüz her şeyi de kullandık benimde ikinci tecrübeme dayanarak
bir de süt sağma makinesi bile götürmüştüm mesela ucu olmayanlar için büyük kolaylık kızlar 10 dk boyunca göğüste pompalama yapın mükemmel şekilde uç çıkartıyor
Yanlis alarm hemen geçti sancımBu akşam bebek hareket ettikçe sancım oluyor bakalım sabaha kadar ne olacak birde vajina kısmım kesiliyormus gibi aciyor biraz takip edeceğim.
Ederim canimBirşey bulursan haberdar et gerçekten bir parmak olayı ve çatalı kaldırabileceğimi sanmıyorum . Düşüncesi bile psikolojik olarak mahvediyor beni kanım çekiliyor resmen
Olsun bu alarmlar en son doğru çalarYanlis alarm hemen geçti sancım
Eğer annengile gittiğinde çok kalabalık misafirler olacaksa kendi evinde kalman daha mantıklı, 2 saat mesafe sezeryan için uzak bir mesafe değil normal doğum bile olsa sancin başlayınca hemen gitsen yetisirsin gayet güzel. Ama annen sende kalsın mutlaka sezeryanda bir süre annenin yanında kalması iyi olur hem senin bakımın hem bebek bakımı için. Ama asla kalabalığa girme.Kızlar sizce doğum için memlekete annemde kalmaya gitmeli miyim? Eşimle gidicem 15-20 gün sonra dönmeyi düşünüyorum. Memleket 12 saat. Bir de gelen giden çok olacak bundan biraz tedirgin oluyorum. Eşimin tarafı bizimkiler derken üzerine bi de bayram gelecek acaba sezeryanlı lohusa halimle bunalır mıyım kalabalıktan? Bebek de kalabalığa bi anda girecek. Burda da hastanem uzak 2 saat mesafede. Memlekette de hastane yine yarım saat mesafede. Sezeryan tarihi aldım burdaki hastanemden. Ne olur ne olmaz diye bikaç gün erken gidip orda beklemeyi düşündüm 2 saat mesafe uzak olursa diye. Annem ve babam da doğuma geldi yardımcı olmak için. Sizce direkt memlekete gidip doğumda annemde kalmak mı mantıklı yoksa burdaki hastanemin olduğu yere bikaç gün önce gidip sezeryan günümü beklemek mi?
Yakın akrabalar komşu vs illa ki gelecekler gelme de diyemeyiz. Durmazlar yani. Bi an acaba kalabalık ortam iyi gelir mi dedim sevdiklerim falan diye sonra canımın derdiyle upraşcam bi yandan bebek. Yazın zaten gidip kalcam 2 ay fazlasıyka akraba dozu almış olcam. Bi de annem bana mı bakcak bebeğe mi misafirle mi ilgilencek onu düşündüm. Ama kendi evimde eşim de yardım eder Annem de kalacak onu bağlayan bir şey yok şu an istediğimiz kadar kalabilir. Ben sadece sezeryan gününden önce acil bi durumum olursa su gelmesi kanama gibi o zaman yetişemezsem diye kaygılandım. Onun için de bikaç gün erken gitcem sanırım hastanemin olduğu yere. Bi yer tutup orda kalabilirim hastaneye yakın olayım diye. Fazla mı evham yaptım bilmiyorum amaEğer annengile gittiğinde çok kalabalık misafirler olacaksa kendi evinde kalman daha mantıklı, 2 saat mesafe sezeryan için uzak bir mesafe değil normal doğum bile olsa sancin başlayınca hemen gitsen yetisirsin gayet güzel. Ama annen sende kalsın mutlaka sezeryanda bir süre annenin yanında kalması iyi olur hem senin bakımın hem bebek bakımı için. Ama asla kalabalığa girme.
Hiç üzülme ilk deneyimimde aynı şeyi yaşadım çok ağladım kendimi yetersiz hissettim nasıl bir anneyim ki anne kokum bile çocuğumu sakinlestiremiyor diye lohusaligin dibini yaşadım..Şuanda oturdum hüngür hüngür aglıyorum kızlar…bebegım gecelerı aglıyordu zaten ama bugun hıc susmadı,uzerıne bı hırıltı hapsırıkta var daha bır haftalık,guya annemlerde yanımızda bır bebege bakamıyoruz o kadar kişi,cok mutsuz gecelerı aşırı aglıyor,kolık bebek mı acaba,kendımı cok uzgun hıssedıyorum bebege bakamadıgımız ıcın…neden aglarkı bır haftalık bebek bu kadar..neler yapmalıyım gaz ıcın bana bır tavsıye verın
Bebeğe süt verdikten sonra hemen dik tutma hafif verevine tutabilirsin ama bu kusma zaten fazla değil ise fazlasini atiyordur endişelenmeBenim bebegimde bugun kusmaya basladi kizlar. Emdikten 5 dk sonra biraz cikariyor. Tehlikeli biseymi acaba. Kv normal korkma diyor
Evet bence de anneniz siz de kalsın o durumda misafir istemeyebilirsiniz yazın gitmeniz daha mantıklı. 2 saat mesafeye yetisirsiniz bence önceden gitmenize gerek yok suyunuz da gelse sorun olacağını sanmıyorum ama yine de siz bilirsiniz tabi ki.Yakın akrabalar komşu vs illa ki gelecekler gelme de diyemeyiz. Durmazlar yani. Bi an acaba kalabalık ortam iyi gelir mi dedim sevdiklerim falan diye sonra canımın derdiyle upraşcam bi yandan bebek. Yazın zaten gidip kalcam 2 ay fazlasıyka akraba dozu almış olcam. Bi de annem bana mı bakcak bebeğe mi misafirle mi ilgilencek onu düşündüm. Ama kendi evimde eşim de yardım eder Annem de kalacak onu bağlayan bir şey yok şu an istediğimiz kadar kalabilir. Ben sadece sezeryan gününden önce acil bi durumum olursa su gelmesi kanama gibi o zaman yetişemezsem diye kaygılandım. Onun için de bikaç gün erken gitcem sanırım hastanemin olduğu yere. Bi yer tutup orda kalabilirim hastaneye yakın olayım diye. Fazla mı evham yaptım bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?