2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Yaa ne güzel bizimki kollarını tam kaldırıyor hafifi göbüşünü de kaldırıyor ama sürünerek bile ilerleyemiyor henüz ya. Sürekli ıhh ıhh ıhh süreç nasıl ilerledi anlat bize
Ya geçen gün fark ettim ayaklarıyla itiyor ama hava soğuk çorap giydiriyorum kayıyor çocuk belki ilerleyecek ama hava muhalefeti nedeniyle ilerleyemiyor çorap varsa çıkar ilerler belki

Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben odadan çıkmamaya da razıyım sende durumlar nasıl bilmiyorum. Hep ilgi hep gezinmek istiyor. Sırtı yere geldi mi kıyamet kopuyor. Bebeğin kız mı? Benim doktor yürüteç ve hoppala için kalça yapısını bozuyor dedi. Bir de bacaklar daha hızlı gelişiyormuş kol ve sırt o kadar gelişmediği için de faydalı değil dedi. Erkek bebeklerde testislere de zarar veriyormuş. Gel de kullan şimdi bile bile

Ayak ucu basma benim arkadaşımın kızında var şuan 4,5 yaşında. Ama hiç yürüteç kullanmadı doktora da gittiler kas kısalığı mı var diye hiç bi sorun yok. Baya balerin gibi yürüyor kız tamamen parmaklarının üzerinde. çok nadir tam tabanını basıyor.

Bi arkadaşım da dedi bunu bana. Seni anne olmak yormuyor mükemmel anne olmak yoruyor diye. Mükemmel değilim tabi ki. Bazen of diyorum sonrası vicdan azabı. Beni gören acıyor bana hareketli bebek iyi hoş da zor mu zor

Saat 12 oldu hala hic emmedi, tamam kati yiyor da onu da efsane yemedi, yarim yumurta sarisi ceyregin yarisi avakado bir bebe kasigi da erik. Ogun gbi vermek icin erken mi davrandim acaba ya, yoksa sadece dis cikartiyor diye mi emmiyor. Ya da sutum de azaldi, ondan mi acaba ki?

Bizim de geçen doğru dürüst mama içmedi ertesi gün kabız oldu. Ama senin verdiklerinde ve miktarında kabız yapacak birşey yok ben muz patates falan vermiştim

Bi arkadaşım da dedi bunu bana. Seni anne olmak yormuyor mükemmel anne olmak yoruyor diye. Mükemmel değilim tabi ki. Bazen of diyorum sonrası vicdan azabı. Beni gören acıyor bana hareketli bebek iyi hoş da zor mu zor
Bu ara o of lari ben biraz fazla yuksek sesle soyledim, gecende onun icin de bir posta agladim. Bi uyusa soyle aksam sekiz sabah 6-7 farketmez hic, gece bir kere hatta 2 uyansin hadi yine kostururum pesinde ama dun 5-6 dan fazla uyandi, ve ben bitigim yine
Bizim de geçen doğru dürüst mama içmedi ertesi gün kabız oldu. Ama senin verdiklerinde ve miktarında kabız yapacak birşey yok ben muz patates falan vermiştim
Benimki zaten hep kabiz anlamiyorum bayaa da zeytinyagi ekliyorum, hergun avakado erik veriyorum. Yogurt da yiyor, acaba yogurdu ben yapiyorum diye mi , bi arkadasim market yogurduna gecince cocugunun kabizliginin gectigini soylemisti

Hayallerımın yıkılma hızı

Dişi cıkan mınnoslarımın boyle olduktan sonra ne zaman cıktı dişleri kızlaaar?sankı yerını yapmıs geldı bana ne dersınız

Eklentiler

• IMG_9303.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_9298.webp
    12 KB · Görüntüleme: 23
Dişi cıkan mınnoslarımın boyle olduktan sonra ne zaman cıktı dişleri kızlaaar?sankı yerını yapmıs geldı bana ne dersınız
Bizim de böyle doktor kontrol etti. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedi. Eli hep ağızda dedim oral dönem normal dedi ona da. Benim dişler erken çıktı çabuk çürüdü ama genetik bizim arkadaşımın da erken çıkmış ama bi dolgusu var. Her neyse sorunun cevabı bu değil belli olmuyor yani geç de çıkabilirmiş

O zaman beklemeye devamke

Kızlae benim bebe elini kulak hizesına getirip açıp kapatıyor ya nşye yapıyor bunu acaba sşzde de var mı bu hareket

Annem bana ısrarla al diyor rahat edersin diyor da bilemiyorum ben de aşağıya çok ses gider diye istemiyorum aslında bi zararı olacağını düşünmüyorum hepimiz kullanmışız
Benim de annem soktu aklıma. Alttaki kadına ses giderse mutlu olurum ben. Benim evimde eskiden kv ile kp oturuyormuş. Rahmetli kv kanserken gürültü yapıp çok rahatsız etmiş.
Hep okurdum yorumlarda " yetemiyorum hissi var bende" diyen anneleri ve garipserdim. Hakikaten 50ye bölünmek demekmiş annelik. Birini yapsam diğeri kalıyor.
İşte o da var, güvenlil önlemini almam lazım benim de. Cam sehpa var. Onu köye yollayacağım en başta.
Ebebekte görmüştüm, bir aile yürüteç alırken çocuğu tek tek bindirdiler görevliyle birlikte. Kademeleri var ama en alt kademesi de çocuğa uygun değilse önermiyorlar,başka markaları deniyorlar
Erkek benimki. ay valla iki ucu foklu deynek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…