- 22 Eylül 2023
- 674
- 1.708
- 33
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #47.541
Ya geçen gün fark ettim ayaklarıyla itiyor ama hava soğuk çorap giydiriyorum kayıyor çocuk belki ilerleyecek ama hava muhalefeti nedeniyle ilerleyemiyorYaa ne güzelbizimki kollarını tam kaldırıyor hafifi göbüşünü de kaldırıyor ama sürünerek bile ilerleyemiyor henüz ya. Sürekli ıhh ıhh ıhh süreç nasıl ilerledi anlat bize
Kuzu kuzu meee bu kuzucullar pahali geldi bize ya biz bu kadar masrafli değildik ajshwjdhosjdjdburasi buyuk tr ya da tr kucuk amerika diyorlarcok da farkli degil cogu sey ama kuzu gercek bir luks burada dananin uc kati fiyatlar
Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben odadan çıkmamaya da razıyım sende durumlar nasıl bilmiyorum. Hep ilgi hep gezinmek istiyor. Sırtı yere geldi mi kıyamet kopuyor. Bebeğin kız mı? Benim doktor yürüteç ve hoppala için kalça yapısını bozuyor dedi. Bir de bacaklar daha hızlı gelişiyormuş kol ve sırt o kadar gelişmediği için de faydalı değil dedi. Erkek bebeklerde testislere de zarar veriyormuş. Gel de kullan şimdi bile bileKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Ayak ucu basma benim arkadaşımın kızında var şuan 4,5 yaşında. Ama hiç yürüteç kullanmadıKızlar yürüteç düşünüyor musunuz? Bir yandan ara ara iş yaparken en azından bir 10 dk kullanırım diyorum, bir yandan da ya ayak ucu basma olursa diyor içim.. Yeğenlerimde sıkıntı olmadı. Annem, abime, kardeşime ve bana da kullanmış. Ama işte her bebek de aynı olmuyor ki. Kafam karışık. Ama artık imdat yani, odadan çıkamıyorum o derece oturdum ağladım sinirden bugün
Bi arkadaşım da dedi bunu bana. Seni anne olmak yormuyor mükemmel anne olmak yoruyor diye. Mükemmel değilim tabi ki. Bazen of diyorum sonrası vicdan azabı. Beni gören acıyor banaYurutec almadim da aktivite merkezi aldim skip hopunkini. Her seyi mukemmel - kitabina uygun yapmaya calismaktan cok yoruldum ben, gunun sonunda bitmis tukenmis bir anne kaliyor geriye, zaten ne kadar cabalasam da mukemmel olmuyor hicbir sey. Bazi noktalardan esneyebiliriz bence, yurutecten geldigim noktaben de agliyordum da okurken
Bizim de geçen doğru dürüst mama içmedi ertesi gün kabız oldu. Ama senin verdiklerinde ve miktarında kabız yapacak birşey yok ben muz patates falan vermiştimSaat 12 oldu hala hic emmedi, tamam kati yiyor da onu da efsane yemedi, yarim yumurta sarisi ceyregin yarisi avakado bir bebe kasigi da erik. Ogun gbi vermek icin erken mi davrandim acaba ya, yoksa sadece dis cikartiyor diye mi emmiyor. Ya da sutum de azaldi, ondan mi acaba ki?
Bu ara o of lari ben biraz fazla yuksek sesle soyledim, gecende onun icin de bir posta agladim. Bi uyusa soyle aksam sekiz sabah 6-7 farketmez hic, gece bir kere hatta 2 uyansin hadiBi arkadaşım da dedi bunu bana. Seni anne olmak yormuyor mükemmel anne olmak yoruyor diye. Mükemmel değilim tabi ki. Bazen of diyorum sonrası vicdan azabı. Beni gören acıyor banahareketli bebek iyi hoş da zor mu zor
Benimki zaten hep kabizBizim de geçen doğru dürüst mama içmedi ertesi gün kabız oldu. Ama senin verdiklerinde ve miktarında kabız yapacak birşey yok ben muz patates falan vermiştim
Hayallerımın yıkılma hızıSeni öyle iyi anlıyorum ki. Ben odadan çıkmamaya da razıyım sende durumlar nasıl bilmiyorum. Hep ilgi hep gezinmek istiyor. Sırtı yere geldi mi kıyamet kopuyor. Bebeğin kız mı? Benim doktor yürüteç ve hoppala için kalça yapısını bozuyor dedi. Bir de bacaklar daha hızlı gelişiyormuş kol ve sırt o kadar gelişmediği için de faydalı değil dedi. Erkek bebeklerde testislere de zarar veriyormuş. Gel de kullan şimdi bile bile
Bizim de böyle doktor kontrol etti. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedi. Eli hep ağızda dedim oral dönem normal dedi ona da. Benim dişler erken çıktı çabuk çürüdü ama genetik bizim arkadaşımın da erken çıkmış ama bi dolgusu var. Her neyse sorunun cevabı bu değilDişi cıkan mınnoslarımın boyle olduktan sonra ne zaman cıktı dişleri kızlaaar?sankı yerını yapmıs geldı bana ne dersınız
O zaman beklemeye devamkeBizim de böyle doktor kontrol etti. Ne kadar geç çıkarsa o kadar iyi dedi. Eli hep ağızda dedim oral dönem normal dedi ona da. Benim dişler erken çıktı çabuk çürüdü ama genetik bizim arkadaşımın da erken çıkmış ama bi dolgusu var. Her neyse sorunun cevabı bu değilbelli olmuyor yani geç de çıkabilirmiş
Canım bizimki böyle olduktan 1 hafta sonra patlamıştıDişi cıkan mınnoslarımın boyle olduktan sonra ne zaman cıktı dişleri kızlaaar?sankı yerını yapmıs geldı bana ne dersınız
Benim de annem soktu aklıma. Alttaki kadına ses giderse mutlu olurum ben. Benim evimde eskiden kv ile kp oturuyormuş. Rahmetli kv kanserken gürültü yapıp çok rahatsız etmiş.Annem bana ısrarla al diyor rahat edersin diyor da bilemiyorum ben de aşağıya çok ses gider diye istemiyorum aslında bi zararı olacağını düşünmüyorum hepimiz kullanmışız
Hep okurdum yorumlarda " yetemiyorum hissi var bende" diyen anneleri ve garipserdim. Hakikaten 50ye bölünmek demekmiş annelik. Birini yapsam diğeri kalıyor.Yurutec almadim da aktivite merkezi aldim skip hopunkini. Her seyi mukemmel - kitabina uygun yapmaya calismaktan cok yoruldum ben, gunun sonunda bitmis tukenmis bir anne kaliyor geriye, zaten ne kadar cabalasam da mukemmel olmuyor hicbir sey. Bazi noktalardan esneyebiliriz bence, yurutecten geldigim noktaben de agliyordum da okurken
İşte o da var, güvenlil önlemini almam lazım benim de. Cam sehpa var. Onu köye yollayacağım en başta.Sürekli kullanilmaz ise ben büyük bir sorun olacagini sanmıyorum. Tabi ki kullanilan odada cekip devirebilecegi kaza olusturabilecek her şey kaldirilacaksa uygundur diyorum jsbdjdjd var bende henüz direniyoruz çıkarmamak için ama belki çıkarabilirim hiç durmadiginda verebilirim diye düşündüm
Ebebekte görmüştüm, bir aile yürüteç alırken çocuğu tek tek bindirdiler görevliyle birlikte. Kademeleri var ama en alt kademesi de çocuğa uygun değilse önermiyorlar,başka markaları deniyorlarBenimki koltuk altından tutup yürütünce parmak ucu basıyor genelde tam basmıyor, yürüteç için koyacak yerim asla yok olsa belki düşünürdüm ya ama şu anlık yok aklımızds bizim. Ucuna bassa da sonra düzelir bence, ve kademeli olanlar varmış onlardan alırsın tam basar ayağı
Erkek benimki. ay valla iki ucu foklu deynek.Seni öyle iyi anlıyorum ki. Ben odadan çıkmamaya da razıyım sende durumlar nasıl bilmiyorum. Hep ilgi hep gezinmek istiyor. Sırtı yere geldi mi kıyamet kopuyor. Bebeğin kız mı? Benim doktor yürüteç ve hoppala için kalça yapısını bozuyor dedi. Bir de bacaklar daha hızlı gelişiyormuş kol ve sırt o kadar gelişmediği için de faydalı değil dedi. Erkek bebeklerde testislere de zarar veriyormuş. Gel de kullan şimdi bile bile
Canim dis cikarken agri kulaga vurur derler, benimki de kulagini cekiyor gbi hareket yapiyor ama ac kapayi bilemedimKızlae benim bebe elini kulak hizesına getirip açıp kapatıyor ya nşye yapıyor bunu acaba sşzde de var mı bu hareket
Canım bizimki böyle olduktan 1 hafta sonra patlamıştıbizim oğlan aceleci davrandı alttan 1 tanesini 4 aylıkken yanındakinide 5 aylıkken çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?