2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
4 kilo olduğunu doğuma girerken biliyor muydunuz? Bir de ilk doğum mu?

4 olduğunu bilmiyordum bir hafta önce 3580 idi ikinci doğumum .
Bir hafta önce 3580 ise zaten haftada bebişler ortalama 300 Gr alıyor gibi. Sizinki de 420 Gr almış maşallah. 4 kilo olacağı tahmin edilmese bile az çok 4 kiloya yakın olması göz önüne bulundurulabilirdi doktorlar tarafından. Olsun sağlıkla büyüsün

38+0 da sezaryen oldum

Eskilerin kundak anlayışı deli bağlar gibi bence. onu ben de doğru bulmuyorum canım.
Saat kaçta kavuşuyorsun bebeğine Kendini iyi hisseder hissetmez yaz bize. Merakta bırakma
Evet canım ben o kundağı kastetmiştim yanlış geliyor diye. Yarım kundaklama hakkında da çok bilgim yok 7.30-08.00 de burda olun dedi doktorum yatış işlemleri yapılır sonra hazırlarlar beni alırlar girmeden yazabilirsem yazarım çıkınca da ilk fırsatta yazarım inşallah
İlk fırsatta haber edeceğim inşallah ipektoşum
fnd_50 benimde doğumum seninle yarın sabah olacak inşaAllah bugün belli oldu sağlıcakla alalım kucağımıza
Yaaaaa aynı mıyız inşallah ikimiz de sağsalim alalım kucağımıza canım benim

ay bende zombi gibiyim gecem gündüzüme karışık göğüsler iyileşti mi yaralar ne durumda senin evet şu oturuşlarımız normale döner iyileşiriz inşallah artık Evet Acelya A nın dediği gibi bezler çok rahat oluyor depend almışmıydın daha rahat edersin canım
fnd_50 benimde doğumum seninle yarın sabah olacak inşaAllah bugün belli oldu sağlıcakla alalım kucağımıza
Sağlıcakla gelsin kuzucuklar seninde güzel haberlerini bekliyoruz canım

Pamuklu bez derler ya mesela eşimin kaliteli pamuklu bir atleti vardı benim giyilmemiş daha, benim giymediğim pamuklu pijama evinde ne varsa yıkadık kestik parça parça iki üç kat edip ütüleyip ılık ılık koyuyordum mikroplarıda ölmüş oluyordu, hem çok rahat hem ağrı azalıyor hem iltihap kapma riski azalıyor hemde koku vs olmuyor istediğin kadar tutsanda

Ya benimki 24 Mart doğumum nasipse 17 martta kesiyor iğneyi sonrada kullanmayacaksın dedi sizin hangi değerler pıhtılaşma çok korkuyorum çok erken kesiyor
Ben de homozigot yok pai 4g/5g heterozigot çıktı sadece. Doğum yaptım cumartesi günü son iğneyi perşembe akşam vuruldım. Bugün pazartesi tekrar başladım 30 gün daha vurulacağım bitecek inşallah. Erken bıraktırıyor evet. 24 saat önceden kesmek yeterliymiş

Kizlar bebeginizin boyu ultrasonda oldugu gibimiydi ben 38+4 50 cm dedi doktor gecen hafta da 50 cm idi hic uzamiyor mu ya acaba?

Doktor 5 kiloya çıkabilir 40 haftayı doldurursa demişti bilgim vardı fakat ihtimal vermedim o çünkü iki hafta art arda 3 buçuk kilo ölçüm yapıldı . Ben ne olursa olsun kabul ediyordum zaten Allah gönlüme göre verdi sadece kakasını yemiş maalesef

Kaçıncı haftada doğum yaptınız kendi gelmedi yani sanırım değil mi

Eklentiler

• IMG_4003.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_4005.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 23
Kakasını yiyince ne yapılıyor küvöze mi aldılar yoksa kaç haftalıktı tam olarak doğumu

Aminnn

Aminnn tamam inşaAllah

Kızlar bısey sorcam sımdı 10 gunluk oldu mınnak,bakıyor ama bılınclı baktıgını dusunmuyorum bısey dıkkatımı cektı gozunu kırpmıyor bakarken normalmı bu.
Sana bişe diyim mi benimki tv ye bakıyor şok oluyorum hemen yönünü değiştiriyorum çok fenalar çok göz kırpışı hiç dikkatimi çekmemişti sen de takılma kuzum o kadar daha minicikler

Ben bunu hamilelik te yaptım lohusadada gereklimi ama kan olursa o lekeler ile uğraşmak can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…