2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ceviz veriliyor mu ya bende vercem de un halinr getirip oluyor mu öyle
Yeppo cam rende ile rendeleyip veriliyormus
Ben de activia ile mayaladım bu defa oldu gibi sanki daha doğrusu sonuncuyu eşim mayaladı ben beceremeyince artık o da olmasaydı mayalama makinesi alacaktık
Ben makineyle yapiyorum djdjdjdjdj ona ragmen ikinci olmadi ahahahah
Baya yüksekmiş nsbanehehwjwjkdkckf eşim asla bu parayı vermez buna ki bence de fazla dnndndnejwkwlsldpx
İkinci ellere bakin bence ya, aldiginiz fiyata da geri satarsiniz

Kizlar bebegine demir olarak vegaferon kullanan varmi. Saglikocagindan vermislerdi henuz baslamadim. Baslamayi dusunuyorum ama yan etksi varmi diye kullanan varsa sormak istedim

Yeppo cam rende ile rendeleyip veriliyormus

Ben makineyle yapiyorum djdjdjdjdj ona ragmen ikinci olmadi ahahahah

İkinci ellere bakin bence ya, aldiginiz fiyata da geri satarsiniz
Ayyy hemen akşama vereyim aklımda o kadar çok şey var ki bamya mı versem cevizli kayısılı muhallebi mi yapsma yopurt mu versem bamyaya ilik mi koysam vs vs cevize çok sevindim ve mutlu oldum ama

Benim de sınırım 37.7 ilk menenjitte 37.7 olunca vermiştim. Bakalım bugün kaça çıkacak
Evrene güzel enerjiler salıyoruz ve kendimizi rahat bırakıyoruz
Görüntülü konuşmayı hepimiz yapıyoruz canım, zaten bir yerden sonra bebeler sıkılıyor bir şey olmaz bence ondan
Benimki de karıştırınca bitiremedi

Aslında yoğurt evet kurtarıcı ama alerji olacak diye korkuyorum bir de iki defa mayaladım olmadı bu 3. Oldu
Kızzz bir yoğurt mayalamışımmmm offf yeminle kavanozdan düşmedi öyle tutmuş ama bir daha tutar mı emin değilim ben marketten sek pastörize süt aldım 2 tane, e bebekten de prebiyotik toz yoğurt mayası aldım, sütü güzelce kaynattım, tekrar tekrar birkaç dk kaynattım sonra soğuması için kaba aldım, ısıyı ateşölçerle ölçtüm ve 43 dereceye kadar soğuyınca (ideal maya tutma ısısı 42-45 dereceymiş) mayayı kattım içine karıştırdım.. kızıma 3 tane minik kavanoza koydum ağzını kapattım, kalanı da kapta onun da ağzını kapattım.. 8 saat battaniye altında kaldı, dolaba kaldırınca da 24 saat ellemedim mükemmel olmuş ama aynı şekilde tekrar tutturabilecek miyim ondan emin değilim
Hey maşallahhhhh o sırada sadece kabak , havuç ve yoğurt veren bneee

Aman canım Sakarya tarafındakilere çok dikkat edin, oralarda çok dolandırıcı oluyor aman gözünüzü 4 açın.. kaç tane arkadaşımın parası gitti Sakarya bungalovlar yüzünden..

Canim benim bebis grubun en yaslisi biraz geriden geldik hatta herkesle birlikte basladim sonra ama 3 gun falan dinlemeden bam bam oldu, esimi zor tututorum piarasa falan sokacak cocugun agzina ayni gun 3 yemek tanitcak sjsjsjsj

Ayyy maşallah şifa olsun kuzuya hep öyle tutar inşallah
Evet sapanca beni de korkutuyor. İnsna otele gitmek istemiyor bebekle kalabalığa skain bir yer olsum diyor onlarda çok riskli kaldık Ankaranın bozkırına

Canım benim bebeto da asla durmuyor ya valla akşam olunca haşatım çıkmış oluyor durdurmak oyalamak için bulduğun yöntem okursa haber bekliyorum erkek mi seninki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…