2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bebiş aşırı emiyorsa mastiti engellemez mi ki acaba canim benim de kabuklu yaraya dönüyordu ben o lanolini sürüp streçledim sürekli streci de degistik her emzirmede yavaş yavaş toparladı denemek istersen diye diyorum başka fikrim yok

Olsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkd

Olsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkd
Evet başımda beterdi ilkinde dedim bu sefer eşime kesinlikle istemiyorum hastaneye gelip görüp gideceklerse gelsinler evde lohusa lohusa çekmem haberin olsun dedim zaten gelmeyecekler dedi isabet olur dedim ama sağolsun oğlundan almış tüm haberleri ona da parladım sen niye laf veriyorsun dedim ya benimki de iyi niyetli görüyor bu durumu oturup dedikodu yapmış anasıyla resmen Bir de kaynanan geldi mi sen mi bakıyorsun çocuklara mesaja bak oğluna kıyamamış resmen

3 gün sonra

Kızlar ben taburcu olurken doktorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti, bugün kontrolüm var. Neye bakacak ne yapacak bilgisi olan var mı? Dikişe mi bakacak acaba sadece?
BAna 1 hafra sonra kontrole gel demislerdi. Bugun kontrolum vardi. Ben dikişe bakcak zannediyordum ama ultrasonla bakti parca kalmsmi kanama varmi diye

Hiç aşağı inmiyor karnım mide yanmalarım geçmişti tekrar feci bir şekilde geri döndü
Bebek yukarı çıktı sanki galiba ağzımdan çıkacağını sanıyor

Hiç kimse benim kadar hamile değilen ufak belirti yok yarın kontrole gideceğim suyu muyu herseyi iyiyse cumartesi gününe kadar bekleyip eğitim araştırma Hastanesi'nin aciline gideceğim eğer yarın suyu vs bı problem görürse bekleme derse de yarın akşam gideceğim acile.Yarin tam 40 haftam doluyor.

Benim de 2. Gün damla damla gelmeye başladı bebeğim emiyor ama ağzına giden bi şey var mı bilmiyorum açıkcası bugün pompayla da sağım yapmaya başlayacağım teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…