- 22 Ekim 2024
- 4.184
- 9.982
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #31.961
Bebiş aşırı emiyorsa mastiti engellemez mi ki acabaKızlar ben mastit olma yolunda gidiyorum çok fenayım ateşim tavan halsizim çocuk aşırı obur şiddetli çekşyor napıcam bu yaralar hızlı nasıl iyileşecek asla ağzına koyamıyorum korkudan göğsümü sütü elimle sağmaya çalıştım makineden de korktum kabuklu yara oldu bildiğiniz
Olsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkdEvet çok daha rahat ediyorsun hastanede hadi hayırlısı canım az kaldı sağlıcakla
Maşallah ne güzel insanlar var benimki de gelmedi bu sefer olduğu yerden yetişiyor oğluna attığı mesajları gördümyanında kim kaldı, kaynanan da orda mı , ilk 6 ay anne sütü falan filan oturduğu yerden tüm merak ettiklerinin cevabını almış gelmesine gerek kalmadı
Hadi sağlıcakla canım ne yaptınız girdin mi sezeryanaKızlar bebişin kilosundan dolayı doktor bugün direkt sezaryenle alalım diyor. Dua edin lütfen
Evet başımda beterdi ilkinde dedim bu sefer eşime kesinlikle istemiyorum hastaneye gelip görüp gideceklerse gelsinler evde lohusa lohusa çekmem haberin olsun dedim zaten gelmeyecekler dedi isabet olur dedim ama sağolsun oğlundan almış tüm haberleri ona da parladım sen niye laf veriyorsun dedim ya benimki de iyi niyetli görüyor bu durumu oturup dedikodu yapmış anasıyla resmenOlsun en azından karşında olup yapmasından iyidir boşver jsbdjsjdkdjdkdkd
Bana pazar sabah taburcu edicem dedi canim 2 gecelik demekkiKlinikse eğer doktorun hastanelerle ilgili bilgi verir kuzum. Benim de klinik doktorumun anlaşmalı olduğu hastanelerden biri 2 gecelik fiyat. Biri tek gecelik. Doktorum da zaten hastalarım genelde 1 gece kalıyor dedi
3 gün sonraAaaa bana da oldu dün gece aynısı sabaha kadar uyuyamadım tekrar tekrar olacak diye. Boşluğuma geldi hatta beklemiyordum öyle bir şey bir anda çok fena bagırdımvajinamda da aşırı dolgunluk hissi vardı sanki bebek tamamen oraya toplanmış gibi. Ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba?
Hadi hayırlısı o zaman yakın demek ki benimde3 gün sonra
BAna 1 hafra sonra kontrole gel demislerdi. Bugun kontrolum vardi. Ben dikişe bakcak zannediyordum ama ultrasonla bakti parca kalmsmi kanama varmi diyeKızlar ben taburcu olurken doktorum 2 hafta sonra kontrole gel demişti, bugün kontrolüm var. Neye bakacak ne yapacak bilgisi olan var mı? Dikişe mi bakacak acaba sadece?
10 martta doğum yaptım.3. Günüm bugünKaçıncı gününüz bugün?
11 bucuk gibi girdi hala haber yok maalesef
Maalesef bir haber almadım
Az bi kaç kişi kaldı Mart'ta doğuracakAy yarın kontrolümmm var çok heyecanlı. Son kontrol
Ben de bu gidişle nisana kaycam herhalde diye düşünüyorumAz bi kaç kişi kaldı Mart'ta doğuracakbi de Nisan analarindan da kaymalar olur diye düşünüyorum djndndndndjd
Evet martın çoğu şubata kaydıAz bi kaç kişi kaldı Mart'ta doğuracakbi de Nisan analarindan da kaymalar olur diye düşünüyorum djndndndndjd
Bende nisana doğru kayıyorumEvet martın çoğu şubata kaydı
Nöbetçi hamilelik görevimi sürdürüyorum halen bakalım ne zaman görevim bitecekAz bi kaç kişi kaldı Mart'ta doğuracakbi de Nisan analarindan da kaymalar olur diye düşünüyorum djndndndndjd
Ben de bu gidişle nisana kaycam herhalde diye düşünüyorum
Benim de 2. Gün damla damla gelmeye başladı bebeğim emiyor ama ağzına giden bi şey var mı bilmiyorum açıkcası bugün pompayla da sağım yapmaya başlayacağım teşekkür ederimmNormal zaten önce damla damla geliyor sezaryende özellikle ikinci üçüncü gün baya iniyor el pompası ile sağmak vs arttırıyor ama yine de ilk sütü emsin çok faydalı diye söylüyorlar orada tartıl yetmiyorsa mama verirler ama ilk iki üç gün yetmemesi sütün olmadığı değil tam inmediğinden korkma emzirdikçe gelecek çok kafana takarsan sağarak şnmesine yardımcı olabilir sağdığını kaşık biberon ya da şırınga ile verebilirsin ben el pompası ile sağarak indirmiştim 3. Gün oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?