- 9 Ağustos 2016
- 7.621
- 24.478
- 348
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #32.001
Vallah ilk bebe hediye mediye yok ortada hxjcjnv ben alcam ona herhalde jcjcMaşallahbizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok
Kolik dueumu mu acaba bilmiyorum kiAkşamları benim bebişe bişey oluyor asla durmuyor kızlae ya, kucağımda duruyor bıraktığım an bas bas bağırıyor kıpkırmızı oluyor
Bazi doktorlar önermiyordu onu da kullanim yanlisligindan dolayi sanirim. Bu konuda da fikrim yokSling kullanmaya ne zaman başlayabilirim sizce?
Öyle deme o da baba oluyor sonuçta kwbshsnnsnsbssnsnVallah ilk bebe hediye mediye yok ortada hxjcjnv ben alcam ona herhalde jcjc
Kendine bi güzellik yap ve bi ajdayla o robotu al vabahbs dünyanın en iyi şeyiiiiOlsundu bidakine kiz olur belki ndndndbdndndn bana da robot süpürge veya ajda diyoduk ajdayi kv tarafi ve kendi annemler alsin sen robot al demiştim ama ajda aldi kocam -yatirimlik- snbddjbdjdjdd kv ailesi de birlesip Ajda aldılar, kendi anam da bu ayı atlatinca alırım dedi biraz sıkışıklar ev kredisi vs ksndjsndjd bakalım alacaklar miolan robot supurgeme oldu jdnxjdndjd neyse onu da biraz borç azalınca aldiririm taksitle
O taşıyıp doğursun o zaman bdnncncÖyle deme o da baba oluyor sonuçta kwbshsnnsnsbssnsn
Yok kiz dursun ajda robotu ayrıca aldiricam bu iki haftada son günler hariç son ay da dahil hep o yapti temizliği sağolsun anlamıştır artık zorluğunu bsdbdbdbdsdbjd en son ağlıyordu mutfak işindenKendine bi güzellik yap ve bi ajdayla o robotu al vabahbs dünyanın en iyi şeyiiii
Ben son ay diyodum keşke ben taşıyorum bari sen dogursan diye dnndjdndjdjdhndO taşıyıp doğursun o zaman bdnncnc
Asıl ilk bebe de alınmalı ya en azından hevesi varVallah ilk bebe hediye mediye yok ortada hxjcjnv ben alcam ona herhalde jcjc
Diğil mi çok zor birşey oluyor BABAÖyle deme o da baba oluyor sonuçta kwbshsnnsnsbssnsn
O zaman robotu da kiwi falan mı alacakAşko valla kocam bana robot mu istersin telefon mu dedi ama öyle iPhone 15 falan bekleme dedi. Kamerası güzel olsun yeter dedim kim bilir ne zaman alacak ey gidim
Ne güzel en azından seçiyorsunBen hediyeye bakıyorum
Kendi bakıyormuş; bana bırak ben seçeyim dedim.
Kız beklediğim için takı bakıyorum, büyüyünce ona vereceğim aile yadigarı gibi duygusal bir anlamı da olsun istiyorum.
Nerden temin edebilirimHerkese aynı şeyi yazıyorum. Sarı kantaron merheminde buldum ben şifayı. Yaraya hemen fayda ediyor,yumuşatıyor meme ucunu.
Bol bol yer silme egzersizi yap bide vajinaya yapılan masaj dan hurma da yiyebilirsinHadi hayırlısı o zaman yakın demek ki benimde
Kız maşallah ne hediyeler gelmiş genede düşünülmüşOlsundu bidakine kiz olur belki ndndndbdndndn bana da robot süpürge veya ajda diyoduk ajdayi kv tarafi ve kendi annemler alsin sen robot al demiştim ama ajda aldi kocam -yatirimlik- snbddjbdjdjdd kv ailesi de birlesip Ajda aldılar, kendi anam da bu ayı atlatinca alırım dedi biraz sıkışıklar ev kredisi vs ksndjsndjd bakalım alacaklar miolan robot supurgeme oldu jdnxjdndjd neyse onu da biraz borç azalınca aldiririm taksitle
Yok robot yok ben telefon seçtim shsshshAsıl ilk bebe de alınmalı ya en azından hevesi var
Diğil mi çok zor birşey oluyor BABAbu dünyada en kolay ne olunuyor deseler baba derim heralde
O zaman robotu da kiwi falan mı alacak
Ne güzel en azından seçiyorsun
Ne hediyesi kiz kocam ilerde ev alirsak pesineata verme peşinde snbdjsndjddjdj o zamana kadar ben takcam işte jsbdjjdjdjd esimin iki kardeşi anası babası da bebeğe takmak yerine bana birlesip bilenzik yapmayi tercih ettiler. Annemin olayı da şu abime bu zamana kadar iki ev parası yedirmistir batirdi kuruttu sinirlendigim için kimse yapmasa da sen yap diyodum (eskidenKız maşallah ne hediyeler gelmiş genede düşünülmüşhiç yoktan (Ben) iyidir
Bu teklifi ben de yaptım da eşim be doğumhane ne ameliyathane hiçbirine girebilecek gibi değilBen son ay diyodum keşke ben taşıyorum bari sen dogursan diye dnndjdndjdjdhnd
Ben doktora sordum da eş almıyolarmışBu teklifi ben de yaptım da eşim be doğumhane ne ameliyathane hiçbirine girebilecek gibi değilhevesim kursağımda kaldı
Evet evet artık zamanı geldi hepsini yapacağımBol bol yer silme egzersizi yap bide vajinaya yapılan masaj dan hurma da yiyebilirsin
O zaman bizde düşüncesi bile yokMaşallahbizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok
Ne kadar uzak o kadar iyiSeni uzaktan sevmek aşkların en güzeliii diye bir şarkı vardı demi
Gözlerinde anneleri bir melek çünküEşlerimiz niye bu kadar iyi niyetli yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?