2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Vallah ilk bebe hediye mediye yok ortada hxjcjnv ben alcam ona herhalde jcjc

Akşamları benim bebişe bişey oluyor asla durmuyor kızlae ya, kucağımda duruyor bıraktığım an bas bas bağırıyor kıpkırmızı oluyor
Kolik dueumu mu acaba bilmiyorum ki
Sling kullanmaya ne zaman başlayabilirim sizce?
Bazi doktorlar önermiyordu onu da kullanim yanlisligindan dolayi sanirim. Bu konuda da fikrim yok cahilligimle veda ediyorum chate

Kendine bi güzellik yap ve bi ajdayla o robotu al vabahbs dünyanın en iyi şeyiiii

Kendine bi güzellik yap ve bi ajdayla o robotu al vabahbs dünyanın en iyi şeyiiii
Yok kiz dursun ajda robotu ayrıca aldiricam bu iki haftada son günler hariç son ay da dahil hep o yapti temizliği sağolsun anlamıştır artık zorluğunu bsdbdbdbdsdbjd en son ağlıyordu mutfak işinden

Vallah ilk bebe hediye mediye yok ortada hxjcjnv ben alcam ona herhalde jcjc
Asıl ilk bebe de alınmalı ya en azından hevesi var
Öyle deme o da baba oluyor sonuçta kwbshsnnsnsbssnsn
Diğil mi çok zor birşey oluyor BABA bu dünyada en kolay ne olunuyor deseler baba derim heralde
Aşko valla kocam bana robot mu istersin telefon mu dedi ama öyle iPhone 15 falan bekleme dedi. Kamerası güzel olsun yeter dedim kim bilir ne zaman alacak ey gidim
O zaman robotu da kiwi falan mı alacak
Ben hediyeye bakıyorum
Kendi bakıyormuş; bana bırak ben seçeyim dedim.
Kız beklediğim için takı bakıyorum, büyüyünce ona vereceğim aile yadigarı gibi duygusal bir anlamı da olsun istiyorum.
Ne güzel en azından seçiyorsun

Kız maşallah ne hediyeler gelmiş genede düşünülmüş hiç yoktan (Ben) iyidir

Kız maşallah ne hediyeler gelmiş genede düşünülmüş hiç yoktan (Ben) iyidir
Ne hediyesi kiz kocam ilerde ev alirsak pesineata verme peşinde snbdjsndjddjdj o zamana kadar ben takcam işte jsbdjjdjdjd esimin iki kardeşi anası babası da bebeğe takmak yerine bana birlesip bilenzik yapmayi tercih ettiler. Annemin olayı da şu abime bu zamana kadar iki ev parası yedirmistir batirdi kuruttu sinirlendigim için kimse yapmasa da sen yap diyodum (eskiden ) ama zaten yapmak istiyomuş öyle oldu yani o da aynı şekilde bebişe takmayip bana takacakmis biraz hevesimi alayım çok sevmiyorum bilezik ama bunlar hos duruyor

O zaman bizde düşüncesi bile yok

Bebeme ne güzel uyuyor uyuyor dediler bozuldu çocuk yav.... Gazdan mi anlayamıyorum çıkaramıyor kucağıma alıyorum gazı unutup uyumaya başlıyor jsbdjsjdhdbdj yatiriyorum bidaha gaz yüzünden uyanıyor kısır döngü bu gün boyu böyle oldu. Bir saattir de aynı bakalım gece uyuyacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…