2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim de 2. Gün damla damla gelmeye başladı bebeğim emiyor ama ağzına giden bi şey var mı bilmiyorum açıkcası bugün pompayla da sağım yapmaya başlayacağım teşekkür ederimm
Bugün sağınca da az çıkabilir moralimizi bozmak yok sağma artı emme devam ettikçe yarın öbür güne artar

Nilikom34 bebek çok emince de çok üretim oluyor o da süt aşırılığından mastit yapıyor elle sağmak yetersiz kalabiliyor makineden korkmayın önce varsa masaj ayarında sonra da düşükten başlayarak sağıp arttırın mastit sıkıntılı bir süreç antibiyotik seviyesine gelmemeye çalışın

Herkese aynı şeyi yazıyorum. Sarı kantaron merheminde buldum ben şifayı. Yaraya hemen fayda ediyor,yumuşatıyor meme ucunu.

Seni uzaktan sevmek aşkların en güzeliii diye bir şarkı vardı demi

Eşlerimiz niye bu kadar iyi niyetli yaa

Oo maşallah inşallah kolay olur cinsiyetleri ne isteyerek mi oldu 4. bol dua edin. Yaşınız 36 en azından
Her zaman niyetimiz 3du artık tamam diyorduk ama 4. Sürpriz oldu 4 ude erkek esimin genlerinde x kromozomu yokmuş diye dalga konumuz Allah hepimizin yardimcisi olsun

Her zaman niyetimiz 3du artık tamam diyorduk ama 4. Sürpriz oldu 4 ude erkek esimin genlerinde x kromozomu yokmuş diye dalga konumuz Allah hepimizin yardimcisi olsun
Maşallah bizim sonumuzda o yolda ilerliyor gibi eşim deli gbii kız istiyor ama olmuyor bide suçlusu benmişim gibi kız doğursaydın sana bilezik alacaktım diyor sanki kızı karnımda bunu poşette taşıyorum
Buarada eşi hediye alan varmı ben erkek doğurduğum için hediye yok

Kızlar bebekler ne zaman yastık kullanmaya başlar beni bilgilendirirseniz sevinirim
APA yastık önermiyor sanırım 2 yaşa kadar
Ama ben burun tıkanıklığından dolayı çok hafif başını kaldırdım ara ara
Şimdi bir yaşında ve yastık çok seviyor kendi istediği için yatırdım şimdi

Benim kv eşime demiş yavaş yavaş yastiga baslicaksinz. Bende erken oldgunu dusundum ama tam bilgi sahibi degilim tabi

Aşko valla kocam bana robot mu istersin telefon mu dedi ama öyle iPhone 15 falan bekleme dedi. Kamerası güzel olsun yeter dedim kim bilir ne zaman alacak ey gidim

Ben hediyeye bakıyorum
Kendi bakıyormuş; bana bırak ben seçeyim dedim.
Kız beklediğim için takı bakıyorum, büyüyünce ona vereceğim aile yadigarı gibi duygusal bir anlamı da olsun istiyorum.

Olsundu bidakine kiz olur belki ndndndbdndndn bana da robot süpürge veya ajda diyoduk ajdayi kv tarafi ve kendi annemler alsin sen robot al demiştim ama ajda aldi kocam -yatirimlik- snbddjbdjdjdd kv ailesi de birlesip Ajda aldılar, kendi anam da bu ayı atlatinca alırım dedi biraz sıkışıklar ev kredisi vs ksndjsndjd bakalım alacaklar mi olan robot supurgeme oldu jdnxjdndjd neyse onu da biraz borç azalınca aldiririm taksitle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…