2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ahahah o homurdanmalar geçiyor bir süre sonra .Oğlum t-rex gibi ses çıkarıyor diyordu

Kızlar benşm bebeğim 20 günlük başta sarılık riskinden dolayı mama destekli gittik tabi biberonla verdik diye memeyi istemedi hemen silikon uç aldım onunla tuttu ama iki dakika çekiyor bırakıyor ağlıyor mama istiyor sütüm de çok yok zaten neler yedim içtim artmadı sağınca iki memeden 30-50 cm arası çıkıyor ama memede durmuyor fazla işte ya uyuyor ya bırakıp ağlıyor mama veriyorum artık pes etmek üzeretim böyle ne o keyif alıyor ne ben emzirmek işkence oldu su gibi oluyorum zaten silikon meme ucunj tutturmak ayrı dert tam tutuyor kayıyor bidaha sinirleniyor felan ay sıkıldım gerçekten mama ile devam edcem sanırım arada sağıp veririm sütümü ama zaten azalığ biter çok yok zaten

Kızlar sızın bebelerde uyurken bazen horlıyormu ınleme falan.bıde arada bogazına bısey kacmıs gıbı hıık hıık yapıyor,varmı sızdede
Bu inleme sorusunu birisi doktora sormuştu instagramda doktora götürün dedi solunumla ilgili olabilir dedi. Ama inleme gazdan da olabilir Gaz sancısından

Sen bensin arkadaşım bıktım usandım bende

Sen bensin arkadaşım bıktım usandım bende
Siz nasıl ilerliyorsunuz ya bugün valla emsirmedim sinir olduk artık mama vercem diye karar aldım dayanamıyorum açıp memeyi denemek istiyorum ama sinirim bozulacak hiç uğraşma diyorum kendime muhtemelen yarına göğüslerim biraz dolacak onu da sağıp veririm artık öyle öyle azlığ biter bitsin ya gerçekten artık usandım üf

İlerleyemiyorum ki bir aylık tam pilates topunda sadece sağ memeyi aliyodu artik onuda almıyor silikonla cinnet geçiriyorum çok hareketli elleri kolları durmuyo sürekli kayıyor bu sefer ağlama krizine giriyor yani işkence aç kalmasın diye biberon veriyorum aç bırak diyolar tutar son bir eds deneyeyim dedim belki silikon uç degisirim dedim danışmanlık alayım dedim bir sürü şey diyorum iyi değilim doğurmak neymiş bunun yanında geçen gece çocuğu tutup sallarken eşim aldı elimden ne istiyosun var işte meme var süt var al işte

Ay aynı gün doğurmuşuzz
Kızlar sızın bebelerde uyurken bazen horlıyormu ınleme falan.bıde arada bogazına bısey kacmıs gıbı hıık hıık yapıyor,varmı sızdede
Ya evet hık hık yapıyor korkutuyor beniii

Kendimi eksik hissediyorum tam olarak bu memelerimden de zorum çok bugün artık az yiyeyim şişmesin dedim
Benim ilk bebeğim de öyleydi iki ay zorla emdi bunun gibi silikon uçla zorla mama takviyeli tabi iki ay kendimi hırpaladım ağladım ten tene temaslar duşlar neler yapmadım ki ama bunda da aynı gidişat o yüzden sinirlerimi bozmak istemiyorum kızım da aşırı sağlıklı mama ile büyüdü maşaşlahk var oğlumda artık mama ile nüyüsün napayım ha kızımda da işte geceden sabaha göğüslerim doluyordu sağıyordum rahatsız olunca sonra zaten azaldı daha şişmeyince rahatsız olmayınca ellemedim bitti. Yani insanın gerçekten sinirim bozuluyor eşim de ver mama yı kendini heder ettin artık yeter gece gündüz uyumayıp meme ile uğraşıyorsun canına yazık dedi gerçekten kızılla ilgilenemiyorum sinir stres terlemekten öldüm daha bırakcam mama ile devam siz de sıkmayın kendinizi bazen gerçekten naparsak yapalım olmuyor kim istemez emzirmeyi ama işkenceye dönünce de daha kötü oluyor bebeğe de yansıyor

Bende birtek eds denemedim bu hafta deneyecektim onu da medikalciler de yoktu istetelim dediler daha o gelene kadar ben pes etmiş bulunduk üf o da geçici çare biraz araştırdım ona da alışınca bebek yine onsız memede durmuyormuş

Siz emzirme sorununu astiniz galiba biberonla meme aynı anda gidiyor mu benimki heepten almaz oldu memeyi
Benim de aynı sorun oldu hatta bu yüzden sütüm azaldı ya da stres bilmiyorum bugün emzirme danışmanına gittim ince kablo gibi ver şey verdi mamayı ya da emzirdiiim sütün içine koyuyorum bir ucunu mememe takıyorum bebek ordan çekiyor biberona göre daha zor ama meme reddi için daha mantıklı deneyebilirsiniz inşallah çözüm olur

Benim bebe de meme reddi yaptı sadece silikonla az bir şey emiyordu ama genelde uyuyor çekmiyor. Ben sağarak devam ediyorum çok yorucu evet ama gittiği yere kadar artık. Günde max 3-4 kere de mama veriyorım bazen günde 1 oluyor. Çok sağmaya vaktim olmuyorsa mama veriyorum yani. Geçenlerde uykuluyken çıplak mememi tuttu ama yine pek çekmedi, olmuyor yapacak bişeyim yok

Ben de acile gittim antibiyotik verdi. Ağrım yok ama ateş titreme vücüt ağrısı terleme var inşallah düzelir seninki de geçmiş olsun
Sana da çok geçmiş olsun. Çok şükür ağrın yokmuş ağrısı çok kötü çünkü. Umadım böylece atlatırsın

Aynen benim de aynısı ben de mümkün oldukça sağarım gerisinde mama veririm yapacak birşey tok sağmak için vakit lazım evde bir çocuğum daha var benim de okula gidiyor hazırla beslenmesi giydirmesi kahvaltısı valla öyle günde iki kere anca sağıyorum zaten çok süt de yok benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…