- 23 Eylül 2021
- 229
- 268
- 53
- 32
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.601
Silikonun markası nedirArada deniyorum bi kere anlamadi emdi hatta baya ama sonra bi daha silikonsuz emmediugrasayim biraz daha
Ben de öyle düsünüyordum. Evde deniyordum ben de 1 kere tutturabilmiştim. Sonra olmadı silikon uc denedim sonra amaan dedim sağdım biberonla verdim uzun süre. Mastit olunca tekrar silikon ucsuz ver dediler. Kadın tutmayı gösterdi cocuk tutmadı. Cocuğunla konus dedi ben konustukca beni dinledi tuttu emmeye başladı aşırı şaşırdım. 20 gündürde hiç silikon uc kullanmadım. Kucağına aldığında göğsüne yaklastırdığında konus hafif ses tonuyla göğüs ucunu burnuna dudak üstüyle burun arasındaki yere değdir. Ağzını kocaman actığı anda göğsünü sok ağzına zorlasada dene. Benim ki şimdi bile süt akınca göğüs kaygan olunca tutamıyor kavga dövüs derken konusarak tutturuyorum.Arada deniyorum bi kere anlamadi emdi hatta baya ama sonra bi daha silikonsuz emmediugrasayim biraz daha
Biberonla verince onun akışına alışmadı mı bende biberon ile veriyorum memeyi de silikon ile tutuyor ama iki çekip bırakıyor üç dakika beş dakika zorla tutuyorum memede ama o biberon akışı yok diye bırakıyor ağlıyor mama veriyorum siz nasıl yaptınız tek meme ile doyuyor mu sütünüz nasıl benim galiba sütüm de az ya yani emzirirken diğer göğsünüz akıyor mu sütü çok olanlar öyle oluyormuş benim hiç öyle olmuyorBen de öyle düsünüyordum. Evde deniyordum ben de 1 kere tutturabilmiştim. Sonra olmadı silikon uc denedim sonra amaan dedim sağdım biberonla verdim uzun süre. Mastit olunca tekrar silikon ucsuz ver dediler. Kadın tutmayı gösterdi cocuk tutmadı. Cocuğunla konus dedi ben konustukca beni dinledi tuttu emmeye başladı aşırı şaşırdım. 20 gündürde hiç silikon uc kullanmadım. Kucağına aldığında göğsüne yaklastırdığında konus hafif ses tonuyla göğüs ucunu burnuna dudak üstüyle burun arasındaki yere değdir. Ağzını kocaman actığı anda göğsünü sok ağzına zorlasada dene. Benim ki şimdi bile süt akınca göğüs kaygan olunca tutamıyor kavga dövüs derken konusarak tutturuyorum.benim göğüs ucumda hiç yok bu arada
İnşallah güzel haberlerle gelirimSonucunu yazarsanız çok sevinirim eds diyolar bu sisteme bende bunu denemeyi düşünüyorum bakalım ne olur
Evet göğsüm ilk başta cok hızlı akıyor birini emzirirken diğeride akıyor göğüs kalkanı takıyorum ona doluyor. Genelde tek meme emiyor bazen ikisini emiyor. Memede uyuyor bazen bende emdikten sonra ilk emdiği göğsü sağıyorum. Son süt besleyici olan kısmıymıs onu biberonla veriyorum.Biberonla verince onun akışına alışmadı mı bende biberon ile veriyorum memeyi de silikon ile tutuyor ama iki çekip bırakıyor üç dakika beş dakika zorla tutuyorum memede ama o biberon akışı yok diye bırakıyor ağlıyor mama veriyorum siz nasıl yaptınız tek meme ile doyuyor mu sütünüz nasıl benim galiba sütüm de az ya yani emzirirken diğer göğsünüz akıyor mu sütü çok olanlar öyle oluyormuş benim hiç öyle olmuyor
Sen elinden geleni yapıyorsun hepimiz yapıyoruz. İçin rahat olsun öyle yada böyle büyüyorlar. Mama alıyor diye kimse kötü anne olmuyor. Benimde sütüm çok fazla ama bebeğim kiloyu iyi alamıyor. Sürekli mastit oluyorum. 1 kere daha olursa emzirmeyi kesecekler. Cocuğa sütüm varken mama verilecek mesela. 3 kere antibiyotik tedavisi aldım ölümden döndüm her seferinde hastane yattım. Bu son dediler son kez deniycez. Mastit tekrarlarsa başka çaremiz kalmadı anne sütüni bitirecez dediler.Bende artık mama verşyorum arada göğsünü sağıyorum ama az da olsa emiyor diye de aklım hala emzirmede acaba yapar mıydı olur muydu diye diye kendimi yiyorum
Aynın aynı yatağa koydugun anda az önce o uyumuyormuş gibi gözlerini açıp çipil çipil bakmakAtak haftasından bildiriyorum, gece krizi ve mızmızlanma, gündüz uykusu outyatakta uyumak anneyi emzik olarak kullanmak sadece memede uyumak anneye koala gibi yapışmak
Evet yaşlılar gibi arada hıııııghh hıııghhh diye sesler geliyor diyorum noluyorKızlar sızın bebelerde uyurken bazen horlıyormu ınleme falan.bıde arada bogazına bısey kacmıs gıbı hıık hıık yapıyor,varmı sızdede
Bende de hala çok ağrı var bir göğsümde dıştan belli olan bir kızarıklık kitle vs bir şey var mıydı canım sendeBen de acile gittim antibiyotik verdi. Ağrım yok ama ateş titreme vücüt ağrısı terleme var inşallah düzelir seninki de geçmiş olsun
Annağ kız meğersem bende bilmiyormuşum ya ben tek tek yorumla diyordum yorumla diyince sayfanın en altına atıyor sonra yukarı çıkıp tekrar kaldığım yerden okumaya çalışıyordum cahillikUla ne çok konuşmuşsunuz sjbdjdjdd
Çoklu alintiyi soranı etiketlemeyi unuttum yaziyorum inş okursun bacim. Bizim mesajlardan alıntı diyorsun bi kaç tanesine sonra yazarken de aşağıda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan ekranda alıntı mesajlari ekle diyor. Ona bas hepsi mesaj kutusuna düşüyor
Ben daha soğuklarda da çıkarıyorum sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak oluyor genelde zaten. bence usutmemistir korkmaeli hep soğuk oluyor mesela ama sıkıntı olmuyo
Yarin gündüz denicem olursa cok sevinirim gercektenBen de öyle düsünüyordum. Evde deniyordum ben de 1 kere tutturabilmiştim. Sonra olmadı silikon uc denedim sonra amaan dedim sağdım biberonla verdim uzun süre. Mastit olunca tekrar silikon ucsuz ver dediler. Kadın tutmayı gösterdi cocuk tutmadı. Cocuğunla konus dedi ben konustukca beni dinledi tuttu emmeye başladı aşırı şaşırdım. 20 gündürde hiç silikon uc kullanmadım. Kucağına aldığında göğsüne yaklastırdığında konus hafif ses tonuyla göğüs ucunu burnuna dudak üstüyle burun arasındaki yere değdir. Ağzını kocaman actığı anda göğsünü sok ağzına zorlasada dene. Benim ki şimdi bile süt akınca göğüs kaygan olunca tutamıyor kavga dövüs derken konusarak tutturuyorum.benim göğüs ucumda hiç yok bu arada
Wee baby bir de e bebekten bi tane daha almistim. Islak oldugunda daha iyi yapışıyorSilikonun markası nedir
Ayyy resmen bizim.evi tarif ettinAy niye böyleler acaba ya. Ben birde sese alışsın diye salonda tv açık falan yatırmaya çalıştım doğustan duyarlı cıktı seseodaya girerken terliklerimizi kapıda cıkarıyoruz korkudan
Ya benim minnoşda öyle. Doktor dünyaya tam adapte olamamış çok korkuyor dedi. Sürekli sıçrıyor zaten. Geçen gün elimden kayar gibi oldu yüzüme korkuyla bakıp dudağını büzerek bir ağladı içim gittitravma yaşattım çocuğa iyice
Bende aynısı var günde 1 kez veriyorum bazen bu aralar azalttımHem emzirip hem mama kullananlar mamayi biberonla mi veriyorsunuz? Ben de nadiren de olsa biberonla anne sütü vermek istiyorum ama memeyi birakir diye çok korkuyorum o yüzden hic denemedim(silikon ile emziriyorum). Philips avent yenidogan biberonu var evde, arada kullansam zarari olur mu sizce?
Osman Gönül değil mi ben de sivastayım o da sivasta ama daha hiç gitmedim onaYaa evet o doktoru bende takıp edıyorum ınstagramda zaten onun yazısını okuyunca işkillendimyoksa normal karsılıyordum
Aynın aynı yatağa koydugun anda az önce o uyumuyormuş gibi gözlerini açıp çipil çipil bakmakHiç bir iş yapamıyoruz sayesinde uykusun diye gözünğn içine bakıyorum
Evet yaşlılar gibi arada hıııııghh hıııghhh diye sesler geliyor diyorum noluyorBu arada bir önceki sayfadan alıntılayamadım canım ya gazlanıyorlar ya da kaka hafif yeşile dönüyor öyle anlıyorum üşüttüğünü ama o sıcaklıktan hemen hasta olmaz terleyip üşümediyse
Bende de hala çok ağrı var bir göğsümde dıştan belli olan bir kızarıklık kitle vs bir şey var mıydı canım sende
Çok haklısınız işte snnelik hep vicdan azabı ne olsa da insanın içi içini yiyor . Size de çok geçmişöolsın inşallah birdaha olmaz bebeğinizi mutlulukla güzelce emzirirsiniz ya inşallaahhhSen elinden geleni yapıyorsun hepimiz yapıyoruz. İçin rahat olsun öyle yada böyle büyüyorlar. Mama alıyor diye kimse kötü anne olmuyor. Benimde sütüm çok fazla ama bebeğim kiloyu iyi alamıyor. Sürekli mastit oluyorum. 1 kere daha olursa emzirmeyi kesecekler. Cocuğa sütüm varken mama verilecek mesela. 3 kere antibiyotik tedavisi aldım ölümden döndüm her seferinde hastane yattım. Bu son dediler son kez deniycez. Mastit tekrarlarsa başka çaremiz kalmadı anne sütüni bitirecez dediler.
Benim kızda paralel evrende kesinlikle askerditek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı
Sifonu çekmeyi bile unuttukTuvaletın kapısını kapatmak nedır unuttuk
Benimki de sürekli irkiliyor ama o refleks olduğu için takılmıyorum ona, kv geldi bize bana diyor ki bu çocuk niye bu kadar çok irkiliyor korkuttun da ondan mı böyle sıçrıyor? Bilimsel açıklamayı yapınca kesti sesiniAy resmen oldu sağ ol canımbu arada ne çok alıntı yapmışım ya eskiden fark etmeden
Benimki irkiliyor çok korkuyor ,tam bir ürkek yavru
Bu kv ler cocuklarni nasl buyuttu acaba cok ilginc. Her bebekte olan bu refleksi ilk defami gormus duymus. Cidden cok sinir bozuyorlarAyy evet bak o da var, bazen uyurken gözlerini kapatmayı unutuyor ben kapatıyorum
Sifonu çekmeyi bile unuttuk
Benimki de sürekli irkiliyor ama o refleks olduğu için takılmıyorum ona, kv geldi bize bana diyor ki bu çocuk niye bu kadar çok irkiliyor korkuttun da ondan mı böyle sıçrıyor? Bilimsel açıklamayı yapınca kesti sesini
Yeterkı bos konusma olsun canım.benımkıde elı hep kapalı cımrımı olacak yoksa dıyoBu kv ler cocuklarni nasl buyuttu acaba cok ilginc. Her bebekte olan bu refleksi ilk defami gormus duymus. Cidden cok sinir bozuyorlar
Çok zor bir süreç bu süreç canım Allah kolaylık versin ev ev üstüne de olmuyor ya ücretsiz alacaksın o da şu ekonomi de büyük kültfet ya da benim üç arkadaşım ( üçü de birbirini tanımıyor) ev tuttular aynı binalarından denk geldi orda baktılar tabi evinizin yakınlarında da olabilir , yani kendi annen bile olsa uzun süreli zor oluyor böyle kreş yaşına kadar idare ettiler hatta bir tanesi şuan kızı ilkokula gidiyor evi kapatmadı tatil durumlarında kayınvalidesi bakıyor tabi bu dediğim 5-6 yıl öncesinde şimdi burada kiralar bir maaş kadar oldu sizin oturduğunuz yerde uygunsa kiralar fikir olsun sizede imkan varsaKızlar sabaha kadar uyumadım sinirimden halen gözlerim doluyorgece kv ile tartıştık, okullar açılınca gel bak dedim, 1 ay ben gelirim 1 ay annen gelsin dedi. Annem gelemez ben de kimseye emanet edemem sen gel dedim, o zaman kp de gelmesi lazım dedi.. zaten adam geliniyle tartışmaktan utanmayan bir insan, yok dedim biz anlaşamıyoruz onunla deyince kv o zaman ben de gelmem dedi.. 15 günden fazla onu yalnız bırakamam dedi, sanki kundakta bebe oldu bana kocası o kadar moralim bozuldu ki biz nasıl insanlara anne baba diyoruz ya bunlar şimdi torunum var mı diyecek? Bence yok, kapıdaki komşudan farkları yok artık benim için
Bol bol emzirmek lazımmış benim çok ağrıyor hala ağrıdan başka bir şey de yok biri büyük ama önceki hamileliğimden de kalma çocuk hep sağdan içti ondandı yanlış randevu almışım bende göğüs cerrahisiBende aynısı var günde 1 kez veriyorum bazen bu aralar azalttım
Osman Gönül değil mi ben de sivastayım o da sivasta ama daha hiç gitmedim ona
Dıştan ilk gün ağrım vardı sonra emzirdikçw geçti ama sonra ağrım kalmadı kitle hala var gittikçe azalıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?