- 31 Temmuz 2024
- 812
- 2.034
- 33
- 35
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.581
Benim kızda paralel evrende kesinlikle askerdiHem de neneler gibi horluyorama o zaman yavrucağıma hava veriyordum, burnu doluyordu haliyle ama burnu tam açık değilse öyle, bazen tükürüğü boğazına kaçıyor hık hık sesine uyanıyorum, bazen de romatizmalı neneler gibi inliyor, kalkıyorum bakıyorum uyuyor, sanki bizim kız paralel evrende bir nene
Ben daha soğuklarda da çıkarıyorum sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak oluyor genelde zaten. bence usutmemistir korkmaAyy bugun bebeyı dısarı cıkarmıstık bebek arabasında uyudu,battanıye almayı unutmusumhuzursuz sımdı üşüttümüki ayagını,hava 20 dereceydı ama esıyordu,ayagında ıkı kat corap vardı üşütürmü sizce kızlar?üşütmez demi
Peki kuzum sütü sağarak mı veriyosun? Bilmiyorum belki okumuşsundur. Benim bebeğim doğduğunda memeden tam çekemediği için beslenme yetersizliğinden küveze girdi. Ben şuan meme+biberon+mama ile ilerliyorum.Yok sadece anne sütü alıyor birkac kez denedim mama aşırı gaz yaptı. İçmekte istemiyor öyle. Yarın doktor kontrolümüz var. 20 gündür süt ve süt ürünleri tüketmiyordum. Ama kilo alımı yine cok iyi değil. Bakalım yarın doktor ne diyecel
Bir çocuğun daha olduğu için ne kadar zorlandığını tahmşn edebiliyorum Allah kolaylık versin, benim tek olduğu halde doğru dürüst ne sağmaya ne kendime vakit ayırabiliyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz canını hiç sıkmaAynen benim de aynısı ben de mümkün oldukça sağarım gerisinde mama veririm yapacak birşey tok sağmak için vakit lazım evde bir çocuğum daha var benim de okula gidiyor hazırla beslenmesi giydirmesi kahvaltısı valla öyle günde iki kere anca sağıyorum zaten çok süt de yok benim
Yaa evet o doktoru bende takıp edıyorum ınstagramda zaten onun yazısını okuyunca işkillendimBu inleme sorusunu birisi doktora sormuştu instagramda doktora götürün dedi solunumla ilgili olabilir dedi. Ama inleme gazdan da olabilir Gaz sancısından
Bız ev bakıyoruz camiye yakın bızım ev her ezanda uyanmasından ve aglamasından yorulduk artıkBenim kızda paralel evrende kesinlikle askerditek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı
Ahaha üst kattan gelen sese uyanmak benim kızım yaBenim kızda paralel evrende kesinlikle askerditek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı
Tuvaletın kapısını kapatmak nedır unuttukAhaha üst kattan gelen sese uyanmak benim kızım ya
Ahaha en takıldığım şey bu ,bizim bir de lojman eski kapılar aşırı ses çıkıyor .Her girenle kavga ediyorum kapatmayın şunu diye .Heee bir de klozet kapagı mevzusu var evdeki erkekler şak diye kapatıyorlar,kaç kez söyledim ,gösterdim yokTuvaletın kapısını kapatmak nedır unuttuk
Ay bizimkide en ufak sese uyanıyor bu cok yorucu bisey yaaaBenim kızda paralel evrende kesinlikle askerditek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı
Zaten silikonla emziriyorsan bir sorun olmaz o da plastik çünkü. Ben de onu kullanıyorum normal mememi tutmuyor silikonu tutuyorHem emzirip hem mama kullananlar mamayi biberonla mi veriyorsunuz? Ben de nadiren de olsa biberonla anne sütü vermek istiyorum ama memeyi birakir diye çok korkuyorum o yüzden hic denemedim(silikon ile emziriyorum). Philips avent yenidogan biberonu var evde, arada kullansam zarari olur mu sizce?
Benim de doğduğu andan itibaren emmedi, aslında emse çekişi iyiydi ama istemedi. Sarılık olduğu vakit mecburen sağıp biberonla verdim. Sadece anne sütü veriyorum kilo alımı iyi ama ne zamana kadar devam eder bilmiyorum. Başta çok bakıyordum üzülüyordum bağ kuramaz benimle diye ama hiç sütüm olmayabilirdi. Emmese de anne sütü alıyor. Sonra düşündüm anne diyip almasa mama alsa ne olacak sanki. Ben de etmemişim mesela annemin süt yokmuş ama bir eksiğim yok keza anneme de düşkünümdürBenim bebe de meme reddi yaptı sadece silikonla az bir şey emiyordu ama genelde uyuyor çekmiyor. Ben sağarak devam ediyorum çok yorucu evet ama gittiği yere kadar artık. Günde max 3-4 kere de mama veriyorım bazen günde 1 oluyor. Çok sağmaya vaktim olmuyorsa mama veriyorum yani. Geçenlerde uykuluyken çıplak mememi tuttu ama yine pek çekmedi, olmuyor yapacak bişeyim yok
Ay resmen oldu sağ ol canımUla ne çok konuşmuşsunuz sjbdjdjdd
Çoklu alintiyi soranı etiketlemeyi unuttum yaziyorum inş okursun bacim. Bizim mesajlardan alıntı diyorsun bi kaç tanesine sonra yazarken de aşağıda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan ekranda alıntı mesajlari ekle diyor. Ona bas hepsi mesaj kutusuna düşüyor
Ben daha soğuklarda da çıkarıyorum sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak oluyor genelde zaten. bence usutmemistir korkmaeli hep soğuk oluyor mesela ama sıkıntı olmuyo
Benimki irkiliyor çok korkuyor ,tam bir ürkek yavruAy bizimkide en ufak sese uyanıyor bu cok yorucu bisey yaaaaksam bebek uyuyor ve eşimle sessiz sinema oynuyoruz resmen
Ay niye böyleler acaba ya. Ben birde sese alışsın diye salonda tv açık falan yatırmaya çalıştım doğustan duyarlı cıktı seseAy bizimkide en ufak sese uyanıyor bu cok yorucu bisey yaaaaksam bebek uyuyor ve eşimle sessiz sinema oynuyoruz resmen
Ya benim minnoşda öyle. Doktor dünyaya tam adapte olamamış çok korkuyor dedi. Sürekli sıçrıyor zaten. Geçen gün elimden kayar gibi oldu yüzüme korkuyla bakıp dudağını büzerek bir ağladı içim gittiAy resmen oldu sağ ol canımbu arada ne çok alıntı yapmışım ya eskiden fark etmeden
Benimki irkiliyor çok korkuyor ,tam bir ürkek yavru
Sonucunu yazarsanız çok sevinirim eds diyolar bu sisteme bende bunu denemeyi düşünüyorum bakalım ne olurBenim de aynı sorun oldu hatta bu yüzden sütüm azaldı ya da stres bilmiyorum bugün emzirme danışmanına gittim ince kablo gibi ver şey verdi mamayı ya da emzirdiiim sütün içine koyuyorum bir ucunu mememe takıyorum bebek ordan çekiyor biberona göre daha zor ama meme reddi için daha mantıklı deneyebilirsiniz inşallah çözüm olur
Yaa senin bebiş benimki gibi demek ki ,her şeye sıçrıyor her şeye .Dudağını büküp ağlıyorAy niye böyleler acaba ya. Ben birde sese alışsın diye salonda tv açık falan yatırmaya çalıştım doğustan duyarlı cıktı seseodaya girerken terliklerimizi kapıda cıkarıyoruz korkudan
Ya benim minnoşda öyle. Doktor dünyaya tam adapte olamamış çok korkuyor dedi. Sürekli sıçrıyor zaten. Geçen gün elimden kayar gibi oldu yüzüme korkuyla bakıp dudağını büzerek bir ağladı içim gittitravma yaşattım çocuğa iyice
Benimkinin maşallah emmesi iyi. Sürekli meme vermiyorum ama mastit olduğum icin sürekli göğüs uclarımda cok yara içten sızlıyor göğsümüde dinlendiriyorum. Sağdığım sütlerden biberonlada veriyorum. Beslenmesi iyi aslında ama kilo aldırmıyor. Sütüm yaramıyor diye düşünüyorum o zaman idrar yapamaz doymasa diyorlar. Doğduğundan beri fışkırarak kusması vardı çok şiddetli kusuyordu. Çok şükür o bitti ama yine kilo alımı iyi değil. Süt alerjisi icinde 2 haftadır ben diyetteyim. Yarın doktoruyla konuscaz bi bakalım ne diyecekPeki kuzum sütü sağarak mı veriyosun? Bilmiyorum belki okumuşsundur. Benim bebeğim doğduğunda memeden tam çekemediği için beslenme yetersizliğinden küveze girdi. Ben şuan meme+biberon+mama ile ilerliyorum.
Ben de silikon göğüs ucuyla emziriyordum. 2 haftadan sonra emzik bile ver dediler. Zaten cocuk silikon ucla emiyor emzik biberon farkettirmez dediler. Bi sorunda olmadı. 20 gündür silikon ucsuz emiyor. Emzirme uzmanı tek seferde gösterdi cocuk memeyi tuttu artık emebiliyor. Arada deneyin. Ben hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. 3 çeşit biberon veriyorum hepsinede alışsın diye. Avent anne göğsüne benzediği icin ağzını komple kaplıyor onu daha cok seviyor.Hem emzirip hem mama kullananlar mamayi biberonla mi veriyorsunuz? Ben de nadiren de olsa biberonla anne sütü vermek istiyorum ama memeyi birakir diye çok korkuyorum o yüzden hic denemedim(silikon ile emziriyorum). Philips avent yenidogan biberonu var evde, arada kullansam zarari olur mu sizce?
Arada deniyorum bi kere anlamadi emdi hatta baya ama sonra bi daha silikonsuz emmediBen de silikon göğüs ucuyla emziriyordum. 2 haftadan sonra emzik bile ver dediler. Zaten cocuk silikon ucla emiyor emzik biberon farkettirmez dediler. Bi sorunda olmadı. 20 gündür silikon ucsuz emiyor. Emzirme uzmanı tek seferde gösterdi cocuk memeyi tuttu artık emebiliyor. Arada deneyin. Ben hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. 3 çeşit biberon veriyorum hepsinede alışsın diye. Avent anne göğsüne benzediği icin ağzını komple kaplıyor onu daha cok seviyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?