2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Benim kızda paralel evrende kesinlikle askerdi tek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı

Ula ne çok konuşmuşsunuz sjbdjdjdd

Çoklu alintiyi soranı etiketlemeyi unuttum yaziyorum inş okursun bacim. Bizim mesajlardan alıntı diyorsun bi kaç tanesine sonra yazarken de aşağıda alıntıları ekle yazıyor ona bas ve çıkan ekranda alıntı mesajlari ekle diyor. Ona bas hepsi mesaj kutusuna düşüyor

Ben daha soğuklarda da çıkarıyorum sırtını göğsünü kontrol ediyorum sıcak oluyor genelde zaten. bence usutmemistir korkma eli hep soğuk oluyor mesela ama sıkıntı olmuyo

Peki kuzum sütü sağarak mı veriyosun? Bilmiyorum belki okumuşsundur. Benim bebeğim doğduğunda memeden tam çekemediği için beslenme yetersizliğinden küveze girdi. Ben şuan meme+biberon+mama ile ilerliyorum.

Bir çocuğun daha olduğu için ne kadar zorlandığını tahmşn edebiliyorum Allah kolaylık versin, benim tek olduğu halde doğru dürüst ne sağmaya ne kendime vakit ayırabiliyorum. Biz elimizden geleni yapıyoruz canını hiç sıkma

Hem emzirip hem mama kullananlar mamayi biberonla mi veriyorsunuz? Ben de nadiren de olsa biberonla anne sütü vermek istiyorum ama memeyi birakir diye çok korkuyorum o yüzden hic denemedim(silikon ile emziriyorum). Philips avent yenidogan biberonu var evde, arada kullansam zarari olur mu sizce?

Benim kızda paralel evrende kesinlikle askerdi tek gözü açık uyuyor. Üst kattan gelen çıt sesine uyanıyor ve uykusuzluğa çok dayanıklı
Bız ev bakıyoruz camiye yakın bızım ev her ezanda uyanmasından ve aglamasından yorulduk artıkgünaha gırıyorum her ezan okundugunda

Tuvaletın kapısını kapatmak nedır unuttuk
Ahaha en takıldığım şey bu ,bizim bir de lojman eski kapılar aşırı ses çıkıyor .Her girenle kavga ediyorum kapatmayın şunu diye .Heee bir de klozet kapagı mevzusu var evdeki erkekler şak diye kapatıyorlar,kaç kez söyledim ,gösterdim yok

Zaten silikonla emziriyorsan bir sorun olmaz o da plastik çünkü. Ben de onu kullanıyorum normal mememi tutmuyor silikonu tutuyor

Benim de doğduğu andan itibaren emmedi, aslında emse çekişi iyiydi ama istemedi. Sarılık olduğu vakit mecburen sağıp biberonla verdim. Sadece anne sütü veriyorum kilo alımı iyi ama ne zamana kadar devam eder bilmiyorum. Başta çok bakıyordum üzülüyordum bağ kuramaz benimle diye ama hiç sütüm olmayabilirdi. Emmese de anne sütü alıyor. Sonra düşündüm anne diyip almasa mama alsa ne olacak sanki. Ben de etmemişim mesela annemin süt yokmuş ama bir eksiğim yok keza anneme de düşkünümdür önemli olan bebişlerin sağlıklı olması. Zaten çocuk büyütmek zor bir süreç kendimiz adına da iyice zorlaştırmaya gerek yok diye düşünüp artık zorlanıyorum. Gamsızım belki de bu arada çok uğraştım emzirmek için ama pes ettim artık biberonla devam

Ay resmen oldu sağ ol canım bu arada ne çok alıntı yapmışım ya eskiden fark etmeden
Ay bizimkide en ufak sese uyanıyor bu cok yorucu bisey yaaa aksam bebek uyuyor ve eşimle sessiz sinema oynuyoruz resmen
Benimki irkiliyor çok korkuyor ,tam bir ürkek yavru

Ay bizimkide en ufak sese uyanıyor bu cok yorucu bisey yaaa aksam bebek uyuyor ve eşimle sessiz sinema oynuyoruz resmen
Ay niye böyleler acaba ya. Ben birde sese alışsın diye salonda tv açık falan yatırmaya çalıştım doğustan duyarlı cıktı sese odaya girerken terliklerimizi kapıda cıkarıyoruz korkudan
Ay resmen oldu sağ ol canım bu arada ne çok alıntı yapmışım ya eskiden fark etmeden

Benimki irkiliyor çok korkuyor ,tam bir ürkek yavru
Ya benim minnoşda öyle. Doktor dünyaya tam adapte olamamış çok korkuyor dedi. Sürekli sıçrıyor zaten. Geçen gün elimden kayar gibi oldu yüzüme korkuyla bakıp dudağını büzerek bir ağladı içim gitti travma yaşattım çocuğa iyice

Sonucunu yazarsanız çok sevinirim eds diyolar bu sisteme bende bunu denemeyi düşünüyorum bakalım ne olur

Yaa senin bebiş benimki gibi demek ki ,her şeye sıçrıyor her şeye .Dudağını büküp ağlıyor heh eh diye sessiz sessiz ağlıyor yandan yandan bakıp kıyamam ben onlara

Peki kuzum sütü sağarak mı veriyosun? Bilmiyorum belki okumuşsundur. Benim bebeğim doğduğunda memeden tam çekemediği için beslenme yetersizliğinden küveze girdi. Ben şuan meme+biberon+mama ile ilerliyorum.
Benimkinin maşallah emmesi iyi. Sürekli meme vermiyorum ama mastit olduğum icin sürekli göğüs uclarımda cok yara içten sızlıyor göğsümüde dinlendiriyorum. Sağdığım sütlerden biberonlada veriyorum. Beslenmesi iyi aslında ama kilo aldırmıyor. Sütüm yaramıyor diye düşünüyorum o zaman idrar yapamaz doymasa diyorlar. Doğduğundan beri fışkırarak kusması vardı çok şiddetli kusuyordu. Çok şükür o bitti ama yine kilo alımı iyi değil. Süt alerjisi icinde 2 haftadır ben diyetteyim. Yarın doktoruyla konuscaz bi bakalım ne diyecek

Ben de silikon göğüs ucuyla emziriyordum. 2 haftadan sonra emzik bile ver dediler. Zaten cocuk silikon ucla emiyor emzik biberon farkettirmez dediler. Bi sorunda olmadı. 20 gündür silikon ucsuz emiyor. Emzirme uzmanı tek seferde gösterdi cocuk memeyi tuttu artık emebiliyor. Arada deneyin. Ben hem emziriyorum hem biberonla veriyorum. 3 çeşit biberon veriyorum hepsinede alışsın diye. Avent anne göğsüne benzediği icin ağzını komple kaplıyor onu daha cok seviyor.

Arada deniyorum bi kere anlamadi emdi hatta baya ama sonra bi daha silikonsuz emmedi ugrasayim biraz daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…