- 8 Ağustos 2024
- 302
- 394
- 23
- 29
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.901
Aynı durumu yaşıyorum meme reddi yaşamıştık onu aştık ancak mememi asla boşaltamıyorKızlar bebişleriniz memelerinizi tam boşaltıyor mu? Benimki boşaltmıyor ve doymuyor emzirince, tekrar sağıp kalanı da veriyorum ve az da çıkmıyor anlamadım ki emmiyor mu bu çocuk doğru dürüstsanırım gündüzleri sağıp vermeye devam edicem geceleri emziricem, çok uğraştırıyor böyle sürekli memede duruyor emiyor uyuyor tekrar istiyor
Meme reddini nasıl aştınız ?Aynı durumu yaşıyorum meme reddi yaşamıştık onu aştık ancak mememi asla boşaltamıyor
Hayır kafasına göre memeyi alan bir bebeğim var şişti patlayacak ağzında oyalaniyo biberondan verince cak çak emiyor çok zorKızlar bebişleriniz memelerinizi tam boşaltıyor mu? Benimki boşaltmıyor ve doymuyor emzirince, tekrar sağıp kalanı da veriyorum ve az da çıkmıyor anlamadım ki emmiyor mu bu çocuk doğru dürüstsanırım gündüzleri sağıp vermeye devam edicem geceleri emziricem, çok uğraştırıyor böyle sürekli memede duruyor emiyor uyuyor tekrar istiyor
Canım bence genel olarak bebeklerımız boyle suanda.az az sık sık emmek ıstıyorlar genelde.üzülme doyuyordur.doymasa hep aglarKızlar bebişleriniz memelerinizi tam boşaltıyor mu? Benimki boşaltmıyor ve doymuyor emzirince, tekrar sağıp kalanı da veriyorum ve az da çıkmıyor anlamadım ki emmiyor mu bu çocuk doğru dürüstsanırım gündüzleri sağıp vermeye devam edicem geceleri emziricem, çok uğraştırıyor böyle sürekli memede duruyor emiyor uyuyor tekrar istiyor
Biberon vermedim 1 hafta ağladı ama vermedimMeme reddini nasıl aştınız ?
Sütünüz yetiyor muydu peki ben bunu reflü sorunu olunca anlamadım ,öncesinde kilo alımı gayet iyiydi bu ay çok az almaya başlamış .Cok şükür ki ilaçla iştahı düzeldi .Biberon vermedim 1 hafta ağladı ama vermedim
Geçmiş olsun canım kuzuyaGöz enfeksıyonundan sonra sımdide hastalandı galıba mınnosumyaa noldu boyle anlamadım dunden berı aglıyor uyumuyor,aglamaktan memeyı bıle tutmuyor ve sureklı hapsırıyor.nerden goturdum hastaneye ya ya mıkrop kaptı ya üşüttü.canım cok sıkkın cook.uzuntuden benımde basım çatlıyor.banyo yaptırsam ıyı gelırmı sızce?iyice ısıtıp banyoyu guzel bır banyo yaptırayımmı
Kesinlikle ya biberonu verincr cuk cuk aralıksız emiyor yavaş akışlı olmasına rağmenHayır kafasına göre memeyi alan bir bebeğim var şişti patlayacak ağzında oyalaniyo biberondan verince cak çak emiyor çok zor
Benimki birden oldu anlamadım bu haftaya kadar almıyordu mememi ama ara ara teklif ediyordum zorlamadan sonra uykuluyken tutmaya başladı şimdi de hep tutuyor ama boşaltamıyorMeme reddini nasıl aştınız ?
Ben meme reddi olup olmadığını da anlamıyorum ki .Reflü olunca böyıe olurmuş doktor zorlamadan besleyin dedi .Mesela ağlarken asla almadı bugün ama sakinken emdi her seferinde .Hiç belli olmuyor .Mama vermek istemiyorum ama yetip yetmediğini anlamıyorum.Sağmam lazım makine alacağım ,giyilebilir olanlardan alacağım sanırım .Bosaltamayınca sağıyor musun ?O da zor ya emerken sağmak bir deBenimki birden oldu anlamadım bu haftaya kadar almıyordu mememi ama ara ara teklif ediyordum zorlamadan sonra uykuluyken tutmaya başladı şimdi de hep tutuyor ama boşaltamıyor
Bende de giyilebilir mochi var ben kolaylık açısından memnunum çıkan süt miktarı da beni tatmin ediyor.Ben meme reddi olup olmadığını da anlamıyorum ki .Reflü olunca böyıe olurmuş doktor zorlamadan besleyin dedi .Mesela ağlarken asla almadı bugün ama sakinken emdi her seferinde .Hiç belli olmuyor .Mama vermek istemiyorum ama yetip yetmediğini anlamıyorum.Sağmam lazım makine alacağım ,giyilebilir olanlardan alacağım sanırım .Bosaltamayınca sağıyor musun ?O da zor ya emerken sağmak bir de
Ay alayım o zaman .Zaman önemli artık çıktığı kadar ne yapayım.İşte hem Biberon hem meme devam etseler ne güzel olurBende de giyilebilir mochi var ben kolaylık açısından memnunum çıkan süt miktarı da beni tatmin ediyor.
Evet ben zaten bu zamana kadar hep sağımla beslemiştim şimdi de ne kadar emdiğini bilemediğim için sağıp veriyorım emzirdikten sonra. Biberonu hiç kesmedim ben
Bir memeyi emzirirken diğerine takabilirsin ya da emzirdikten sonra sağarsınAy alayım o zaman .Zaman önemli artık çıktığı kadar ne yapayım.İşte hem Biberon hem meme devam etseler ne güzel olur
Ah inşallah canım ,dışarda ya da bir işimiz olunca rahatlık çünküBir memeyi emzirirken diğerine takabilirsin ya da emzirdikten sonra sağarsıninşallah öyle devam edebilirler gerçekten
Yetmiyor bence çünkü hep ağlıyor emdikten sonra uyumuyor reflü olduğunu nasıl anladınızSütünüz yetiyor muydu peki ben bunu reflü sorunu olunca anlamadım ,öncesinde kilo alımı gayet iyiydi bu ay çok az almaya başlamış .Cok şükür ki ilaçla iştahı düzeldi .
Anladım canım önemli olan bebişlerin doyması.Sürekli kusuyordu.Her beslenmesi zordu ,kendini geri atıyordu ,tıkanıp ağlıyordu kıvranıyordu ki gazdan değildi emindim .Hatta meme istemiyor sanmıştım baktım biberona da aynısını yapıyor.Sürekli midesinden ağzına doğru bir şeyler geliyordu ,ağzında bir şey var gibi çiğniyordu .Kakası değişti mukuslu yapmaya başladı .En önemlisi kilo alımı yavaşladı .Zaten. Doktorun verdiği şurubu düzenli kullanamasam da şikayetler çok azaldı iştahı arttı ,ağlaması azaldı .Cok ağlamaya başlamıştı .Yetmiyor bence çünkü hep ağlıyor emdikten sonra uyumuyor reflü olduğunu nasıl anladınız
Sipariş verdim bakalım inşallah çözerim sorunu.Bu arada flaş sanırım başlığı .Benim maalesef memem baya büyük inşallah sıkıntı yaşamam kavrama konusunda .Onlar da ekstra alınıyor değil mi ?Bende de giyilebilir mochi var ben kolaylık açısından memnunum çıkan süt miktarı da beni tatmin ediyor.
Evet ben zaten bu zamana kadar hep sağımla beslemiştim şimdi de ne kadar emdiğini bilemediğim için sağıp veriyorım emzirdikten sonra. Biberonu hiç kesmedim ben
Aynen öyle çok haklısın… Kıyamam hiç merak etme annesi bir şey olmamıştır minnoşa iyidir oNormalde kendı doktoru dogdugu hastanedekı elıne dogdugu doktoru,ama devlette bı prof varmıs ona götürelim bir dedik gözü çok kötü olunca,bide bu aşı işini danısmak ıstedım,ve malesef pişman oldum,adam elını bıle yıkamadı dısardan geldı açık pencerenın onunde soydu bebegı tarttı falan ama nasıl tıtrıyo bızımkı,yanımda annem esımde vardı hepımıze kal geldı sanırım,bide kalabalık zar zor gırmısız hızlı hızlı derdımızı anlatıyoruz,sonra ben gıydırdım cocugu akıl edıpte adam demıyokı gıydırebılırsınız,daha once kendı doktoru soyup hemen gıydırıyordu cunku,afalladım bıranda.umarım hastalanmaz mınnosum.işte biz saygı duyuyoruzda karsımızdakıler ne kadar hak edıyor.tabıkıde boyle bısey basına gelen olursa gereklı uyarıyı yapsın bızım bebeklerımız herkesın egosundan degerli
Bende bugun uygulamayı deneyecegım canım ama benımkı habıre memeye yapısıyor saat bası nasıl engel olurum bılmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?