2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aynı durumu yaşıyorum meme reddi yaşamıştık onu aştık ancak mememi asla boşaltamıyor

Quinnn canım pompadan hala memnun musun var mı değişiklik ?Herkes bambaşka bir yorumda bulunmuş çekim gücü ve vakum konusunda .

Hayır kafasına göre memeyi alan bir bebeğim var şişti patlayacak ağzında oyalaniyo biberondan verince cak çak emiyor çok zor

Canım bence genel olarak bebeklerımız boyle suanda.az az sık sık emmek ıstıyorlar genelde.üzülme doyuyordur.doymasa hep aglar

Göz enfeksıyonundan sonra sımdide hastalandı galıba mınnosum yaa noldu boyle anlamadım dunden berı aglıyor uyumuyor,aglamaktan memeyı bıle tutmuyor ve sureklı hapsırıyor.nerden goturdum hastaneye ya ya mıkrop kaptı ya üşüttü.canım cok sıkkın cook.uzuntuden benımde basım çatlıyor.banyo yaptırsam ıyı gelırmı sızce?iyice ısıtıp banyoyu guzel bır banyo yaptırayımmı

Geçmiş olsun canım kuzuya burnunu açık tut sürekli .Sıcak bir banyo iyi gelir .Burnu tıkalı olunca memeyi istemiyorlar

Benimki birden oldu anlamadım bu haftaya kadar almıyordu mememi ama ara ara teklif ediyordum zorlamadan sonra uykuluyken tutmaya başladı şimdi de hep tutuyor ama boşaltamıyor
Ben meme reddi olup olmadığını da anlamıyorum ki .Reflü olunca böyıe olurmuş doktor zorlamadan besleyin dedi .Mesela ağlarken asla almadı bugün ama sakinken emdi her seferinde .Hiç belli olmuyor .Mama vermek istemiyorum ama yetip yetmediğini anlamıyorum.Sağmam lazım makine alacağım ,giyilebilir olanlardan alacağım sanırım .Bosaltamayınca sağıyor musun ?O da zor ya emerken sağmak bir de

Bende de giyilebilir mochi var ben kolaylık açısından memnunum çıkan süt miktarı da beni tatmin ediyor.
Evet ben zaten bu zamana kadar hep sağımla beslemiştim şimdi de ne kadar emdiğini bilemediğim için sağıp veriyorım emzirdikten sonra. Biberonu hiç kesmedim ben

Ay alayım o zaman .Zaman önemli artık çıktığı kadar ne yapayım.İşte hem Biberon hem meme devam etseler ne güzel olur

Yetmiyor bence çünkü hep ağlıyor emdikten sonra uyumuyor reflü olduğunu nasıl anladınız
Anladım canım önemli olan bebişlerin doyması.Sürekli kusuyordu.Her beslenmesi zordu ,kendini geri atıyordu ,tıkanıp ağlıyordu kıvranıyordu ki gazdan değildi emindim .Hatta meme istemiyor sanmıştım baktım biberona da aynısını yapıyor.Sürekli midesinden ağzına doğru bir şeyler geliyordu ,ağzında bir şey var gibi çiğniyordu .Kakası değişti mukuslu yapmaya başladı .En önemlisi kilo alımı yavaşladı .Zaten. Doktorun verdiği şurubu düzenli kullanamasam da şikayetler çok azaldı iştahı arttı ,ağlaması azaldı .Cok ağlamaya başlamıştı .

Sipariş verdim bakalım inşallah çözerim sorunu.Bu arada flaş sanırım başlığı .Benim maalesef memem baya büyük inşallah sıkıntı yaşamam kavrama konusunda .Onlar da ekstra alınıyor değil mi ?

Aynen öyle çok haklısın… Kıyamam hiç merak etme annesi bir şey olmamıştır minnoşa iyidir o Hiçbir şey bebeklerimizden değerli değil gerekirse kaplan kesiliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…