- 18 Temmuz 2023
- 1.181
- 2.931
- 63
- 37
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.921
Quinnn canım pompadan hala memnun musun var mı değişiklik ?Herkes bambaşka bir yorumda bulunmuş çekim gücü ve vakum konusunda .
Ben meme reddi olup olmadığını da anlamıyorum ki .Reflü olunca böyıe olurmuş doktor zorlamadan besleyin dedi .Mesela ağlarken asla almadı bugün ama sakinken emdi her seferinde .Hiç belli olmuyor .Mama vermek istemiyorum ama yetip yetmediğini anlamıyorum.Sağmam lazım makine alacağım ,giyilebilir olanlardan alacağım sanırım .Bosaltamayınca sağıyor musun ?O da zor ya emerken sağmak bir de
Neler yaptınız yani memeyi hiç istemezse nasıl beslenecek?Ay ne zor yaBiberon vermedim 1 hafta ağladı ama vermedim
bizdede aynısı oldu 3 haftalık gibi başladı bebek sivilcesi yüzünden başladı boyun kısmına yayıldı yüzü gözü heryeri sakinken uyurken felan soluklaşıyordu ama pütürler hep vardı arada kızarıyordu belirginleşiyordu şuan 2 aylık bitti sayılır çok az bir iki tane kaldı arada nemlendirici sürdüm geçer sizinkide zamanlaBir kaç gündür böyle kızarık sivilceler çıktı arada hafifleme oluyor sizce normal bebek aknesi mi yoksa alerjikmidir? Pamuk ve suyla silip nemlendiricisini sürüyorum ama geçmedi henüz. Vücudunda yok tek yanakta bu şekilde. Mayısın 12 sinde çocuk doktoruna randevu almıştım kalça ultrasonu için, ne dersiniz ozamana kadar beklesem mi yoksa pazartesi götüreyim mi?
Eki Görüntüle 3586524
Çok şükür sorun olmadı iyiydi ısınır gibi oldu ama öyle ateş yapmadı canımPeki o gun nasil gecti ateşlendimi
Evet canım yapcak bir şey yok diyerekten emin olamayaraktan dualarla yaptırdık artık umarım sıkıntı olmaz doktor bir şey olmaz dedi tabi ama ana yüreği yani düşünüp duruyorVuruldumu ipektoşum mınnosumuz aşıyı,gecmıs olsun ateş olmamıstır ınsallah,sen nasılsın kuzum?
Banyo burnunu açar rahatlatır canım iyi gelir çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya göz iyileşti mi bari inşallah hemen düzelir kuzucukGöz enfeksıyonundan sonra sımdide hastalandı galıba mınnosumyaa noldu boyle anlamadım dunden berı aglıyor uyumuyor,aglamaktan memeyı bıle tutmuyor ve sureklı hapsırıyor.nerden goturdum hastaneye ya ya mıkrop kaptı ya üşüttü.canım cok sıkkın cook.uzuntuden benımde basım çatlıyor.banyo yaptırsam ıyı gelırmı sızce?iyice ısıtıp banyoyu guzel bır banyo yaptırayımmı
Bende o sarıdan da var ama onu sonra kullanirim dedim ilk başta daha kokusuz olan bir tane aldım eccowell in ama işte uymayinca uymuyodur belki bakcam artiyor gibiyse zaten sampuandan olabilir degistiririmHangi sampuani kullaniosun cnm. Bende sampuandan oldu die dusunuyorum. Şu meşhur sarı civcivli marka
Boşaltmadığını nasıl anlıyorsunuz yada boşalttığını ya i kaç dakika emiyor ne kadar sürede boşaltır ki bende 10-12 dakika emsiriyorum ama boşaltıyor mu anlamıyorum tek memeyi veriyorum 2-3 saat sonra da diğer memeyi veriyorumAynı durumu yaşıyorum meme reddi yaşamıştık onu aştık ancak mememi asla boşaltamıyor
Ne güzel benim emiyor ağlıyor uyumuyor sağıyorum süt çıkıyor ordan yola çıkıyorumBoşaltmadığını nasıl anlıyorsunuz yada boşalttığını ya i kaç dakika emiyor ne kadar sürede boşaltır ki bende 10-12 dakika emsiriyorum ama boşaltıyor mu anlamıyorum tek memeyi veriyorum 2-3 saat sonra da diğer memeyi veriyorum
Benimde bugün akşama doğru zayıf emdi sürekli çok çekti az yutkundu sütüm azalmıştı diye düşündüm sonra ni yarım saat sesi çıkmadı sonra baktık ağlıyor doymadığını da anlamıştım mama yaptım 60cc hemen yuttu bende meme mama karışık gidiyorum yani çok öyle meme emmesi de iyi değil bazen güzel emiyor tamam diyorum mama içmez artık birkaç öğün sonra bakıyorum bayağı zayıf emiyor doymuyorNe güzel benim emiyor ağlıyor uyumuyor sağıyorum süt çıkıyor ordan yola çıkıyorum
Size tavsiyem mama verseniz bile biberonla vermeyin sonra meme reddi yaşayabilirsiniz ben yaşadım aşması çok zorBenimde bugün akşama doğru zayıf emdi sürekli çok çekti az yutkundu sütüm azalmıştı diye düşündüm sonra ni yarım saat sesi çıkmadı sonra baktık ağlıyor doymadığını da anlamıştım mama yaptım 60cc hemen yuttu bende meme mama karışık gidiyorum yani çok öyle meme emmesi de iyi değil bazen güzel emiyor tamam diyorum mama içmez artık birkaç öğün sonra bakıyorum bayağı zayıf emiyor doymuyor
Farklı ölçüde varsa satıyorlardır kendi sitesinde evet canımSipariş verdim bakalım inşallah çözerim sorunu.Bu arada flaş sanırım başlığı .Benim maalesef memem baya büyük inşallah sıkıntı yaşamam kavrama konusunda .Onlar da ekstra alınıyor değil mi ?
Boşalttığı zaman meme yumuşuyor sönüyor. Ellediğinde de şişlik sertlik okmuyor çok yumuşak oluyorBoşaltmadığını nasıl anlıyorsunuz yada boşalttığını ya i kaç dakika emiyor ne kadar sürede boşaltır ki bende 10-12 dakika emsiriyorum ama boşaltıyor mu anlamıyorum tek memeyi veriyorum 2-3 saat sonra da diğer memeyi veriyorum
Reflü mü bilmiyorum ama 2. Aya girdik gireli kusmalaro bitmedi işin kötüsü gazını da cikaramiyorum. Çıkıyor ama kusmaya devam yeni öğün saati gelene kadar kusuyor en son gazı cikiyor pıt peşine zaten yine emecek.... Rezil oldum kaç gündür bebişim de düzgün uyku uyuyamiyor gündüz bazen oluyodu şimdi gece de aynı şekildeKızlar bugün kontrolümüz vardı. 5 günde sadece 70 gram almış. Sütüm iyi emiyor doyuyor ama kilo alımı iyi değil. Reflüsü var galiba her öğünde değilde bazen kusuyor. Sakız çiğner gibi ağzını hareket ettiriyor. Tükürük artışı başladı. Başına gelen var mı? Eve doktor gelip gözlemleyecek emmesi içmesi süresi nasıl diye. Ama daha doğum kilosunun üstüne 1 kilo bile almadı.
Gözüde biraz iyileşti daha tam iyileşmedi kuzum tğm gğn agladı katıla katıla benıde emmıyor manyak doktor nazar degdı cocuga.bi günde yüzü sarardı zayıfladıBanyo burnunu açar rahatlatır canım iyi gelir çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya göz iyileşti mi bari inşallah hemen düzelir kuzucuk
Ahh ahh görünmez kaza,uzun bır zaman bir ay Allah beterınden saklasın ama bundada vardır bşr hikmet demekten baska bısey dıyemıyorum sende nazara gelmıssın kuşum yaÇok şükür sorun olmadı iyiydi ısınır gibi oldu ama öyle ateş yapmadı canım
Evet canım yapcak bir şey yok diyerekten emin olamayaraktan dualarla yaptırdık artık umarım sıkıntı olmaz doktor bir şey olmaz dedi tabi ama ana yüreği yani düşünüp duruyor
Sağol kuzum Bende bugün tam alçıya alındım en az bir ay diyor doktor aşırı moralim bozuldu annem geldi tabi mecbur rutinime şükretmekiymişim şimdi ayağa kalkamıyorum
Oy kıyamam kuzum evet nazar diye bir şey var gerçekten sinir edici bir durum milletin gözü göz değil herkes iyi niyetli değilGözüde biraz iyileşti daha tam iyileşmedi kuzum tğm gğn agladı katıla katıla benıde emmıyor manyak doktor nazar degdı cocuga.bi günde yüzü sarardı zayıfladı
Amin canım sağol evet herkes öyle diyor gerçekten birde doğum sonrası vücut hassas oluyormuş dikkat edin sizde kv kişiside iki bayram arası gudubetliğine bağladıAhh ahh görünmez kaza,uzun bır zaman bir ay Allah beterınden saklasın ama bundada vardır bşr hikmet demekten baska bısey dıyemıyorum sende nazara gelmıssın kuşum ya
Ay evet ama kaşıkla denedim hiç içmiyor çok zor tek başıma bununla uğraşmak evde bir çocuk daha var yanımda kimse de yok dahaSize tavsiyem mama verseniz bile biberonla vermeyin sonra meme reddi yaşayabilirsiniz ben yaşadım aşması çok zor
Çok haklısınız benim tek çocuk olmasına rağmen yapamıyorum.Ay evet ama kaşıkla denedim hiç içmiyor çok zor tek başıma bununla uğraşmak evde bir çocuk daha var yanımda kimse de yok daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?