2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ben memnunun canım bir yandan işimi gücümü yapıyorum hatta o emerken bile takıyorum diğerine, vakumlaması emişi gayet iyi bence, büyük kolaylık sağladı alınabilir bence

Quinnn canım pompadan hala memnun musun var mı değişiklik ?Herkes bambaşka bir yorumda bulunmuş çekim gücü ve vakum konusunda .

bizdede aynısı oldu 3 haftalık gibi başladı bebek sivilcesi yüzünden başladı boyun kısmına yayıldı yüzü gözü heryeri sakinken uyurken felan soluklaşıyordu ama pütürler hep vardı arada kızarıyordu belirginleşiyordu şuan 2 aylık bitti sayılır çok az bir iki tane kaldı arada nemlendirici sürdüm geçer sizinkide zamanla

Peki o gun nasil gecti ateşlendimi
Çok şükür sorun olmadı iyiydi ısınır gibi oldu ama öyle ateş yapmadı canım
Vuruldumu ipektoşum mınnosumuz aşıyı,gecmıs olsun ateş olmamıstır ınsallah,sen nasılsın kuzum?
Evet canım yapcak bir şey yok diyerekten emin olamayaraktan dualarla yaptırdık artık umarım sıkıntı olmaz doktor bir şey olmaz dedi tabi ama ana yüreği yani düşünüp duruyor
Sağol kuzum Bende bugün tam alçıya alındım en az bir ay diyor doktor aşırı moralim bozuldu annem geldi tabi mecbur rutinime şükretmekiymişim şimdi ayağa kalkamıyorum

Banyo burnunu açar rahatlatır canım iyi gelir çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya göz iyileşti mi bari inşallah hemen düzelir kuzucuk

Hangi sampuani kullaniosun cnm. Bende sampuandan oldu die dusunuyorum. Şu meşhur sarı civcivli marka
Bende o sarıdan da var ama onu sonra kullanirim dedim ilk başta daha kokusuz olan bir tane aldım eccowell in ama işte uymayinca uymuyodur belki bakcam artiyor gibiyse zaten sampuandan olabilir degistiririm

Aynı durumu yaşıyorum meme reddi yaşamıştık onu aştık ancak mememi asla boşaltamıyor
Boşaltmadığını nasıl anlıyorsunuz yada boşalttığını ya i kaç dakika emiyor ne kadar sürede boşaltır ki bende 10-12 dakika emsiriyorum ama boşaltıyor mu anlamıyorum tek memeyi veriyorum 2-3 saat sonra da diğer memeyi veriyorum

Ne güzel benim emiyor ağlıyor uyumuyor sağıyorum süt çıkıyor ordan yola çıkıyorum

Ne güzel benim emiyor ağlıyor uyumuyor sağıyorum süt çıkıyor ordan yola çıkıyorum
Benimde bugün akşama doğru zayıf emdi sürekli çok çekti az yutkundu sütüm azalmıştı diye düşündüm sonra ni yarım saat sesi çıkmadı sonra baktık ağlıyor doymadığını da anlamıştım mama yaptım 60cc hemen yuttu bende meme mama karışık gidiyorum yani çok öyle meme emmesi de iyi değil bazen güzel emiyor tamam diyorum mama içmez artık birkaç öğün sonra bakıyorum bayağı zayıf emiyor doymuyor

Size tavsiyem mama verseniz bile biberonla vermeyin sonra meme reddi yaşayabilirsiniz ben yaşadım aşması çok zor

Farklı ölçüde varsa satıyorlardır kendi sitesinde evet canım

Boşalttığı zaman meme yumuşuyor sönüyor. Ellediğinde de şişlik sertlik okmuyor çok yumuşak oluyor

Kızlar bugün kontrolümüz vardı. 5 günde sadece 70 gram almış. Sütüm iyi emiyor doyuyor ama kilo alımı iyi değil. Reflüsü var galiba her öğünde değilde bazen kusuyor. Sakız çiğner gibi ağzını hareket ettiriyor. Tükürük artışı başladı. Başına gelen var mı? Eve doktor gelip gözlemleyecek emmesi içmesi süresi nasıl diye. Ama daha doğum kilosunun üstüne 1 kilo bile almadı.

Reflü mü bilmiyorum ama 2. Aya girdik gireli kusmalaro bitmedi işin kötüsü gazını da cikaramiyorum. Çıkıyor ama kusmaya devam yeni öğün saati gelene kadar kusuyor en son gazı cikiyor pıt peşine zaten yine emecek.... Rezil oldum kaç gündür bebişim de düzgün uyku uyuyamiyor gündüz bazen oluyodu şimdi gece de aynı şekilde bayilmadigo sürece uyanmiyor çok sık uyanmaya başladı.... Kilo alımını da bilmiyorum açıkçası 1 aylikken gittik en son, Perşembe ogrenicem tükürük bizde de aynı artti birden her yeri salya elini de emcukluyor..... Alır inşallah senin kuzun da sıkma canını çare bitmez

Banyo burnunu açar rahatlatır canım iyi gelir çok geçmiş olsun ya kıyamam kuzuya göz iyileşti mi bari inşallah hemen düzelir kuzucuk
Gözüde biraz iyileşti daha tam iyileşmedi kuzum tğm gğn agladı katıla katıla benıde emmıyor manyak doktor nazar degdı cocuga.bi günde yüzü sarardı zayıfladı

Ahh ahh görünmez kaza,uzun bır zaman bir ay Allah beterınden saklasın ama bundada vardır bşr hikmet demekten baska bısey dıyemıyorum sende nazara gelmıssın kuşum ya

Gözüde biraz iyileşti daha tam iyileşmedi kuzum tğm gğn agladı katıla katıla benıde emmıyor manyak doktor nazar degdı cocuga.bi günde yüzü sarardı zayıfladı
Oy kıyamam kuzum evet nazar diye bir şey var gerçekten sinir edici bir durum milletin gözü göz değil herkes iyi niyetli değil Hemen toparlar yakışıklı poyraz inşallah
Ahh ahh görünmez kaza,uzun bır zaman bir ay Allah beterınden saklasın ama bundada vardır bşr hikmet demekten baska bısey dıyemıyorum sende nazara gelmıssın kuşum ya
Amin canım sağol evet herkes öyle diyor gerçekten birde doğum sonrası vücut hassas oluyormuş dikkat edin sizde kv kişiside iki bayram arası gudubetliğine bağladı

Kızlar, benim oğlan aniden çığlık atıp ağlıyor, sanki öcü görmüş gibi oluyor, korkuyor mu diyeceğim ama bu kadar küçük bebek, bilemedim. Bazen uykudayken, bazen uyumuyorken...Kucağa alınca hemen sakinleşiyor. Gaz mı acaba? Sizde de oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…