2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bu ateş dusurucu bir ilac varya c ile baslayan. O uyku yapmiyormu. Ben uyku yapio die biliyordum. Bebek sabahtan beri toplasan yarim saat anca uyudu.ilk 2 saat falan sersemlik yapti ama ona ragmen uykuya dalamadi. Normaldede gunduz zor uyur ama bugun şurubun etkisiyle kesin uyur diye dusunmustum 😀

Eklentiler

• 1000042923.webp
    1000042923.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 18
Benimde bugün akşama doğru zayıf emdi sürekli çok çekti az yutkundu sütüm azalmıştı diye düşündüm sonra ni yarım saat sesi çıkmadı sonra baktık ağlıyor doymadığını da anlamıştım mama yaptım 60cc hemen yuttu bende meme mama karışık gidiyorum yani çok öyle meme emmesi de iyi değil bazen güzel emiyor tamam diyorum mama içmez artık birkaç öğün sonra bakıyorum bayağı zayıf emiyor doymuyor
Bende de aynı sorun var , meme ucunu doğduğundan beri tutamıyor, silikon uç la emziriyorum, bazen güzel emiyor hatta bir saat memede kalıyor ama doydumu anlamıyorum, çünkü memeden çekildiği an biraz süre sonra aranmaya başlıyor emziğini baya sert çekiyor yada ağlıyor mecburen mama veriyorum , çünkü bir ara kilo alımı durmuştu doktor her emzirme sonrası 60 cc mama ver dedi. Verdiğimde de içiyor mamayı. Az önce de emzirmeye çalıştım resmen kendini yırttı kendini geriye atıp ağladı bir türlü tutmadı memeyi,. çok canım sıkılıyor inşallah en kısa zamanda aşarız bu durumu 😢 Bir de kızlar sizin bebisler kaç gibi gece uykusuna geçiyor? Karanlık ortamda yatağında mi yatırıp gece uykusuna uyutuyorsunuz? Benimkini dedim bir düzene sokayım erkenden karanlıkta yatağında uyuyayım ama bir saat geçti gözler faltaşı bir türlü uyumuyor. Bu sefer de benim canım sıkılıyor karanlıkta odada kapalı salona geçiyorum orda da TV açık ışık var bazen gece 12-1 buluyor uyuması. Tavsiyelerinize açığım

Kızlar bebek arabasıyla dışarda gezerken bebeğiniz uyuyor mu oluyor gözü açıkken mi çıkıyorsunuz . Ben ilk kez çıktım bugün emzirdim koydum biraz durdu ama başladı ağlamaya 🤦🏻‍♀️omzuma aldım uyudu arabada uyumuyor sizinkiler uyuyor mu gezerken ya
Benimki pusetine yatırdığım an evden daha çıkmadan uyuyor🤭 hiç sıkıntı çıkarmadan dolaşıyoruz seviyor bebek arabasını, genelde uyuyor uyansa da ağlamıyor

Ateş dusurucu icirdim biraz sersem gibiydi yavas yavas huzursuzluk basladi sanki. Baska bisey yok simdilik canimi

Kizlar biz aşimizi olduk :( icim gitti o agladikca :((
Peki birinci ay da hepatit b aşısını yaptırdın mı? Benim yaptılar ve şimdi aşı takvimi değişmiş ikinci ay aşısında tekrar varmış bu cuma bende götürücem ama tedirginim karma aşıyla hepatit b aşısı tekrar vurulur da sorun olursa.

Bende de aynı sorun var , meme ucunu doğduğundan beri tutamıyor, silikon uç la emziriyorum, bazen güzel emiyor hatta bir saat memede kalıyor ama doydumu anlamıyorum, çünkü memeden çekildiği an biraz süre sonra aranmaya başlıyor emziğini baya sert çekiyor yada ağlıyor mecburen mama veriyorum , çünkü bir ara kilo alımı durmuştu doktor her emzirme sonrası 60 cc mama ver dedi. Verdiğimde de içiyor mamayı. Az önce de emzirmeye çalıştım resmen kendini yırttı kendini geriye atıp ağladı bir türlü tutmadı memeyi,. çok canım sıkılıyor inşallah en kısa zamanda aşarız bu durumu 😢 Bir de kızlar sizin bebisler kaç gibi gece uykusuna geçiyor? Karanlık ortamda yatağında mi yatırıp gece uykusuna uyutuyorsunuz? Benimkini dedim bir düzene sokayım erkenden karanlıkta yatağında uyuyayım ama bir saat geçti gözler faltaşı bir türlü uyumuyor. Bu sefer de benim canım sıkılıyor karanlıkta odada kapalı salona geçiyorum orda da TV açık ışık var bazen gece 12-1 buluyor uyuması. Tavsiyelerinize açığım
Benimde silikon uç ile emiyor valla umarım aşarız ya az önce bezi değiştirdim az da çiş yapmıştı doymuyor mu bu çocuk ya yine mama vereyim rahat etmiyorum güvenemiyorum bir türlü sütüme ya üf böyle de zor oluyor insan meme mama karışık gidince doydu mu doymadı mı e emmeyince süt azalıyor neler yiyip içiyorum süt artsın diye

Benimde silikon uç ile emiyor valla umarım aşarız ya az önce bezi değiştirdim az da çiş yapmıştı doymuyor mu bu çocuk ya yine mama vereyim rahat etmiyorum güvenemiyorum bir türlü sütüme ya üf böyle de zor oluyor insan meme mama karışık gidince doydu mu doymadı mı e emmeyince süt azalıyor neler yiyip içiyorum süt artsın diy

Peki birinci ay da hepatit b aşısını yaptırdın mı? Benim yaptılar ve şimdi aşı takvimi değişmiş ikinci ay aşısında tekrar varmış bu cuma bende götürücem ama tedirginim karma aşıyla hepatit b aşısı tekrar vurulur da sorun olursa.
Evt ilk ay aşı olmustuk. Burda bu durumu hemsiresine soran arkadaslar vardi bir problem olmaz demis hemsireler. Bnde oyuzden biraz rahatti icim

Kizlar 2.ay aşısı ishal yapiomu bilginz varmi? Sanirim ishal oldu birazda köpük vardi kakasinda. Ve yarim saat arayla 2 defa kakasini yapti. Aşıdanmı acaba

Back
X